kilotakias Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Mα σου ειπα οτι το zero escape θεωρειται πολυ καλο παιχνιδι μου αρεσει δεν μου αρεσει,σου αρεσει δεν σου αρεσει. Αν δεν μας αρεσει ή δεν το βρισκουμε καλο ειναι υποκειμενικο.Αλλα αντικειμενικα ειναι καλο. Το ντεμο μου αρεσε αρκετα,αλλα θα το αγορασω καποια στιγμη για να εχω αποψη. Στα φορουμς το αποθεωνουν παντως και εκει δεν εχει casual gamers. Μπαίνουμε στη λούπα τωρα να σου απαντήσω να μου απαντήσεις κλπ κλπ θα κουράσουμε. Αντικειμενικά λοιπόν ολα ειναι καλά παιχνίδια ακομα και το farmvile τα σπάει για κάποιους αρα δεν πρέπει να το κράζουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δεν ειναι ολα καλα παιχνιδια. Για μενα καλο παιχνιδι εγραψα ποιο ειναι(ασχετα αν μου αρεσει ή οχι το συγκεκριμενο παιχνιδι) Aυτο που εχει Kαλα reviews+Πληθος απο hardcore gamers να ασχολουνται με αυτο.(ειναι κι αλλα,αλλα αυτα ειναι τα βασικα). Το zero escape τα εχει και τα 2. Το farmvile οχι.
kilotakias Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Οσα γραφείς φιλέ μου ειναι υποκειμενικά. Οπως και εξαρχής το θέμα ειναι οτι να ναι αφου αυτός που εχει αγοράσει 3ds θα στηρίξει το 3ds και το psvita ανάλογα. Hardcore gamers = καλό παιχνίδι; casual = άσχημο;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Παντα υπαρχει καποια υποκειμενικοτητα. Καταλαβαινω οτι για σενα αν ενα παιχνιδι δεν σου αρεσει,δεν ειναι και καλο πχ zero escape .Εγω σκεφτομαι εντελως διαφορετικα(σου εξηγησα παραπανω τι ειναι ''καλο παιχνιδι'' για μενα,ανεξαρτητα αν εμενα μου αρεσει ή οχι). Hardcore gamers = καλό παιχνίδι; casual = άσχημο; Εμενα δεν μου κανει το δευτερο.Δεν ασχολουμαι δηλαδη με αυτα τα παιχνιδια.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Οσα γραφείς φιλέ μου ειναι υποκειμενικά. Οπως και εξαρχής το θέμα ειναι οτι να ναι αφου αυτός που εχει αγοράσει 3ds θα στηρίξει το 3ds και το psvita ανάλογα. Hardcore gamers = καλό παιχνίδι; casual = άσχημο; Εγω που εχω και τα 2 γιατι ηθελα και τα 2 τι θα υποστηριξω? Εχω ηδη γραψει και εκφρασει τι παει στραβα με το Vita και τι πρεπει να φτιαξουν για πεταξει κυριολεκτικα το μηχανημα. Οσο ομως μενουν σε αναχρονιστικες και σταρχιδιστικες ιδεολογιες το σκοτωνουν μονοι τους.Και το 3ds εχει τα δικα του προβληματα αλλα αυτα δεν σχετιζονται με τα παιχνιδια. Ετσι απλα για να καταλαβετε τι θελω να πω για το Vita, το μηχανημα ειναι αρκετα ισχυρο ωστε να δουμε χαμενα διαμαντια και σωστα remakes που θα εσκιζαν κορμια. Resident Evil 1.5, Resident evil 2 remake (οπως το πρωτο remake στο GC), Final Fantasy Tactics με επιστροφη στο "σοβαρο" υφος του πρωτου (κραταμε το A3 σαν αναλαφρο στυλ για το 3DS), FF7 remake...και αλλα ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ τα οποια πραγματικα θα ηταν εξαιρετικα για το μηχανημα.
