Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια επειδη εχει χαλασει το laptop του ξαδερφου μου και θελει να το πουλησει θα ηθελα να μου πειτε μια τιμη εσεις δειτε τα χαρακτηριστικα του pc ειναι laptop.

VΑIΟ VGΝ- ΝR21 S/S κατεστραμενη μητρικη χωρις σκληρο δισκο χωρις τροφοδοτικο

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Intel core duo Τ5450 ταχυτητα επεξεργαστη 1,66 GHz! 15,4" WXGΑ (1280x800) X-black LCD! 2GB DDR2 SDRΑM (2x1 GB) (667 MHz)! NVIDIΑ GeForce 8400M GΤ GPU

Δημοσ.

Εσυ να το δωσεις, ποιος θα το παρει χωρις σκληρο, τροφοδοσια και με κατεστραμενη μητρικη.. :P?? Αμα το παρει κανεις για κανενα 50αρι, καλα ειναι..

Δημοσ.

ναι όπως λέει και ο gp7 50 θα ήταν καλά

... αγοράζω τις μνήμες για 5 ευρά αν δεν καταφέρεις να το πουλήσεις.

Δημοσ.

παιδια εχει βρεθει ατομο που δινει 80 ευρω να το δωσει τι να κανει?

Και δεν το εχεις δωσει ακομα???? :confused:

• Like 2
Δημοσ.

παιδια ακουστε το pc θα το αγορασει ενα ατομο στα 80 ευρω και μαλιστα δινει και ενα κινητο μαζι

κιομως δεν ειναι ψεμα.

Δημοσ.

Καλα ειναι 80 λογω οθονης και καρτας γραφικων αν ειναι mxm.. Αν το εδινες κομματια πιο πολλα θα εβγαζες αλλα μπορει να μην εφευγαν και ποτε..

Δωστο 80 να παρεις χρημα στο χερι χωρις να περιμενεις..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

παιδια ακουστε το pc θα το αγορασει ενα ατομο στα 80 ευρω και μαλιστα δινει και ενα κινητο μαζι

κιομως δεν ειναι ψεμα.

Τι κινητο?? :P

Δημοσ.

παδια δεν ξερω τι κινητο δινει εξαλου δεν το πουλαω εγω ο ξαδερφος μου το πουλαει απλος σας το λεω γιατι ο τυπος που θα το αγορασει ειναι για γελια.

Δημοσ.

Εεε οτι κινητο και να΄ναι (ακομα και των 20Ε να ειναι), αφου το δινει κι αυτο μια χαρα ειναι..:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...