CoOliO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους!!!Όλα ξεκίνησαν απ όταν δοκίμασα να μεταφερθώ σε καινούριο κουτί..Μιλάμε για 1 σύστημα 775 με ddr και agp...Αφού λοιπόν έβγαλα το pc και το έβαλα στο άλλο κουτί (και αφού τα σύνδεσα όλα σωστά) πάω να το ξεκινήσω ξεκινάει όμορφα γλυκά και ωραία χωρίς όμως να κάνει ντιτ και να στέλνει σήμα στην οθόνη..Πάντως ρεύμα έπερνε κανονικά η μητρική!!!Έβγαλα μνήμες τίποτα θόρυβο γιοκ,μπαταρία,clear cmos και πάλι τίποτα..Ε ρε λέω μήπως την έκαψα από στατικό ηλεκτρισμό (αν και το θεωρώ απίθανο) λέω λοιπόν πως έφτασε ο καιρός να αναβαθμιστώ και να καταφύγω σε 1 σύστημα 1155..Έκανα την παραγγελία μου στο e-shop και πήρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558347,http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522973,http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552690.....Αφού λοιπόν πήγα και τα πήρα φτάνω στο σπίτι μου για να τα συνδέσω στο κουτί μου που ανέφερα πριν το καλό..Τα βάζω όλα κομπλέ και μου κάνει πάλι ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο...Λέω αν είναι δυνατόν,χάζεψα τελείως!!Βγάζω την μνήμη μπας κ ακούσω κάτι και με το που το βάζω μπροστά το κλασικό μπιτ όταν έχει καεί η μνήμη η δεν έχει γενικά..Εκεί με πιάνει 1 μεγάλο χαμόγελο και λέω αυτό ήταν ξεκόλλησε...Την ξαναβάζω δίνω μπροστά και πάλι το ίδιο..Εεεε λέω δεν πάει άλλο και το θέμα είναι πως το πήρα με δανεικά λεφτά!!!Τι να κάνω τι να κάνω λέω ας το δοκιμάσω και σκέτο..Το βάζω λοιπόν σκέτο πάνω στο γραφείο μου χωρίς κουτί υπολογιστή αλλάζω τροφοδοτικό βάζω και 1 κουμπάκι Power Και τσακ πέρνει μπροστά και βλέπω τα πάντα στην οθόνη κομπλέ..Αφού λοιπόν το βάζω στο κουτί αρχίζω το βιδώνω μου κάνει πάλι τα ίδια...Το ξεβιδώνω το βγάζω πάλι και ξαναδουλεύει..Εεεε λέω να κάνω λίγα πειράματα και το ξαναβάζω μέσα..Το βιδώνω σιγά σιγά λίγες λίγες βίδες και δουλεύει!!Μόλις τις σφύγκο πάλι τα ίδια,πέρνει μπροστά και δεν έχω ένδειξη!!!Τώρα το έχω σκέτο χωρίς κουτί και το δουλεύω μια χαρά μόνο όμως που δεν μπορώ να συνεχίσω για πολύ έτσι..Πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω...Παρακαλώ αν είναι εύκολο,τα φώτα σας και ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας...
antonl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αποστάτες μεταξύ κουτιού και μητρικής έβαλες; Χρειάζεται το κουτί σου;
veteranos123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αποστάτες μεταξύ κουτιού και μητρικής έβαλες? Με πρόλαβε ο antol
Chris92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 αποστατες βαζεις στο κουτι,οταν βιδωνεις τη μητρικη? οκ με προλαβανε,αυτο θα πει αμεση εξυπηρετηση
CoOliO Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Εννοείτε εκείνα τα χρυσαφί που τα βιδώνουμε στο κουτί για να πιάσουν πάνω τους οι βίδες?Ναι βάζω!!Τι εννοείς αν χρειάζεται?Έχω το Vento A8
antonl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Οπότε και οι 3 μας πήγαμε κουβά. Δοκίμασε να βιδώσεις μόνο τ απαραίτητα στο κουτί. Ξέρω γω, μητρική, cpu, ram, κάρτα γραφικών κι ένα δίσκο. Εμένα κάτι παρόμοιο μου χαν κάνει οι usb του κουτιού που βραχυκύκλωναν. 2
CoOliO Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχω τίποτα μα τίποτα παραπάνω..Ακριβώς αυτά που θέλει!!!Λες να βγάλω αυτά τα χρυσαφένια και να βιδώσω την μητρική πάνω στην λαμαρίνα του κουτιού?Μα τι μπορεί να παίζει δεν καταλαβαίνω..
Chris92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 δοκιμασε να τα συνδεσεις ολα πανω στο κουτι,εκτος απο το τροφοδοτικο,το οποιο θα το αφησεις εκτος κουτιου και δεν θα το ακουμπαει καθολου.συνδεσε τα καλωδια και ξαναδοκιμασε
CoOliO Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Θα βγάλω και αυτά τα χρυσαφένια για να βιδωθεί πάνω στην λαμαρίνα.. Αύριο πρωί που θα το κάνω θα σας ενημερώσω..Σας ευχαριστώ και καλό βράδυ για σήμερα!
dimpa16 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Θα βγάλω και αυτά τα χρυσαφένια για να βιδωθεί πάνω στην λαμαρίνα.. Αύριο πρωί που θα το κάνω θα σας ενημερώσω..Σας ευχαριστώ και καλό βράδυ για σήμερα! Νομιζεις,οτι τα εχουν βαλει για πλακα? Δεν καταλαβαινεις και μονος σου, οτι αν τα βγαλεις και ακουμπισεις την μητρικη σου πανω στην γυμνη λαμαρινα, θα την βραχυκυκλωσεις? Θα πρεπει να βαλεις τοσους αποστατες,οσες τρυπες εχει η μητρικη σου.Αν βαλεις περισοτερους,υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να προκληθει βραχυκυκλωμα.
CoOliO Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Είχα βάλει περισσότερους για να κλείσω τις τρυπούλες..Λέτε γι αυτό να μου έκανε ιστορίες?Θα βγάλω τους παραπάνω και θα δω!
GothmogGr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Είχα βάλει περισσότερους για να κλείσω τις τρυπούλες..Λέτε γι αυτό να μου έκανε ιστορίες?Θα βγάλω τους παραπάνω και θα δω! Κοινή λογική είναι... εννοειται αυτο στην εκανε την δουλεια!! Ακουμπουσαν οι εξτρα αποστατες πάνω στασ κυκλώματα της μητρικής και βραχυκύκλωνε... παλι καλα που δεν έκαψες τπτ.... Διαβασουμε κανένα manual και κανένα οδηγό πριν αρχισουμε τα βιδώματα!
άδικος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δες και το ποστ #8 @ antonl, veteranos123, Chris92
CoOliO Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Τελικά παιδιά αυτό ήταν..Τα έβγαλα και τώρα είναι τέλειο!!!Ετοιμάζεται για απογείωση στο διάστημα!!Σας ευχαριστώ πολύ!!!Μόλις κοιτάξω και το άλλο μηχάνημα θα σας ενημερώσω...Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα