FPapados Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα.εχω την palit gtx 670 εχει turbo boost το ρολοι της στα 980.αλλα οταν την τσεκαρω ενω παιζω μου δειχνει οτι το ρολοι της φτανει εως και 1060.οχι οτι με χαλαει απλα ειμαι περιεργος.
FPapados Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 θα μου απαντησει καποιος αν ειναι λαθος η μετρηση?η τι αλλο μπορει να ειναι?
ninos30 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Είναι και δεν είναι πρόβλημα Είναι αυτά τα περίεργα spikes που κάνει ο Kepler πυρήνας των GTX 670/680. Η πρώτη φουρνιά των DC2 της Asus στις 670 πήγε όλη για αντικατάσταση. Αν δεν σου προκαλεί κάποιο πρόβλημα (πχ το περιβόητο RSOD) άστην έτσι. Αλλιώς κατέβασε το EVGA Precision να την κάνεις ένας μικρό downclock (ίσως για την μακροπρόθεσμη καλή λειτουργία να στο πρότεινα ούτως ή άλλως). Δες και στο site του κατασκευαστή σου αν υπάρχει κάποιο FW update
FPapados Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 υπαρχει περιπτωση να μετραει λαθος το cpu-z?δεν ξερω τι ειναι το rsod και πως το καταλαβαινεις αλλα δεν εχω δει κατι. αν της εκανα overclock θα ρωτουσα???
saiz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 μια χαρα ειναι η καρτα σου το turbo boost παει παντα παραπανω απο αυτο που λενε τα ρολογια στα χαρτια δηλαδη αν ειναι πχ 1006 με boost 1058 η καρτα θα φτανει 1090 με 1100 ο πυρινας της σε full load αυτο συμβενει με ολες τις καρτες 600 κεπλερ σε βαρια games οταν ομως δεν απαιτειται ολη η δυναμη μπορει να μην ανοιγει καθολου το tourbo και να βλεπεις 1006 πχ μονο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα