Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά της εν λόγω οθόνης. H οθόνη θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά σαν monitor στο PC μου και καθόλου σαν TV. Με ενδιαφέρει κυρίως το 3D gaming στο PC, αλλά το PC χρησιμοποιείται και στην εργασία μου (Ms Word, Ms Excel κυρίως). Είχα την ευκαιρία να βάλω πάνω στο PC την οθόνη της LG D2342P. Το 3D gaming ήταν σε μερικά παιχνίδια πολύ καλό (από την σωστή απόσταση και γωνία θέασης), αλλά η ποιότητα εικόνας ήταν απογοητευτική στο 2D, η οθόνη εμφάνιζε εμφανείς οριζόντιες γραμμές ειδικά σε άσπρο φόντο, καμία σχέση με την ποιότητα εικόνας της Samsung T220 που έχω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που έχει την εν λόγω οθόνη;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για ταινίες και παιχνίδια είναι μια χαρά. Για «δουλειά» - ειδικά αν μιλάμε για κείμενο - θεωρώ ανεπαρκή την ανάλυσή της για 27 ίντσες. Την αγόρασε φίλος και τη δούλεψα για κάμποση ώρα. Εμένα προσωπικά με κούρασε...

Δημοσ.

Ασχετα από την

Για ταινίες και παιχνίδια είναι μια χαρά. Για «δουλειά» - ειδικά αν μιλάμε για κείμενο - θεωρώ ανεπαρκή την ανάλυσή της για 27 ίντσες. Την αγόρασε φίλος και τη δούλεψα για κάμποση ώρα. Εμένα προσωπικά με κούρασε...

Άσχετα από την ανάλυση είδες εμφανείς οριζόντιες γραμμές στην οθόνη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...