nzeppos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είμαι εντελώς σίγουρος. Έχω την εντύπωση πως με το Dreamfall είχα περάσει αρκετές μέρες (σίγουρα πάνω από βδομάδα, ίσως και δύο), εννοείται με χαλαρό παίξιμο. Με μια ματιά στα "Let's play Dreamfall" videos του Youtube, βλέπω πως πολλοί έχουν φτάσει τα 60 και 70 parts, από τουλάχιστον 10' το καθένα. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό μιλάμε για περίπου 10 ώρες καθαρού gameplay. Και επειδή σε αυτά τα walkthroughs συνήθως οι τύποι ξέρουν από πριν τι να κάνουν και δεν ψάχνονται, ούτε πηγαινοέρχονται, ούτε κολλάνε (όχι πως ήταν δύσκολο να κολλήσεις στους γρίφους του DF), λογικά το παιχνίδι πρέπει να έχει ένα γεμάτο 15ωρο gameplay, ίσως και παραπάνω. Με μια-δυο ώρες καθημερινής ενασχόλησης (αυτό εννοώ όταν λέω χαλαρό παίξιμο), βγαίνουν 10 μέρες παιχνιδιού. Τουλάχιστον αυτός είναι ο τρόπος που παίζω εγώ, ειδικά τα adventures. Τώρα αν άλλοι θέλουν να τελειώσουν το παιχνίδι μονοκοπανιά, γούστο τους καπέλο τους
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Έφτασαν τον στόχο τους We made it! $850K! Dreamfall Chapters is funded! 1
nzeppos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Άντε πάμε για το εκατομμύριο τώρα για να ξεκλειδώσουν και τα υπόλοιπα καλούδια που έχουν τάξει. 1
nzeppos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Κουτσά-στραβά το περάσαμε και το μύριο και πάμε γι' άλλα...
nzeppos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ψηφοφορία για να γίνει διαθέσιμο το παιχνίδι μέσω Steam: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=129797136
nzeppos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ωραίο το καινούριο trailer αλλά αυτό το "in 2014" που εμφανίζει στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου... Κάποια στιγμή έλεγαν για τέλη 2013 και έχουν ήδη αρχίσει να το τραβάνε (Νοέμβρης '14 και βλέπουμε). Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Στο kickstarter έλεγαν από την αρχή November 2014. Δεν θυμάμαι πριν μπροστά τι έλεγαν (στη συνέντευξη στο RPS? ). Πάντως, αρκετά kickstarter πέφτουν έξω στον στόχο τους (συνήθως παίρνει και άλλη αναβολή η ημερομηνία), οπότε πάλι καλά θα 'ναι να βγει Νοέμβρη '14 "στην ώρα του".
nzeppos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μπορεί να έχεις δίκιο και να έχω μπερδέψει εγώ τις ημερομηνίες. Πάντως είχα την ελπίδα ότι θα έβγαινε πιο νωρίς. Τι να γίνει, υπομονή. Τουλάχιστον να κάνουν καλή δουλειά, να πιάσουν τόπο τα λεφτά (και η αναμονή) κι εγώ δεν θα παραπονεθώ καθόλου. Στο ενδιάμεσο ψήνομαι να ξαναπιάσω τα LTJ/DF, μόνο με χαλάει η ανάλυση του πρώτου και δεν είδα να έχει βγει κανα αξιοπρεπές mod.
nzeppos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Τέλος. Μαζέψαμε ακριβώς $1.538.425. Πέρα από κάθε προσδοκία, τις τελευταίες 4 μέρες μαζεύτηκαν πάνω από 300 χιλιάρικα και ξεπεράστηκε το όριο του ενάμιση εκατομμυρίου (που ξεκλειδώνει το Director's Cut). Μέχρι τη μέση της περασμένης βδομάδας δεν το πολυπίστευα ότι θα γίνει. Τώρα πρέπει να μπούμε σε χειμερία νάρκη μέχρι να βγει το παιχνίδι...
nzeppos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Πολλά μάζεψαν για τέτοιο είδος νομίζω. Έχεις απαντήσει ήδη μόνος σου http://www.insomnia.gr/topic/463899-dreamfall-chapters/?do=findComment&comment=52163055
Millennium Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Με τέτοια προιστορία και ας πούμε "fanbase" δε μου φάνηκε περίεργο οτι τα μάζεψαν.Απλά το λέω και για αυτό το project.Δεν έχουν τη δικαιολογία του περιορισμένου budget.
DeViAnT_Puppet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ρεαλιστικά με 1,5εκ δεν φτιάχνεται παιχνίδι και ιδίως το 2013. Εδώ το Dreamfall είχε 6εκ. budget αρχές 2000. Απλά με κάποια λεφτά στην τσέπη, μειώνουν το ρίσκο και είναι πιο εύκολο να βρουν επενδυτές, όπως γίνεται και με όλα τα υπόλοιπα KS projects δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα