orfeas71995 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια. Εχω μια σημαντικη απορια και θα ηθελα να μου δωσει οποιος μπορει την αποψη του. Λοιπον το ερωτημα ειναι το εξης: Ποια η διαφορα της AMD Radeon 7xxx απο την Saphire Radeon 7xxxx και απο την GIgabyte Radeon 7xxx. Δηλαδη θα ηθελα να μου πει καποιος ποια ακριβως κατασκευαστικη εταιρεια ειναι ποιο αξιοπιστη και ποιες οι διαφορες στην αποδοση και γενικα σε αυτες τις καρτες γραφικων, οι οποιες ειναι οι ιδιες αλλα εχουν διαφορετικη κατασκευαστικη εταιρεια. Δεν ξερω κατα ποσο σαφης εγινα, αλλα μην διαστασετε να ζητησετε διευκρηνησεις. Ευχαριστω προκαταβολικα, orfeas71995
k_dinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Είναι η ίδια κάρτα, απλώς υπάρχουν διαφορετικοί κατασκευαστες. Διάφορες είναι ελάχιστες, πχ άλλη έχει πιο καλό σύστημα ψύξης, άλλη μπορεί να είναι λίγο πιο ψηλά χρονισμενη κτλ
duffyduck Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 AMD : Η εταιρια που σχεδιαζει και κατασκευαζει τις GPU Radeon Radeon: Ειναι η GPU, δηλαδη ο επεξεργαστης γραφικων Sapphire, ASUS, XFX, Point of View, MSI, Gigabyte, Gainward, etc. etc. : Ειναι μερικες μονο απο τις εταιριες που κατασκευαζουν καρτες γραφικων
GothmogGr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Για να μην μπερδευόμαστε επιδή και τα ΧΧΧ στο 7ΧΧΧ είναι σημαντικά. Αν μιλάμε για ιδια ΧΧΧ μεταξύ των κατασκευαστών η διαφορές είναι απειροελάχιστες... αν μιλάμε για διαφορετικά ΧΧΧ μεταξυ των καρτών τότε δεν υπάρχει καμια βάση συγκρισης μεταξύ τους μιας και είναι διαφορετικές κάρτες! 1
orfeas71995 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Για να μην μπερδευόμαστε επιδή και τα ΧΧΧ στο 7ΧΧΧ είναι σημαντικά. Αν μιλάμε για ιδια ΧΧΧ μεταξύ των κατασκευαστών η διαφορές είναι απειροελάχιστες... αν μιλάμε για διαφορετικά ΧΧΧ μεταξυ των καρτών τότε δεν υπάρχει καμια βάση συγκρισης μεταξύ τους μιας και είναι διαφορετικές κάρτες! παντα μιλαμε για τα ιδια ΧΧΧ καθως γνωριζω οτι διαφορετικοι αριθμοι σημαινουν και διαφορετικη καρτα γραφικων AMD : Η εταιρια που σχεδιαζει και κατασκευαζει τις GPU Radeon Radeon: Ειναι η GPU, δηλαδη ο επεξεργαστης γραφικων Sapphire, ASUS, XFX, Point of View, MSI, Gigabyte, Gainward, etc. etc. : Ειναι μερικες μονο απο τις εταιριες που κατασκευαζουν καρτες γραφικων Αν και γνωριζα για την AMD και το Radeon ευχαριστω για την προθημια σου φιλε μου Είναι η ίδια κάρτα, απλώς υπάρχουν διαφορετικοί κατασκευαστες. Διάφορες είναι ελάχιστες, πχ άλλη έχει πιο καλό σύστημα ψύξης, άλλη μπορεί να είναι λίγο πιο ψηλά χρονισμενη κτλ δηλαδη δεν παιζει και μεγαλο ρολο στο ποια κατασκευαστικη εταιρεια επιλεγω για την καρτα μου ετσι?
GothmogGr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 δηλαδη δεν παιζει και μεγαλο ρολο στο ποια κατασκευαστικη εταιρεια επιλεγω για την καρτα μου ετσι? Ακριβώς, διαλέγεις την φθηνότερη με την μεγαλυτερη εγγύηση!
k_dinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Βέβαια αν θες να τις ανεβάσεις τα ρολόγια, εκεί θα παίξει ρόλο στις αντοχές το σύστημα ψύξης. Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν θα δεις ουσιαστικές διάφορες. (βέβαια αυτές που είναι από το εργοστάσιο overclocked, θα είναι λίγο πιο γρήγορες) 1
salonika91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αναλογα με την εταιρεια αλλαζουν: -Το συστημα ψυξης -Ο χρονισμος.(Καποιες εταιρειες εχουν ψηλοτερα χρονισμενα μοντελα-overclock) -Εγγυηση -Συνοδευτικά συσκευασιας -Και φυσικα η τιμη Αξιοπιστες εταιρειες ειναι: Sapphire,Asus,Msi,Evga,Gigabyte. Μακρια απο κατι Powercolor,Club3D κτλ
Tenshi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Κάποτε έπαιζαν και διαφορετικά vrm/μνήμες,ανάλογα με την υλοποίηση.Αυτό ισχύει ακόμα ή όλα έχουν εξισωθεί στον βωμό του "reference".
GothmogGr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μακρια απο κατι Powercolor,Club3D κτλ Κανενα σοβαρο επιχείρημα πανω σε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα