kirileman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Έτσι, σε 4 μήνες έχει βγει το new new iphone κάπου ανάμεσα στην παρουσίαση του new new iPad και των νέων macbook pro και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Έτσι, σε 4 μήνες έχει βγει το new new iphone κάπου ανάμεσα στην παρουσίαση του new new iPad και των νέων macbook pro και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Σε 4 μήνες ξέρεις πόσες wp8 συσκευές θα κυκλοφορήσουν? Εκτός αν πιστεύεις πως για την επιλογή ενός smartphone, το μοναδικό κριτήριο είναι η κάμερά του... Επίσης από πότε η συνεχής ανανέωση συσκευών από μια εταιρία είναι αρνητικό?
sigamhsoupw Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Προφανώς. Εγώ αναφέρομαι στη δική μας περίπτωση πάντως (και ειδικότερα στη δική μου ). Δηλαδή βλέπεις μια συσκευή που ξαφνικά μετά από χρόνια στην "αγκαλιά" του iphone, σου κάνει "κλικ" και στη συνέχεια ξενερώνεις πριν καν το πιάσεις στα χέρια σου! Μωρέ μαζί σου, αλλά σου έχει κάνει έκτοτε μεγαλύτερο "κλικ" κάποια άλλη συσκευή; Εμένα όχι...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μωρέ μαζί σου, αλλά σου έχει κάνει έκτοτε μεγαλύτερο "κλικ" κάποια άλλη συσκευή; Εμένα όχι... Μέχρι τον Ιανουάριο, προφανώς και θα μου κάνει κάτι άλλο "κλικ"! Και το full review: http://www.theverge....umia-920-review Τελικά το κιτρινάκι θα βγαίνει μόνο σε γυαλιστερό (δυστυχώς)! Μόνο το μαύρο και το Cyan θα είναι πιο scratch-resistant.
Lector_Teo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Φοβερό το κινητό!!! Sent from my Windows Phone 8X by HTC
freedoom Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Γενάρη;;; Έλα ρε, πολύ κρίμα! Παρουσιάστηκε Σεπτέμβρη και κυκλοφορεί σε εμάς Γενάρη;; Το κινητό είναι υπέροχο, παρά το μεγάλο του πάχος και το τεράστιο βάρος, αλλά ο Γενάρης, όταν το έχεις ήδη δει από Σεπτέμβρη είναι πολύ μακριά!
privateer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέχρι τον Ιανουάριο, προφανώς και θα μου κάνει κάτι άλλο "κλικ"! Και το full review: http://www.theverge....umia-920-review Τελικά το κιτρινάκι θα βγαίνει μόνο σε γυαλιστερό (δυστυχώς)! Μόνο το μαύρο και το Cyan θα είναι πιο scratch-resistant.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δεν με βοηθάς όμως! Αν πάρω το κιτρινάκι και το τυλίξω με μεμβράνη sanitas για να μην χαράσεται με το παραμικρό, θα εξακολουθεί να βγάζει ωραίες φωτό?
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δεν με βοηθάς όμως! Αν πάρω το κιτρινάκι και το τυλίξω με μεμβράνη sanitas για να μην χαράσεται με το παραμικρό' date=' θα εξακολουθεί να βγάζει ωραίες φωτό? [/quote'] Δοκιμασε το πρωτα πανω στο iphone5,ωστε μεχρι να κυκλοφορισει το nokia(κιτρινακι),να ξερουμε τι παιζει με τη μεμβρανη sanitas!
snik3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δεν με βοηθάς όμως! Αν πάρω το κιτρινάκι και το τυλίξω με μεμβράνη sanitas για να μην χαράσεται με το παραμικρό' date=' θα εξακολουθεί να βγάζει ωραίες φωτό? [/quote'] Δε θα τις βγάζει μωβ τουλάχιστον...
tsak4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Πάρα πολύ καλό αλλά κρίμα τόση καθυστέρηση, έχει παλιώσει πριν βγει προς πώληση.. Δε θα τις βγάζει μωβ τουλάχιστον... Μια χαρά μωβ βγάζει και αυτό..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Πάρα πολύ καλό αλλά κρίμα τόση καθυστέρηση, έχει παλιώσει πριν βγει προς πώληση.. Μια χαρά μωβ βγάζει και αυτό.. Έλα κρύβε λόγια, θες να πάθει τίποτα κάνας ...moderator? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Απο το review του engadget: http://www.engadget.com/2012/11/02/nokia-lumia-920-review/ Και το είχα πει πριν καιρό "φαντάζεσαι ενώ βγάζει πολυ καλές φωτό τη νύχτα, να συμβαίνει το αντίθετο την ημέρα";
privateer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fUYDOTC53II
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα