Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας ! Αγορασα την εν λογω οθονη και θα ηθελα αν σας ειναι ευκολο να μου πειτε γνωμες για την οθονη . Βλεπω σε ξενα σαιτ να κακολογουν τα TN panels , μεχρι να τα λενε και σαπια. Ισχυει δηλαδη πως η εν λογω οθονη ειναι ετσι ;

Δημοσ.

Καθόλου σάπια δεν είναι τα tn. Απλά τα ips είναι καλύτερα και όταν προσφέρονται στο ίδιο κόστος δεν υπάρχει λόγος να μην τα επιλέξεις. Στα ίδια λεφτά με αυτή που κοιτάς (και φτηνότερη) υπάρχει αυτή: http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html?keyphrase=dell+u2312 και αν ανέβεις λίγο ακόμα αυτή: http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?keyphrase=dell+u2412 που είναι 24αρα με 1920 χ 1200.

Δημοσ.

Σαπια δεν ειναι στην κυριολεξια (ειναι υπερβολη που στηριζετε στη συγκριση με αλλα), ειναι φτηνα panel για δουλεις γραφειου και καθημερινη χρηση με περιορισμενες γωνιες θεασης. Οπως παρατηρεις η οθονη αλλαζει τονους και φωτεινοτητα οταν την κοιτας απο διαφορετικες γωνιες. Με ιδια και λιγοτερα ομως χρηματα αυτην την εποχη παιρνεις οθονες με καλυτερο Panel

Αν το εχεις μετανιωσει και δεν εχει φθορα η οθονη και εχεις τη συσκευασια αθικτη λογικα δε θα εχεις προβλημα να την επιστρεψεις. (και δεν εχουν περασει πανω απο 14 μερες απο την αγορα)

Δημοσ.

Καλως η κακως , τωρα εγινε ο,τι εγινε! Περα ομως απο τα αρνητικα σχολια , ειδα και καλα σχολια για τη συγκεκριμενη οθονη , δεν κοιταξα γενικα για τα tn panels. Ακομη και για gaming αναφερουν πως τα παει πολυ καλα. Εγω θα τη χρησιμοποιησω και σε επεξεργασια εικονας .

Δημοσ.

Αν εισαι επαγγελματιας δεν κανει για αυτο που τη θες με αυστηρα κριτηρια, αν απλα θες να παιζεις με το Photoshop οκ. Η οθονη τη δουλεια την κανει παντως, τα αλλα ειναι συγκριτικα και προτιμησεις.

Δημοσ.

Το γνωριζω πως δεν ειναι αμιγως φωτογραφικη οθονη , ομως το budget δεν εφτανε για eizo οπως φανταζεστε . Συμβιβαστικα σε αυτα τα χρηματα επελεξα τη συγκεκριμενη.

Δημοσ.

Το γνωριζω πως δεν ειναι αμιγως φωτογραφικη οθονη , ομως το budget δεν εφτανε για eizo οπως φανταζεστε . Συμβιβαστικα σε αυτα τα χρηματα επελεξα τη συγκεκριμενη.

Η eizo εχει και αυτη TN panel σε καποιες οθονες της παντως.

Δημοσ.

Η τυχη φαινεται να μου χαμογελασε ! Ηταν να ερθει σημερα η παραγγελια μου αλλα τελικα η οθονη αργησε οποτε την αλλαξα με τη Dell UltraSharp U2312HM . Μπορει να ειναι λιγο παλια ομως εχω διαβασει τα καλυτερα , και μαλιστα ακομα και για επεξεργασια φωτογραφιας . Περιμενω απο βδομαδα το πακετο μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...