Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ηδη σταθερο αρκετα καλο και αυτο που με ενδιαφερει ειναι

α)Ποιοτητα (Να ειναι απο εταιρια που δεν παρουσιαζουν τα μοντελα της καποιο προβλημα)

β)Να εχει οθονη 15 και πανω

γ)Να εχει καλη διαρκεια η μπαταρια μην ειναι ενα gaming laptop που κραταει μονο 2 ωρες.

δ)Να εχει hdmi κτλπ στανταρ.

ε)Φυσικα να εχει καλο επεξεργαστη

Επειδη λοιπον εχω μεινει πισω αφου ειχα το Sony Vaio vgn fz21m και απο τοτε δεν ξανασχοληθηκα θα ηθελα προτασεις - συμβουλες με τιμη γυρω στα 500 ευρω.Προοριζεται για επαγγελματικη κυριως χρηση οποτε θελω να ειναι αξιοπιστο πανω απ ολα.Αν δεν υπαρχει κατι τοσο καλο μεχρι αυτη την τιμη δεν θα κινηθω καν για αγορα.

Δημοσ.

Για ολα αυτα που ζητας, ανεβαινει το ποσο.

ή θα πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις ή πρεπει να δωσεις περισσοτερα απο 500ευρω.

Και φυσικα μιλαμε για 15αρι. Για 17αρι ουτε καν λογος.

Δημοσ.

Φιλε μου το ξερω αλλα εννοω με βαση την τιμη που εθεσα να ειναι πχ καλος ο επεξεργαστης και οτι αλλο ζηταω.Το ξερω πως ενα πολυ καλο λαπτοπ κοστιζει 1000 και πανω.Με λιγα λογια ποιες ειναι οι καλυτερες επιλογες κοντα στα 500 ευρω.Παρακαλω τεκμηριωμενα οχι απλα λινκ.

Δημοσ.

Ειπα φιλε μου για παιχνιδια δεν με ενδιαφερει καθως εχω ps3 και σταθερο.Θελω να εχει καλο επεξεργαστη και να ειναι ανετος.Χρηση,office κτλπ και αλλες εφαρμογες που δεν εχουν τρελες απαιτησειςΟποτε δεν θελω πολυ καλη καρτα γραφικων αλλα θελω εξοδο hdmi.Καλο οσο γινεται επεξεργαστη και να ειναι απο καποια αξιπιστη εταιρια.

Δημοσ.

Τότε αυτό που σου πόσταρα είναι το καλύτερο σ΄ αυτά τα λεφτά, κθώς έχει i3 ivy επεξεργαστή, αλλά και μια πολύ ωραία καρτούλα. Τώρα, υπάρχει και ο http://www.skroutz.g...HD-FreeDOS.html έχει δυνατότερο επεξεργαστή, αλλά από γραφικά μην περιμένεις πολλά. Και φυσικά, ο sumsung έχει Windows 8 ενώ ο άλλος τίποτα. Αυτός που πόσταρες εσύ δεν έχει καθόλου καλό επεξεργαστή.

Δημοσ.

θα σου προτεινα να παρεις αυτο http://www.skroutz.gr/s/2246177/Toshiba-Satellite-C850-16W-i3-2310M-4GB-500GB.html.και i3 cpu και intel gpu.και προτεινω το συγκεκριμενο γιατι το το προτεινα σε μια φιλη μου και μου ειπε ειναι παρα πολυ καλο και γρηγορο και επισης μαζευω λεφτα για να το αγορασω και εγω και προτεινω την εταιρεια γιατι εχω 6χρονια(φετος κλεινει 7) ενα toshiba και δεν εχω κανενα προβλημα.λεω την γνωμη μου ως τεχνικος υπολογιστων.πιστευω ειναι τα καλυτερα τα toshiba αν εχουν επανω intel cpu h gpu και nvidia γιατι δεν ανεβαζουν θερμοκρασιες και γενικα ειναι πολυ καλης ποιοτητας οπως τα φτιαχνουν.

Δημοσ.

Όμως, το samsung που του πρότεινα έχει i3 Ivy επεξεργαστή, σαφώς ανώτερου του Sandy. Και επίσης, έχει και την nvidia κάρτα, που είναι ανώτερη από την intel hd.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2456885/Lenovo-IdeaPad-G580G-i3-2328M-4GB-320GB.html

€499 και αν κάνεις Like στο www.facebook.com/lenovoexcl σου δίνουν ποντίκι+headset lenovo δώρο..

Τα καλά των Toshiba είναι τα 2 χρόνια εγγύηση, το αρνητικό είναι η ποιότητα κατασκευής τους (πλαστικούρα) και το πληκτρολόγιο (χάλια σε σχέση με Lenovo).

Αν θες να πάρει κάτι από τα παραπάνω που πρότειναν τα παιδιά πάρε το Samsung (3ης γενιάς και Nvidia) όχι το Toshiba...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...