Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 οπότε αν μου πεις πως το ενεργοποιω με δικαιωματα διαχειριστη θα το κανω το scan..αλλιως θα ανεβασω τα minidumps...αύριο το πρωι μολις ξυπνησω όμως γιατι τωρα ειμαι δουλεια.. Δεξι κλικ στο .exe και Run As Administrator. Ανεβασε παντως και τα minidumps οταν βρεις ευκαιρια, 2 γνωμες ειναι καλυτερες απο μια.
Silenzio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 τελικα ηταν θέμα με τους drivers γραφικων..χωρις να το καταλαβω εβαλα windows 7 64 bit και οχι win 7 sp1 64 bit που ειχα πριν.. με την αναλυση που εκανα μου εδειξε ενα αρχειακι το οποιο τωρα δε το θυμαμαι nvldd και τελειωνε σε sys.. το googlara και ειδα οτι αυτο το αρχειακι δεν ειχε γινει update παρολο που ειχα βαλει τελευταιους drivers vga..αν και εκανα κατι οδηγιες που λεγανε κατι οδηγιες για μενα δε δουλεψε.. εκανα format και εβαλα τα sp1 που ειχα πριν και ολα δουλευουν ρολοι οπως πριν.. ευχαριστω πολυ και τα 2 παιδια που με βοήθησαν. να είστε καλά
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 με την αναλυση που εκανα μου εδειξε ενα αρχειακι το οποιο τωρα δε το θυμαμαι nvldd και τελειωνε σε sys.. το googlara και ειδα οτι αυτο το αρχειακι δεν ειχε γινει update παρολο που ειχα βαλει τελευταιους drivers vga..αν και εκανα κατι οδηγιες που λεγανε κατι οδηγιες για μενα δε δουλεψε.. εκανα format και εβαλα τα sp1 που ειχα πριν και ολα δουλευουν ρολοι οπως πριν.. Σου ειχα πει πως δεν εχει προβλημα η καρτα γραφικων σου Θα γλυτωνες και τον κοπο/χρονο του format εαν postαρες πριν το ξεκινησεις, αλλα αφου την βρηκες την ακρη εστω και ετσι, μια χαρα. Cheers!
Silenzio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 να εισαι καλα φιλε μου το ξερω οτι δεν ηταν σωστος ο τροπος μου..ενα αρχειακι ηθελε αντικατασταση και εγω εκανα φορματ απλα σκεφτηκα οτι μεχρι να μου απαντησουν το ιδιο θα ρθει σε χρονο και βιαζομουν γτ 2-3 μερες τωρα εχω σκασει.. ευχαριστω παρα πολυ και το προγραμμα σου ειναι super !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα