ptsak Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά καλημέρα, Συγνώμη αν ξαναέχει υπωθεί σαν θέμα αλλά ήθελα τη βοήθειά σας. Εκτέλεσα τον οδηγό και έκανα upgrade από windows 7 σε windows 8. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς μπορώ να γράψω τα νέα windows 8 σε iso χώρίς να ξαναπληρώσω για αποστολή σε DVD. Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Το αρχειο που κατεβασες δεν το εκανες .iso ?
ptsak Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Το αρχειο που κατεβασες δεν το εκανες .iso ? Όχι φίλε μου Όχι φίλε μου Δεν κατέβασε κάποιο αρχείο που αποθήκευες, απλά κατέβασε και έκανε upgrade κατευθείαν.
michsof Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ξανατρέχεις τον Upgrade assistance και αφου κατεβάσει τα αρχεία δεν θα διαλέξεις εγκατάσταση αλλά δημιουργία iso. Σε τρία λεπτά θα σου έχει έτοιμο το Windows.iso .
ptsak Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ξανατρέχεις τον Upgrade assistance και αφου κατεβάσει τα αρχεία δεν θα διαλέξεις εγκατάσταση αλλά δημιουργία iso. Σε τρία λεπτά θα σου έχει έτοιμο το Windows.iso . Ναι απλά ξαναβγάζει τη φορμα με τα στοιχεία πληρωμής κλπ. Θα με χρεώσει πάλι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Εγω τα αγορασαα με 14,99 με την εισαγωγη του κωδικου και επελεγξα iso..
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 θα πρεπει να το κανεις bootable iso για να το γραψεις σε dvd η φλασακι, εγω ξερω εναν τροπο με το ultra iso, αν σε ενδιαφερει, η εχεις και δεν εχεις λυσει το προβλημα σου γραψε για να σου φτιαξω οδηγο με εικονες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Το .iso που κατεβασα με διπλο κλικ ανοιξε το nero και εφτιαξα bootable dvd πολυ ευκολα
vaggelis18 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Γράφοντας τα windows 8 σε iso μπορώ να τα χρησιμοποιήσω όπως το γνήσιο dvd των windows??
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αν γραψεις το .iso σε dvd φυσικα. Το εκνα εγω με διπλο κλικ στο .iso ανοιξε το nero και εκνα bootable dvd Επελεγξε χαμηλη ταχυτητα εγγραφης
vaggelis18 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ωραία. Ευχαριστώ πολύ!! Σε λίγο θα ξεκινήσω να κάνω το upgrade σε win8. Ελπίζω να πάνε όλα καλά...
IOSTEFO Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Εγω τα αγορασαα με 14,99 με την εισαγωγη του κωδικου και επελεγξα iso.. Όταν λες εισαγωγή κωδικού τι εννοείς αυτόν τον κωδικό με το WUXXXXXXXXXX; εγώ τον έχω αυτόν τον κωδικό όμως πρώτα θέλω να φτιάξω το νέο σύστημα και θα το κατεβάσω από αυτό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Όταν λες εισαγωγή κωδικού τι εννοείς αυτόν τον κωδικό με το WUXXXXXXXXXX; εγώ τον έχω αυτόν τον κωδικό όμως πρώτα θέλω να φτιάξω το νέο σύστημα και θα το κατεβάσω από αυτό. Αυτον που μου εδωσαν κατα την αρχικη εγγραφη και εκανε εκπτωση στην τιμη αφου ειχα αγορασει laptop 2 μερες πριν βγουν τα 8αρια
IOSTEFO Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αυτον που μου εδωσαν κατα την αρχικη εγγραφη και εκανε εκπτωση στην τιμη αφου ειχα αγορασει laptop 2 μερες πριν βγουν τα 8αρια Ναι τώρα κοίταξα στα μαιλ μου, έχω λάβει τον κωδικό προώθησης, σ'ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα