dimitris2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες μέσω ΟΤΑ η αναβάθμιση του iOS 6.0.1, η οποία είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές του iOS 6, αλλά επικεντρώνεται κυρίως σε επιδιορθώσεις για το iPhone 5. Για τους χρήστες της τελευταίας γενιάς iPhone υπήρχε ένα κενό από την Apple το οποίο δεν τους αφήνει να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους μέσω OTA (Over The Air). Έτσι για αυτούς υπάρχει μια ενδιάμεση αναβάθμιση η οποία εμφανίζεται ως "Updater for iPhone 5" και έχει μέγεθος 69.7ΜΒ.Το iOS 6.0.1 φέρει μερικές διορθώσεις στη WiFi συνδεσιμότητα του iPhone 5 και iPod touch 5, καθώς υπήρχαν ορισμένα προβλήματα σε ασύρματα δίκτυα με προστασία WPA2. Επιπλέον έχουν διορθωθεί ορισμένες "ατέλειες" στο πληκτρολόγιο της νέας γενιάς iPhone, οι οποίες όπως αποδείχτηκε επρόκειτο για θέμα λογισμικού. Επίσης διορθώνεται ένα πρόβλημα συνδεσιμότητας στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που αντιμετωπίζαν τα iPhone. Επιπλέον υπάρχουν διορθώσεις προβλημάτων λογαριασμών Exchange, ενός κενού που επέτρεπε την πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες του Passbook από την οθόνη κλειδώματος και διόρθωση ενός προβλήματος που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν απενεργοποιούσε το φλας της κάμερας όταν το επέλεγε ο χρήστης. Η σημερινή αναβάθμιση του iOS έρχεται μία ημέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα του iPhone 5 στην Ελλάδα, το οποίο θα κυκλοφορήσει και από τις τρεις μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της χώρας Cosmote, Vodafone και Wind. Η έκδοση iPhone 5 των 16gb θα κοστίζει €739, των 32gb στα €859 και τέλος το μοντέλο των 64gb κοστολογείται στα €979.
blue troll Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Τίποτα το ενδιαφέρον για τα παλαιότερα μοντέλα Sent from my iPad using Insomnia 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Aυτο που μας καιει ειναι το jb για ios 6.x.x Αλλα δε το βλεπω...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει για συσκευές εκτός του iPhone ή να περιμένω jb για iOS 6??? Sent from my iPad using Insomnia
21century Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Για τους κατοχους του 4 δεν βλρπω καγκ οποτε να μην το κατεβασουμε;
bisbirikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εξακολουθώ με το iPhone 5 να έχω πρόβλημα στο WiFi sync . Και να σκεφτείτε πως έχω Mac book και time capsule. Με το iPhone 4 όλα λειτουργούν τέλεια. Στο iPhone 5 έχω συχνά κρασαρίσματα ή κωλύματα εφαρμογών. Ακόμα και το settings , το safari ή το music ξαφνικά κλείνουν. Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος. Παρόμοια προβλήματα με το λατρεμένο μου opera που ευτυχώς λύθηκε με update. Με το audible για audiobooks υποφέρω και το αγαπώ πολύ δυστυχώς. Γραμμές στο πληκτρολόγιο είχα στο search του App Store σε σημείο που νόμιζα πως χάλασε η οθόνη. Ευτυχώς λύθηκε. Λίγες εφαρμογές είναι ακόμη συμβατές με την μεγάλη οθόνη. Η κάμερα είναι μεγάλη απάτη. Πρέπει να προσέχω να είμαι μακριά από λάμπα η τον ήλιο. Πολλές μωβ φωτογραφίες και ας είναι το χρώμα της μόδας. Απαράδεκτο για τόσο ακριβό κινητό. Το ηχείο του iPhone 6 είναι πιο δυνατό από του iPhone 5 αλλά με λιγότερα μπάσσα. Αναγκάζομαι και βάζω equalizer. To Bluetooth αν καλύψεις με το χέρι το πάνω μέρος του iPhone 6 και από τις δύο μεριές δεν εκπέμπει σωστά. Στο iPhone 4 δεν έχω τέτοιο ζήτημα. Μάλλον χρειάζεται update για μεγαλύτερη ένταση σήματος. Επιπλέον η υποδοχή του ακουστικού στο κάτω μέρος είναι απόλυτα εκνευριστική όταν δουλεύω το iPhone 5 με το ένα χέρι και μάλιστα το αριστερό. Αρέ Τζομπς δεν θα άφηνες να γίνουν τέτοια λάθη. Αν και φανατικός του jailbrake έκανα και θα ξανάκάνω αναβάθμιση στο iPhone 5 γιατί το iOS 6 θέλει αρκετή δουλειά για να γίνει αντάξιο σε σταθερότητα του iOS 5 . Πάντως σε πολλά σημεία είναι πιο εύχρηστο το iOS 6. Η χάρτες του iPhone αν και εντελώς ξεκούδουνοι δεν είναι τόσο δράμα. Έχουν και εύκολη αναφορά λαθών από τους χρήστες. Κάτι που θα βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη τους. Για google maps μέσω safari γίνεται καλή δουλειά, με περιορισμούς φυσικά. Πάντως η google έχει ανακοινώσει πως ετοιμάζει καινούρια εφαρμογή google maps για iOS 6 , αντίστοιχη του YouTube. Περιμένω την έκδοση 6.1 που είναι στα σκαριά για να χαρώ επιτέλους το καινούριο iPhone μου. Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2012 από bisbirikos
nikosgalis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Παράλληλα έγινε διαθέσιμη η 6.1 beta στους developers, οπότε σύντομα θα σκάσει μύτη για όλους. Sent from my iPhone using Insomnia
tat.info Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αρχίζω να φοβάμαι πως το iOS, μετα την τεράστια πατάτα με τους χάρτες θα αρχίσει να πέφτει η έστω οτι θα μένει στάσιμο. Δε ξέρω, ούτε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες! Η αλήθεια πάντως ειναι οτι απο την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε η πρόθεση να βγουν οι χάρτες της Google απο το iOS, η ίδια και μόνο μιας άσχημης αντικατάστασης δε μου άρεσε καθόλου. Και να που έγινε το κακό. Ας δούμε πόσο διάστημα θα χρειαστεί για να διορθωθούν οι χάρτες σε πρώτη φάση. Και η πολυ σύντομη διαδοχή σε iPhone και iPad με γέμισε υποψίες οτι κατι παει να αλάξει προς το χειρότερο στη γραμμή παραγωγής και marketing στην Apple. Και αν η Microsoft αυτή τη φορά κανει πιο σωστές κινήσεις με τα win8 σαν κοινή πλατφόρμα σε Desktop, Laptop, Mobile Devices δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν καταφέρει να αλάξει το μερίδιο στην αγορά με την κυκλοφορία και του surface. Ο καιρός θα διξει και το λέω χωρις καμία προκατάληψη η φανατισμό. Χρησιμοποιώ και PC και MAC. Sent from my iPhone using Insomnia
alice.m Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Να δούμε και πότε με το καλό θα έρθει και το itunes 11...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα