thessalonik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια. Θέλω να αγοράσω media player και διαβάζοντας τα διάφορα threads εδώ κατέληξα σε 2 πιθανές επιλογές: - Crystal Audio Appstreamer-G με προσθήκη του wifi dongle - Western Digital Media Player WD TV Live Wi-Fi Από τα πολλά που έχω διαβάσει νομίζω ότι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό που σίγουρα θα ήθελα ως ανάγκες να καλύψω είναι τουλάχιστον τα 4 παρακάτω: - να μπορώ από τηλεόραση που είναι σε άλλο δωμάτιο να κάνω αναπαραγωγή ενός αρχείου είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα. - να μπορώ να συνδέσω ασύρματα το κινητό μου και να μεταφερω μεσα στον αποθηκευτικό του χώρο ενα video (θα συνδέσω πάνω στον media player ένα USB εξωτερικό σκληρό που ήδη έχω) . - να μπορώ να έχω πρόσβαση μέσω internet στα περιεχόμενα του media player ώστε να μεταφέρω μια ταινία από το γραφείο στο σπίτι. - να μπορεί να κάνει αναπαραγωγή περιεχομένου 3D. Όσο συνεχίζω το ψάξιμο, τόσο περισσότερο μπερδεύομαι. Εκτός από τα 2 παραπάνω που αναφέρω, προστέθηκε στη λίστα μου και το Himedia 900 Μες το μυαλό μου τα έχω ως εξής: 1. από οποιαδήποτε πηγή και θέση (πχ. εντός σπιτιού ασύρματα από το κινητό τηλέφωνο, εκτός σπιτιού από το γραφείο μέσω internet) στέλνω στον αποθηκευτικό χώρο του media player (αν δεν έχει δικό του αποθηκευτικό χώρο, τότε θα του βάλω ένα usb εξωτερικό σκληρό) ότι αρχείο θέλω πχ. avi, mkv, m2ts, κλπ. 2. ο media player είναι μόνιμα συνδεδεμένος με 2 τηλεοράσεις. Στη μια ενσύρματα και στην άλλη ασύρματα. Και από τις 2 τηλεοράσεις μπορώ να κάνω αναπαραγωγή των αρχείων είτε των avi, είτε των mkv. Η αναπαραγωγή 3D περιεχομένου επίσης είναι must καθώς η μία τηλεόραση έχει δυνατότητα 3D. 3. δεν θελω να δώσω πάνω από 150 ευρώ για τον media player. Παρά το ψάξιμό μου όμως, δεν έχω καταλάβει αν αυτοί οι 3 media players μπορούν να εξυπηρετήσουν την παραπάνω διαδικασία... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2012 από thessalonik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα