nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Hi all, We have a super-super-quick update (in-between panicked play-throughs) for you, and that update is DON'T PANIC (in large friendly letters) and we guess this is as much for US as it is for YOU! So, yeah, development team: do not panic. And also backers. No reason to panic. We are still working to finalise the early access version for $75 backers and up — and also for press who need to write their reviews in the next couple of days. Sorry, press! The plan was to have that early access version up (and keys out) earlier today, but we encountered some small but potentially serious bugs, along with some bigger but easily fixable ones, and we're still at least 3-4 hours away from a new release candidate. We apologise, but these things do happen. We don't want to send out a buggy version and give you guys a potentially negative experience...or a game-breaking one. We're going to keep at it until we have a version ready, and as soon as we do, early access backers will be getting their keys. As for the rest of you: we're sending out keys as soon as possible — perhaps even tonight — and we should be a-okay for our launch tomorrow! So fingers crossed, everyone, and we will keep you updated if anything changes. Tired & overworked but super excited, Team RTG Και μόνο που έγραψαν "Don't Panic" τους συγχωρώ την καθυστέρηση για τα κλειδιά
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Αν κάποιος ήταν backer στα 75+$ tiers, τα κλειδιά θα πρέπει να έχουν μοιραστεί στο λογαριασμό σας στο Humble Store εδώ και μερικά λεπτά. Οι υπόλοιποι από αύριο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Από ό,τι βλέπω, πρέπει να έχουν σταλεί steam κλειδιά και στους υπόλοιπους backers. Αυτά απλά καταχωρούν το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη σας- και θα μπορείτε να το κατεβάσετε μόλις κυκλοφορήσει επίσημα. Προσοχή, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν η ενεργοποίηση στο Steam αποκλείει το να πάρετε κλειδί για DRM-free έκδοση (Humble store ή gog) (που θα βγει αργότερα) και διαβάζω πως όντως οι RTG έχουν πει κάτι τέτοιο -δεν βρίσκω όμως το σχετικό quote). 1
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εδώ ακόμα τίποτα, ούτε στο Steam ούτε σε email. Υπομονή.
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 nzeppos ήσουν backer, σωστά; Έχεις πρόσβαση στη σχετική σελίδα για το Dreamfall Chapters στον Humble store λογαριασμό σου; Εκεί θα πρέπει ήδη να έχεις μια επιλογή για "redeem on Steam" (και πάλι προσοχή, ενδεχομένως να σας αποκλείει από το να πάρετε την gog.com έκδοση*). Σχετικό e-mail δεν έχουν στείλει!Έχει οδηγίες εδώ για το πως να κάνεις claim τη σελίδα αυτή αν δεν την έχεις ήδη (νομίζω ότι ο λογαριασμός στο Humble store πρέπει να είναι στο ίδιο e-mail με αυτό που χρησιμοποιήσες στο Kickstarter (ή στο paypal).http://redthreadgames.com/forum/topic/319-how-to-claim-a-humble-page-forum-badge/*. Αν και από ό,τι γράφουν στο forum όπου το συζητούν, ισχύουν (με μεγαλη πιθανότητα, μέχρι να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση) τα εξής:- Η έκδοση στο Steam είναι DRM-free, υπό την έννοια ότι λειτουργεί ακριβώς όπως και μια DRM-free έκδοση, αφότου κατέβει (μέσω Steam) και εγκατασταθεί.- Μπορεί να μη δοθούν κλειδιά και για GOG.com και για Steam (είναι αρκετά πιθανό), αλλά θα δοθούν κλειδιά DRM-free έκδοσης από το Humble Store. Εδώ βασικά ίσως παίξει ρόλο και η γκρίνια όσων ενεργοποίησαν ήδη την έκδοση στο Steam, επειδή είδαν την επιλογή διαθέσιμη, χωρίς να γνωρίζουν ότι έτσι δεν παίρνουν gog κλειδί, στο αν θα παρθεί καποια "γεναιόδωρη" απόφαση από μεριάς RTG. 1
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ωραίος, thanks! Δεν είχα καν λογαριασμό στο Humble store. Έφτιαξα έναν στα γρήγορα, πήγα εδώ: https://www.humblebundle.com/resender, έκανα link το HB με το Steam και μετά redeem το παιχνίδι. Ελπίζω να το δω σε κανα δίωρο. Ιστορική μέρα...
tidus666 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Το έκανα κι εγώ, μπήκε στην library στο steam μου, το βλέπω στην library αλλά δεν μου έχει install button. Δεν καταλαβαίνω τι κάνω λάθος. έντιτ: Άκυρο, υποθέτω θα μου έρθει όταν ανοίξει και για όλους.
tidus666 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Πήρε κάμποσες ώρες αναβολή πάλι για διόρθωση bugs. 6 ώρες remaining λέει το steam. Τι να πω εγώ τώρα. Θα προτιμούσα να κάνανε postpone την ημέρα κυκλοφορίας παρά το χάος που επικρατεί σήμερα. Καλά για το σουρεαλισμό του ότι μπάκερς όπως εγώ δεν έχουν κλειδιά ακόμα και η πειρατική βερσιόν είναι εκεί έξω ουδέν σχόλιο. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ναι τα ψιλοκάνανε μαντάρα. Αφήσαν πάρα πολλά πράγματα για το τέλος (ακόμα και τα θέματα διανομής, υποστήριξης πολλαπλών πλατφόρμων επιπλέον θεμάτων περιεχομένου και τεχνικών λεπτομερειών στο παιχνίδι), και τις τελευταίες μέρες έχουν προσθέσει και "game breaking" bugs -ακόμα και bugs που εντόπιστηκαν στην "early access" (η οποία δεν ήταν κάποια alpha ή beta, αλλά release candidate). Ε, σε αυτό το σημείο, και εφόσον δεν θέλεις ή δεν έχεις το περιθώριο βάσει εσωτερικών στόχων να κάνεις σοβαρό postpone (και σίγουρα δεν το κάνεις 1-2 ώρες πριν το release) απλά κάνεις release ως έχει το παιχνίδι, και βγάζεις patch αργότερα. Δεν είμαι υπερ των 0-day patch, αλλά έχω αποδεχθεί εδώ και καιρό πως κανένα παιχνίδι (ή software) δεν μπορεί να βγει χωρίς μερικά bugs. Θα περίμενα πάντως να έχουν εξασφαλίσει μια πολύ καλύτερη άνεση για τους εαυτούς τους από αυτό που μεταδίδουν στα 3-4 τελευταία updates, ως self-published και έχοντας ήδη σπάσει το παιχνίδι σε 5 κομμάτια. 1
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλά για το σουρεαλισμό του ότι μπάκερς όπως εγώ δεν έχουν κλειδιά ακόμα και η πειρατική βερσιόν είναι εκεί έξω ουδέν σχόλιο. ^^^ Αυτό! (μιλάω εγώ που ένα αγοράζω, πενήντα κατεβάζω...) ps: όταν ακούς να λένε δύο μέρες πριν την κυκλοφορία πως έχουν ακόμα κάμποσα πράγματα (ακόμα και bugs!) να φτιάξουν, αλλά σκοπεύουν να τα μαγειρέψουν όλα μέσα στο Σαββατοκύριακο, αρχίζεις να υποψιάζεσαι ότι δεν θα είναι όλα τόσο ρόδινα όσο περιγράφονται. Όπερ και εγένετο. Δυστυχώς απομακρύνεται η πιθανότητα να το παίξω σήμερα, αφού δεν βλέπω να γίνεται διαθέσιμο πριν τα μεσάνυχτα και φυσικά θα χρειαστεί και λίγη ώρα μέχρι να κατέβει. Ώρα να πιάσω το TLJ... 1
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Με τα πολλά εξαφανίστηκαν και οι 5 ώρες από το Steam και το παιχνίδι έγινε: ΠΡΟΣΕΧΩΣ Το αντικείμενο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Με τα πολλά εξαφανίστηκαν και οι 5 ώρες από το Steam και το παιχνίδι έγινε: Σε μένα δείχνει "4 ώρες απομένουν" αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα και ενημερωμένο (οι RTG έστειλαν νέο update -και θα στείλουν και άλλο- πως έλυσαν τα βασικά θέματα που είχαν και τώρα κάνουν playtesting, όλοι, όλο το επεισόδιο). Εντάξει θα γίνω κουραστικός αν γκρινιάξω παραπάνω για τον παραλογισμό τους -που ίσως ενισχύεται και από την έλλειψη ύπνου που έχουν παραδεχθεί ότι έχουν- αυτά τα τελευταία λεπτά πριν το release. 1
Geosim79 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 θα το κάνω δώρο στο εαυτό μου τα Χριστούγεννα...μέχρι τότε πρέπει να κρατηθώ μακριά!
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 2 ώρες δείχνει τώρα το Steam. Από το τελευταίο update: We have fixed the subtitle/voice bug, we believe we've fixed the save-game bug and we're currently testing the Mac crash bug. In other words: progress! Of course, things might still go terribly wrong, but let's just cross fingers, toes, tentacles and hope for the best. What will happen now is that we are building (making) new versions of the game for all platforms, the whole team will play through those, and then, if things look good, we will publish to Steam/GOG/Humble as quickly as possible. Πάνε καλά ρε; Που τα έχουν δει αυτά τη μέρα της κυκλοφορίας να κάθονται να παίζουν το build μπας και βρουν bugs; Αυτά έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και βδομάδες. Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα