Προς το περιεχόμενο

Dreamfall Chapters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα κι εγώ τις τελευταίες ανακοινώσεις (έστειλαν αρκετές μέσα στις τελευταίες βδομάδες). Μου φάνηκε πως λίγο άρχισαν να τα μασάνε με το episodic content. Σε φάση "ναι μεν δεν σας το είχαμε τάξει έτσι, αλλά μην ανησυχείτε. Το κάθε επεισόδιο θα έχει αρκετές ώρες παιχνιδιού, το πρώτο θα βγει κάααποια στιγμή το φθινόπωρο, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι καλύτερα που χρηματοδοτηθήκαμε μέσω kickstarter παρά από publisher που θα μας έπρηζε τα ούμπαλα κλπ".

Δεν με χαλάει ιδιαίτερα, πρώτον γιατί θέλω να δω το παιχνίδι μια ώρα αρχύτερα (αρκεί φυσικά να μην έχουμε... εξάμηνα διαστήματα μεταξύ των επεισοδίων). Και δεύτερον γιατί το παιχνίδι πρέπει να γίνει μεγαλύτερο από αυτό που είχαν αρχικά υποσχεθεί (αφού τις τελευταίες μέρες του funding, ξεπεράστηκε στο τσακ το όριο του ενάμιση εκατομμυρίου και ενεργοποιήθηκε το "Director's Cut").

Νομίζω πως πλησιάζει και ο καιρός της alpha έκδοσης, άρα σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε να δημοσιεύσουν έξτρα υλικό.

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καιρός να ξαναβάλω το TLJ. Έχω πολλά χρόνια να το παίξω και κάπως πρέπει να αρχίσω να ζεσταίνομαι :)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θυμάται κανένας αν όσοι πληρώσαμε μέσω Kickstarter είμαστε δεσμευμένοι σε μία μόνο πλατφόρμα; Εγώ πάντως όχι. Γιατί θα ψηνόμουν να το κατέβαζα και σε Windows και σε Mac.

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι εφόσον βγαίνει στο Steam, και στη σελίδα αναφέρουν ελάχιστες απαιτήσεις για Win, Linux και Mac, θα βγει σε "Steam Play" (ή θα έπρεπε να βγει έτσι), οπότε το αγοράζεις μια φορά και το παίζεις σε όλα αυτά.

Επίσης, στη σελίδα στο Humble Store (αν είσαι backer θα πρέπει ήδη να έχεις πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα!) γράφει ανάμεσα σε άλλα:

Your purchase of The Digital Downloadable Copy Tier gets you:

- Dreamfall Chapters: The Longest Journey, cross-platform and DRM-Free
- Steam Key

Ωστόσο, σε κάποιο update τον Φεβρουάριο '13 είχαν πει ότι:

Pledgers will be able to choose between the PC, Mac and Linux versions for their digital downloads, DVD copies and USB keys, as soon as the Kickstarter campaign wraps up

https://www.kickstarter.com/projects/redthread/dreamfall-chapters-the-longest-journey/posts/408592

Και είχαν στείλει ένα survey μέσω backerkit όπου ανάμεσα στα άλλα ρωτούσαν "Which platform will you be playing Dreamfall Chapters on?" και είχες μόνο μια επιλογή εκεί.
edit σχετικά με αυτό (από το παλιό forum archive):

Why do you ask which platform I will be playing the game on?

This is simply to give us some ballpark numbers for platform distribution. Data! It's important! You will of course be able to play Dreamfall Chapters on multiple platforms.

Unfortunately this survey only allows for a single choice with radio buttons, and not multiple choice u sing checkboxes.

You will not be locked to the platform you select in this survey.

Δεν ξέρω πάντως, καλό θα ήταν να μιλούσαν ξεκάθαρα γιατί έχω την αίσθηση ότι αλλού λένε το ένα, αλλού το άλλο. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν τελικά.

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάται κανένας αν όσοι πληρώσαμε μέσω Kickstarter είμαστε δεσμευμένοι σε μία μόνο πλατφόρμα; Εγώ πάντως όχι. Γιατί θα ψηνόμουν να το κατέβαζα και σε Windows και σε Mac.

Mπορείς να το κατεβάσεις όπου θέλεις δλδ έτσι γίνετε και με τα linux games που τρέχουν και σε windows.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Εμφανίστηκε για preorder στο gog.com (από €34.99, με έκπτωση για preorders, στα €29.79) - και επειδή εξίσωσαν 1$=1€ από το gog δίνουν credit €6.20 για επόμενες αγορές.

http://www.gog.com/game/dreamfall_chapters_season_pass_special_edition

Σύμφωνα με το σημερινό kickstarter update τους σε λίγες μέρες θα εμφανιστεί και στο Steam και σε Humble Store.

• Like 2
Δημοσ.

Νέο update. Τη Δευτέρα ξεκινάει η διανομή των κλειδιών με το παιχνίδι να κυκλοφορεί το απόγευμα της Τρίτης (σαν ψέμα φαίνεται). Σύμφωνα με το update, υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν αλλά θα τα μαγειρέψουν μέσα στο ΣΚ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...