Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια χτες εβαλα εναν 7300 c2d cpu και ενα wd sata 200 gb (μεταχειρισμενα τα πηρα απο insomnia)

στο εξης υπολοιπο σετ που το ειχα και δουλευε τελεια μητρικη asus P5QL-CM -

1+2 gb ddr2 ram - msi 6600 gt και εχω και μια ασυρματη καρτα δικτυου.

εγκατεστησα win 7 64 bit και στην αρχη ολα καλα μου τα αναγνωρισε. μετα απο μονο του εκανε restart με bluescreen. και μετα καθε φορα που παω να κανω system rate μου βγαζει bluescreen και αμεσως restart..

βγαζει το εξης μυνημα : locate i.d. 1032 (bluscreen) o.s. version 6.1.7600.2.0.0.256.1

files that descibe problem c:\windows/minidump\110212-16021-01.dmp

c:\users\username\appdata\local\temp\wer-39000-0.sysdata.xml

οι μνημες αν και δε τις τεσταρα με mem test δεν εχουν προβλημα αφου δουλευαν αψογα πριν. νομιζα μηπως φταινε οι drivers της καρτας δικτυου την εβγαλα παλι τα ιδια..δε ξερω αν φταιει η καρτα γραφικων (αλλα αφου και αυτη δουλευε τελεια) τον σκληρο μεσω windows εκανα αναζητηση για errors και διορθωση για bad sectors και δε βρηκε κατι..μηπως φταιει ο cpu ?

να κανω επανεγκατασταση των windows ?

οποιος μπορει να βοηθήσει θα το εκτιμούσα...

Δημοσ.

Ποια καρτα γραφικων εχεις; Λογικα θεμα drivers ειναι αλλα για να ειμαστε σιγουροι, ανεβασε αν μπορεις σε screenshot τη μπλε οθονη. Και τσεκαρε αυτο το λινκ http://www.sevenforums.com/crashes-debugging/55449-bluescreen-why.html μηπως βοηθησει.

Δημοσ.

δυστυχώς η μπλε οθόνη εμφανίζεται για πολυ λίγο και κανει restart μετά...θα προσπαθήσω να την κάνω screenshot παρολαυτά..και έβγαλα και την επιλογη γι αυτοματο restart..

ο σκληρος δισκος ειναι οκ αφου μολις εκανα και τεστ με το sentinel..

καρτα γραφικων έχω την msi 6600 gt http://www.msi.com/product/vga/NX6600GT-TD128E.html

με print screen δε μπορω να την "πιάσω"... πως μπορώ να την βάλω screenshot ?

Δημοσ.

δυστυχώς η μπλε οθόνη εμφανίζεται για πολυ λίγο και κανει restart μετά...θα προσπαθήσω να την κάνω screenshot παρολαυτά..και έβγαλα και την επιλογη γι αυτοματο restart..

ο σκληρος δισκος ειναι οκ αφου μολις εκανα και τεστ με το sentinel..

καρτα γραφικων έχω την msi 6600 gt http://www.msi.com/p...0GT-TD128E.html

Προσπαθησε να την βγαλεις φωτογραφια και να τη περασεις στο pc αν εχεις ψηφιακη. Αν και μου φενεται οτι ειναι οι drivers τις καρτας γραφικων γιατι αμα προσεξες στα downloads της καρτας δεν εχει driver για τα windows 7, λογικα δεν ειναι συμβατη αλλα βρηκα αυτους για δοκιμασε τους.

http://www.swondersoft.com/page-msi-nx6600gt-td128e.html

http://drivers.softmenu.org/other-drivers-and-tools/msi/driver-msi-nx6600gt-td128e-nvidia-vga-driver-77.72-for-nx660.html

• Moderators
Δημοσ.

Ριξε μια ματια

BSOD..και μετα τι;

Απενεργοποιησε το αυτοματο restart. Αναφερεται και στο thread που σου εδωσα πιο πανω.

οι μνημες αν και δε τις τεσταρα με mem test δεν εχουν προβλημα αφου δουλευαν αψογα πριν.

Δεν σημαινει απολυτως τιποτα το οτι δουλευαν αψογα πριν.

Δημοσ.

οσον αφορα τους drivers της καρτας γραφικων φιλε Dexterpap έχω κατεβάσει απο την Nvidia drivers για την τοτε σειρα 6 για win 7 και ξερω οτι ειναι οκ γιατι και πριν στο σύστημα win 7 64 bit ειχα και με αυτους τους drivers μου δουλευε αψογα..

φιλε Gio διαβασα ολο το ποστ σου..αυτη τη στιγμη κανω το τεστ για την vga το furmark..μενει cpu, ram kai psu να δοκιμασω..

μετα κατεβασα και το προγραμμα με το basic kai full analysis που λες αλλα δε ξερω τι να κανω με αυτό..μου λεει να κανω analysis single dump ή ολο το φακελο...βεβαια μου ζητησε και δικαιωματα διαχειριστη κ δε συνεχισα..

τελειωσε το τεστ στο furmark και μου λεει score 123 - 969 frames - 1 fps 89C - 1920*1080.. δε μου λεει αν βρηκε προβλημα..

• Moderators
Δημοσ.

μετα κατεβασα και το προγραμμα με το basic kai full analysis που λες αλλα δε ξερω τι να κανω με αυτό..μου λεει να κανω analysis single dump ή ολο το φακελο...

Οι default επιλογες του προγραμματος και το basic analysis ειναι αρκετες προς το παρον. Σχετικα με το εαν θα επιλεξεις ολοκληρο το φακελο ή ενα-ενα dump ειναι δικο σου θεμα, δεν αλλαζει κατι.

βεβαια μου ζητησε και δικαιωματα διαχειριστη κ δε συνεχισα..

Αναφερω ρητα στο thread για ποιο λογο ζηταει admin rights.

Δημοσ.

επειδη νευριασα με ολα αυτα τα τεστ σημερα (τα κανω και πρωτη φορα στη ζωη μου γι αυτο μου παιρνει ωρα)

εβαλα μια αλλη καρτα γραφικων και το εκανε το system rate αρα υποθετω χαλασε η καρτα γραφικων..

ενω ειχα κανει το τεστ με το προγραμμα που αναφερεις το furmark και δε καταλαβα απο αυτο οτι ηταν προβληματικη η καρτα γραφικων..μπορεις να μου πεις σε παρακαλω γτ το προγραμμα δε μου βρηκε προβλημα ?

• Moderators
Δημοσ.

επειδη νευριασα με ολα αυτα τα τεστ σημερα (τα κανω και πρωτη φορα στη ζωη μου γι αυτο μου παιρνει ωρα)

Δεν υπαρχει λογος να νευριαζεις, τα τεστς παιρνουν πολυ ωρα ανεξαρτητως εμπειριας. Ολοι καποια στιγμη τα καναμε για πρωτη φορα, κανεις δεν γεννηθηκε με τη γνωση ;)

εβαλα μια αλλη καρτα γραφικων και το εκανε το system rate αρα υποθετω χαλασε η καρτα γραφικων..

Αυτο δεν μεταφραζεται αυτοματα σαν επιβεβαιωση προβληματος στην καρτα. Τι καρτα εβαλες? Ιδιο μοντελο, ιδια μαρκα?

ενω ειχα κανει το τεστ με το προγραμμα που αναφερεις το furmark και δε καταλαβα απο αυτο οτι ηταν προβληματικη η καρτα γραφικων..μπορεις να μου πεις σε παρακαλω γτ το προγραμμα δε μου βρηκε προβλημα ?

Οτι ειπα και πριν, η καρτα δεν εχει απαραιτητα προβλημα, ειδικα οταν εχει "βγαλει" το furmark χωρις να σκαλωσει.

Μπορω να σου πω πολλες θεωριες, αλλα δεν θα βοηθησουν πουθενα, μια και θα ειναι μονο υποθεσεις.

Δημοσ.

έβαλα μια ati 4870..

ωστόσο δε καταλαβαίνω γτ εχει προβλημα η 6600...στην ιδια μητρικη που δουλευε ειναι απλα με αλλο cpu..και η οθονη λειτουργει μια χαρα μαζι της..απλα σε καθε system rate blue screen..

• Moderators
Δημοσ.

ωστόσο δε καταλαβαίνω γτ εχει προβλημα η 6600...στην ιδια μητρικη που δουλευε ειναι απλα με αλλο cpu..και η οθονη λειτουργει μια χαρα μαζι της..απλα σε καθε system rate blue screen..

Τυχαιο παραδειγμα, το οποιο δεν αναφερεται απαραιτητα στο δικο σου προβλημα: Καποιος driver της καρτας σου "καθεται" σε bad sector του σκληρου και "χτυπαει" οποτε και οπως τον χρησιμοποιει το system rate των Windows. Στην πραγματικοτητα φταιει ο σκληρος, ενω σου δημιουργειται η εντυπωση πως φταιει η καρτα γραφικων.

Ανεβασε καπου ολα τα minidumps, αφου τα κανεις ενα rar

• Like 1
Δημοσ.

οκ λογικο ακουγεται αυτο που λες γιατι και εγω δε νομιζω οτι εχει κατι η καρτα γραφικων...ομως τον σκληρο τον τσεκαρα με το sentinel και λεει 100% healthy kai no bad sectors..

αυτο με τα minidumps αν θες να μου εξηγησεις...δεν εκανα αναλυση με το προγραμμα σου τελικα..πως θα τα βρω και πως ανεβαζω αρχεια εδω στο φορουμ ?

• Moderators
Δημοσ.

οκ λογικο ακουγεται αυτο που λες γιατι και εγω δε νομιζω οτι εχει κατι η καρτα γραφικων...ομως τον σκληρο τον τσεκαρα με το sentinel και λεει 100% healthy kai no bad sectors..

Γι αυτο και ειπα

Τυχαιο παραδειγμα, το οποιο δεν αναφερεται απαραιτητα στο δικο σου προβλημα:

Προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις πως κατι που φαινομενικο δειχνει να φταιει, δεν ειναι απαραιτητα και ο πραγματικος φταιχτης. Και οταν ηδη εχει δοκιμαστει εντατικα (furmark) χωρις προβλημα, εχεις ενα ακομα λογο να δεις και τριγυρω τι παιζει.

αυτο με τα minidumps αν θες να μου εξηγησεις...δεν εκανα αναλυση με το προγραμμα σου τελικα..πως θα τα βρω και πως ανεβαζω αρχεια εδω στο φορουμ ?

Kανε τον φακελο c:\windows\minidump ενα rar και ανεβασε τον σε καποια filehosting υπηρεσια (rapidshare,dropbox ή οτι αλλο θελεις) για να το κατεβασω.

Βεβαια μπορεις να κανεις και μονος σου την αναλυση, δεν θα κανω κατι διαφορετικο.

Για να ξεκαθαρισω κατι, εαν εχεις ενδοιασμους σχετικα με το ποσο ασφαλες ειναι το προγραμμα, υποθετω πως θα πρεπει να δεχτεις το λογο μου και το γεγονος πως θα ηταν ενας αρκετα χαζος τροπος το να προσπαθησω να κανω οτιδηποτε malicious: να ξοδεψω μπολικες ωρες για τη δημιουργια και το support ενος αρκετα εξεζητημενου προγραμματος, μεσω ενος account που μπορει να συνδεθει αμμεσα με το πραγματικο μου ονομα, σε ενα site στο οποιο ειμαι ενεργο μελος κοντα 10 χρονια :-)

Κατα τ αλλα, χαιρετω την νοοτροπια σου, καλα κανεις και δεν εμπιστευεσαι ευκολα καποιον, this is the internet ;)

Αναμενω τα dumps ακομα και εαν κανεις την αναλυση μονος σου, θα προσθεσω μια 2η γνωμη.

Δημοσ.

έχεις δίκιο συγγνώμη δε καταλαβα τον τροπο με τον οποιο εδωσες το παράδειγμα..τα πιάνω πιο αργά χεχε..

δεν εκανα αναλυση με το πρόγραμμά σου οχι για λόγους εμπιστοσύνης φίλε μου, αντίθετα το θεωρώ πολύ καλό πρόγραμμα και μαρεσε (χωρις να το εχω λειτουργησει ακομα) που έχεις συγκεντρώσει ολα αυτα τα ωραία προγραμματάκια που τσεκάρουν to hardware.. αλλά ζήτησε διακιώματα διαχειριστή και μετά δεν είχε καποια επιλογή για να το προχωρήσω..

οπότε αν μου πεις πως το ενεργοποιω με δικαιωματα διαχειριστη θα το κανω το scan..αλλιως θα ανεβασω τα minidumps...αύριο το πρωι μολις ξυπνησω όμως γιατι τωρα ειμαι δουλεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...