Προς το περιεχόμενο

Το Samsung Note 2 σημείωσε 3 εκατομμύρια πωλήσεις σε 37 ημέρες

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λίγο παραπάνω από ένα μήνα μετά την επίσημη κυκλοφορία του Galaxy Note 2 η Samsung ανακοίνωσε την πώληση 3 εκατομμυρίων συσκευών, τρεις φορές από τον αντίστοιχο αριθμό πωλήσεων του προκατόχου του μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, όπως είχε αρχικά προβλέψει και η ίδια η Samsung.Τα στατιστικά επιβεβαιώνουν τις θετικές κριτικές που απέσπασε η συγκεκριμένη συσκευή στην αγορά, η οποία θα μπορούσε να αποτελεί μια κατηγορία από μόνη της καθώς με οθόνη 5.5" ιντσών είναι μεγαλύτερη από ένα smartphone και μικρότερη από ένα tablet. Το "phablet" της Samsung όπως ονομάζεται από πολλούς, διαθέτει ανάλυση οθόνης 1280x720 pixel με τεχνολογία Amoled HD, τετραπέρατο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.6GHz μαζί με 2GB Ram. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην αναλυτική παρουσίαση του Insomnia.

Link.png Site: cnet.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμέ και τετράδιπλος, τετραθέσιος, τετρακέφαλος, τετρακινητήριος, τετράκλινος, τετρακύλινδρος, τετράκωπος, τετραξονικός, τετράτροχος, και τετράφυλλος αμα λάχει. τσσσσσσσσσσσ :P

• Like 8

Απίστευτο κινητό με εκπληκτική οθόνη. Μόνο στη τιμή μου τα χαλάει :) Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Nexus 4 (καθαρά λόγω τιμής).

Δεν θέλουν όλοι 3.5 και 4 ίντσες.

Το μεγαλυτερο οπλο της Samsung νομιζω ειναι οι οθονες της. Οταν τις δεις απο κοντα "τρελενεσαι"..... Ειδικα αυτη που ειναι και μεγαλη μπορει να κανει ανετα καποιον που δεν τολμα να παει σε μεγαλυτερη οθονη, μονο απο την αισθηση που θα του αφησει, να το αγορασει... Στο τελος οσο και να μη βολευει η συσκευη ή οσο παραξενη και να φαινεται σε τετοιο μεγεθος, γεγονος ειναι οτι το browsing και οι εφαρμογες αποκτανε ιδιαιτερο ενδιαφερον. Για αυτο οποιος παει σε μαγαλυτερη οθονη συνηθως λεει δεν υπαρχει γυρισμος...

• Like 5

Lol prospathw na anoiksw tin foto sto thema kai to iphone leei" this set contains no photo" samsung you are banned!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

εντόπισε οτι θα βγάλεις χολή και για αυτό δεν σου ανοίγει.Καλά κάνει!

Σημερα πηγα και το ειδα απο κοντα

Ειναι πολυ εντυπωσιακο και περναει απο το μυαλο μου να το παρω.

Μερικα πραγματα που φοβαμαι ειναι:

1) Αν θα την παλεψω με το Android και πως θα συνεργαζεται με το Mac μου.

2) Το μεγεθος. Μου αρεσει που ειναι μεγαλο, αλλα μηπως φαινεται καπως τοσο οταν μιλαω οσο και αν το κραταω.

Θα ηθελα την αλλαγη. Θα ηθελα iPhone, αλλα σκεφτομαι τα χρηματα. Οποτε ελεγα να το συνδιασω με αλλαγη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...