Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Συγνώμη αν ξαναέχει υπωθεί σαν θέμα αλλά ήθελα τη βοήθειά σας.

Εκτέλεσα τον οδηγό και έκανα upgrade από windows 7 σε windows 8. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς μπορώ να γράψω τα νέα windows 8 σε iso χώρίς να ξαναπληρώσω για αποστολή σε DVD.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το αρχειο που κατεβασες δεν το εκανες .iso ?

Όχι φίλε μου

Όχι φίλε μου

Δεν κατέβασε κάποιο αρχείο που αποθήκευες, απλά κατέβασε και έκανε upgrade κατευθείαν.

Δημοσ.

Ξανατρέχεις τον Upgrade assistance και αφου κατεβάσει τα αρχεία δεν θα διαλέξεις εγκατάσταση αλλά δημιουργία iso. Σε τρία λεπτά θα σου έχει έτοιμο το Windows.iso .

Δημοσ.

Ξανατρέχεις τον Upgrade assistance και αφου κατεβάσει τα αρχεία δεν θα διαλέξεις εγκατάσταση αλλά δημιουργία iso. Σε τρία λεπτά θα σου έχει έτοιμο το Windows.iso .

Ναι απλά ξαναβγάζει τη φορμα με τα στοιχεία πληρωμής κλπ. Θα με χρεώσει πάλι?

Δημοσ.

θα πρεπει να το κανεις bootable iso για να το γραψεις σε dvd η φλασακι, εγω ξερω εναν τροπο με το ultra iso, αν σε ενδιαφερει, η εχεις και δεν εχεις λυσει το προβλημα σου γραψε για να σου φτιαξω οδηγο με εικονες.

Δημοσ.

Εγω τα αγορασαα με 14,99 με την εισαγωγη του κωδικου και επελεγξα iso..

Όταν λες εισαγωγή κωδικού τι εννοείς αυτόν τον κωδικό με το WUXXXXXXXXXX; εγώ τον έχω αυτόν τον κωδικό όμως πρώτα θέλω να φτιάξω το νέο σύστημα και θα το κατεβάσω από αυτό.

Δημοσ.

Όταν λες εισαγωγή κωδικού τι εννοείς αυτόν τον κωδικό με το WUXXXXXXXXXX; εγώ τον έχω αυτόν τον κωδικό όμως πρώτα θέλω να φτιάξω το νέο σύστημα και θα το κατεβάσω από αυτό.

Αυτον που μου εδωσαν κατα την αρχικη εγγραφη και εκανε εκπτωση στην τιμη αφου ειχα αγορασει laptop 2 μερες πριν βγουν τα 8αρια

Δημοσ.

Αυτον που μου εδωσαν κατα την αρχικη εγγραφη και εκανε εκπτωση στην τιμη αφου ειχα αγορασει laptop 2 μερες πριν βγουν τα 8αρια

Ναι τώρα κοίταξα στα μαιλ μου, έχω λάβει τον κωδικό προώθησης, σ'ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...