gtajunkie Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 http://www.amazon.co.uk/Cooler-Master-Tower-Transparent-Panel/dp/B002FOEI0M/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1351799105&sr=8-4 Όποιο παιδί ενδιαφέρεται υπάρχει η συγκεκριμένη έκδοση του HAF 922 με διάφανο πλαινό στις 67.98 λίρες ή αλλιώς 85€, η οποία δε νομίζω να κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Στο Scroutz το 922 ξεκινά από 120€ http://www.skroutz.gr/s/80641/CoolerMaster-HAF-922.html
georsev Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 αν δεν κανω λαθος ουτε βαμενο μαυρο μεσα δεν ειναι..αλλα με 85ε ειναι καλη περιπτωση
gtajunkie Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι βαμμένο μαύρο μέσα αλλά όντως είναι καλή περίπτωση καθώς στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά.
georsev Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 απο το αγγλικο amazon πανω απο 25 λιρες δεν εχει
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Σε σχεση με αυτο το θηριο που εχω "διπλα" μου, ειναι μικρο!! Και ελαφρυ.
zizu10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Σε σχεση με αυτο το θηριο που εχω "διπλα" μου, ειναι μικρο!! Και ελαφρυ. Mε βλέπω να το χτυπάω Και ότι ψαχνόμουν σήμερα για κουτί... Απ'ότι είδα και στο newegg έχει πάρα πολύ καλές κριτικές.
georsev Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 και εγω ψαχνωμαι για κουτι αλλα σκεφτομαι το corsair 600t η το coolermaster haf xm
zizu10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Θέλω σε κάτι τη βοήθεια όσων γνωρίζουν. Το amazon με ποιο τρόπο θα στείλει το κουτί??? UPS??
c0prse_grinder Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Θέλω σε κάτι τη βοήθεια όσων γνωρίζουν. Το amazon με ποιο τρόπο θα στείλει το κουτί??? UPS?? Τις προάλλες που παρέλαβα απο αμαζον ένα Fractal Design κουτί έγινε ως εξής, έφυγε καταρχήν από Γερμανία με DHL μέχρι την Αθήνα και μετά επειδή μένω επαρχία ήρθε με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ με tracking number κανονικά απ την αρχή της διαδρομής μέχρι το τέλος Sent from my Galaxy Nexus via Insomnia App
manosfp Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Σε σχεση με αυτο το θηριο που εχω "διπλα" μου' date=' ειναι μικρο!! Και ελαφρυ. [/quote'] Θηρίο το γατάκι;;; Sent from my iPhone using Insomnia
qsis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Στο Scroutz το 922 ξεκινά από 120€ http://www.skroutz.g...er-HAF-922.html μπραβο στα ελληνικα μαγαζια που αντιμετωπιζουν τη κριση πουλωντας παλιατζουρες στο θεο (εγω το ειχα παρει στα 100 ευρω απο multirama 1.5 χρονο πριν) και εγω ψαχνωμαι για κουτι αλλα σκεφτομαι το corsair 600t η το coolermaster haf xm κι εγω αυτο ηθελα , αλλα ειναι πολυ τσιμπημενο
gtajunkie Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Εγώ το παρήγγειλα και προς το τέλος της διαδικασίας της παραγγελίας πάτησα "No Thanks" όταν προτείνει το Amazon να κάνει αυτό τη μετατροπή σε ευρώ. Μ'αυτόν τον τρόπο τη μετατροπή την κάνει η τράπεζα; Συμφέρει καλύτερα έτσι; Ρωτάω γιατί πρώτη φορά έκανα παραγγελία από Amazon.
c0prse_grinder Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Εγώ το παρήγγειλα και προς το τέλος της διαδικασίας της παραγγελίας πάτησα "No Thanks" όταν προτείνει το Amazon να κάνει αυτό τη μετατροπή σε ευρώ. Μ'αυτόν τον τρόπο τη μετατροπή την κάνει η τράπεζα; Συμφέρει καλύτερα έτσι; Ρωτάω γιατί πρώτη φορά έκανα παραγγελία από Amazon. Συμφερει καλυτερα να πληρωνεις σε Pounds ναι και οχι σε Ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα