The_Judas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δοκίμασα τον τελευταίο καιρό να παίξω κάποια παλιά games της Sierra. Σε όλα υπήρχε η δυνατότητα να παίξω το game και σε DOS αλλά και σε Windows version. Η Windows version όμως δεν είναι σε full screen (αλλά παίζει το παιγνίδι σε windowed mode) ενώ η DOS version είναι... Υπάρχει περίπτωση να παίξω αυτά τα παιγνίδια σε full screen μέσα στα Windows ? Y.Σ : Χρησιμοποιώ Windows 98SE ...
Nemo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 dokimases na allaxeis tin analysi tis othonis se 640x480 apo to control panel kai meta na xekiniseis ta paixnidia ,kai meta amatheleis tin epanafereis stin kanoniki -synithi rythmisi
Thruba Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Μπορείς να δοκιμάσεις μια ...παράκαμψη. Κατέβασε το Abandon Loader, το οποίο είναι για να παίζεις παιχνίδια DOS σε XP. Μέσα από το πρόγραμμα τρέξε το παιχνίδι σου σε DOS mode αντί για Windows και θα έχεις full screen χωρίς DOS boot disks και αηδίες. Α, μην ξεχάσεις και το VDMSound σε συνδυασμό με το Abandon Loader για emulation στον ήχο.
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Η λύση που προτείνει ο Νεμο μου έλυσε το πρόβλημα ... Thanks Thruba : Δεν έχω WinXP αλλά Win98SE !!!
Nemo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Η λύση που προτείνει ο Νεμο μου έλυσε το πρόβλημα ...Thanks !!!
whiteman7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 malista file judas to abandon loader tha sou brei teleia efarmogi kai se alla paixnidia tis epoxis kai kyrios adventures tis megalis lucasfilm
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Xμμμ... ίσως να δοκιμάσω το Abandon Loader στην περίπτωση του Dark Seed το οποίο είναι λίγο ιδιότροπο και δεν τρέχει με τίποτα σε Windows.
whiteman7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 file mou to darke seed 1 kai to 2 trexoun apsoga me to abandon loader
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.