skanjos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 final fantasy tactics επιστροφή δοκίμασαν να κάνουν ,το tactics ogre lets cling together, περισσότερο fft θύμηζε παρά tactics ogre γενικά η square φταίει εδώ, δεν έχει balls να φτιάξει fft-2 (μακράν απο τις καλύτερες ιστορίες σε video game το 1)¨οπως και δεν έχει balls να βγάλει ff7 remake,και όχι το ξέρουν καλά οτι αν βγάλουν ff7 remake πρέπει να είναι για Home console ,οτιδήποτε λιγοτερο αυτή τη στιγμή μετά απο τόσα χρόνια αναμονής και θα ακούσουν εξάψαλμους.αν και για να πω την αλήθεια δεν θα με χαλούσε ένα trilogy 7-8-9 για 3ds(με φουλ 3d effects,θα είναι και έυκολο να γίνει λόγο prerendered backgrounds,θα πετάγεται ο cloud έξω απο την οθόνη, ή εκεί που πετάει ο sephiroth, οκ θέλω τώρα ff7 remake για το 3ds και φταίς εσύ Ikaruga ,αλλα θέλω και ένα hd next gen ff7 remake με γραφικά uncharted 3 τουλάχιστον ,ζητάω πολλά? ) 1
SteelLord Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 final fantasy tactics επιστροφή δοκίμασαν να κάνουν ,το tactics ogre lets cling together, περισσότερο fft θύμηζε παρά tactics ogre γενικά η square φταίει εδώ, δεν έχει balls να φτιάξει fft-2 (μακράν απο τις καλύτερες ιστορίες σε video game το 1)¨οπως και δεν έχει balls να βγάλει ff7 remake,και όχι το ξέρουν καλά οτι αν βγάλουν ff7 remake πρέπει να είναι για Home console ,οτιδήποτε λιγοτερο αυτή τη στιγμή μετά απο τόσα χρόνια αναμονής και θα ακούσουν εξάψαλμους.αν και για να πω την αλήθεια δεν θα με χαλούσε ένα trilogy 7-8-9 για 3ds(με φουλ 3d effects,θα είναι και έυκολο να γίνει λόγο prerendered backgrounds,θα πετάγεται ο cloud έξω απο την οθόνη, ή εκεί που πετάει ο sephiroth, οκ θέλω τώρα ff7 remake για το 3ds και φταίς εσύ Ikaruga ,αλλα θέλω και ένα hd next gen ff7 remake με γραφικά uncharted 3 τουλάχιστον ,ζητάω πολλά? ) μπαα, η ιδεα σ ειναι..
skanjos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 ναι βρε θα πω καλή κουβέντα για το psvita, θα βγάλει το Muramasa ,το είχα στο wii είναι πολύ καλό platformer και στην οθόνη του vita θα είναι τελειο. http://www.joystiq.com/2012/09/19/muramasa-the-demon-blade-takes-a-stab-at-ps-vita/ 1
kilotakias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το game τα σπάει το ειχα στο wii. Και στο 3ds θα ήθελα να το δω 3d θα είναι όλα τα €
hollow_83 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δε νομιζω οτι μια ακομα επανακυκλοφορια των RE θα εσωζε το Vita. Τα εχουμε παιξει απο το PS1 εως και τα κινητα. Enough παμε παρακατω σε νεα παιχνιδια, το Gravity Rush και το LPB γαμανε, ας κινηθει σε τετοια μοτιβα. Ας βγαλει καποια στιγμη ενα καλο Remake του 2 για τις home consoles, για να ικανοποιησει εμας τους κολλημενους και τελος. (γιατι κακα τα ψεμματα δε νομιζω τα 5-6 εκατομυρια που αγορασαν το 5 για παραδειγμα να ειναι ολοι αρρωστοι με το 2, αν ηταν ετσι θα χε ηδη βγει, εταιρεια ειναι.). Οσον αφορα τα FF, ποτε δε καταλαβα το κολλημα με το 7, οχι οτι ειναι κακο, νομιζω ομως οτι τα 4 και 6 ηταν πολυ καλυτερα. Ισως λογω παλαιοτητας δεν τα παιξε πολυς κοσμος, ισως λογω γραφικων δεν εχουν μεινει στο μυαλο πολυ κοσμου. Aυτο που ξερω ειναι οτι ακουγοταν φημολογια για Remake toy 10 στο Vita. Δε ξερω αν ακομα παιζει κατι τετοιο. Οσον αφορα τα Casual VS Hardcore, mehhh στο easy ολα Casual ειναι.
kilotakias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=S_X3wcpVspI Πάρε πισω αυτό που είπες για το ff7.Το story οι χαρακτήρες και όλο γενικά το σκηνικό είναι το κάτι άλλο. Ε
ikaruga24 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Το μηχανημα ειναι αρκουντος ισχυρο για να μας δωσει το χαμενο Resident Evil 1.5 με γραφικα τυπου Resi 1 remake και 0 στο Gamecube με ανεση (και ακομα περισσοτερο). Το Resident Evil στο 3ds μας δειχνει οτι μια τετοια εμπειρια ειναι μια χαρα εφικτη στην φορητη κονσολα και με τετοια οθονη το αποτελεσμα δεν μπορει να ειναι πολυ μακρια απο αυτο που θα μπορουσαν να προσφερουν οι home consoles. Εμεις οι "κολλημενοι" που λες με το παιχνιδι ειμαστε που το φτιαξαμε το Resident Evil, εμεις οι "κολλημενοι" παντα θα τα σκαμε για μια γαματη εμπειρια. Το Muramasa ηδη το εχω στο Wii αλλα ειναι παιχνιδι που θα προτιμουσα να το ειχα στο Vita για ευνοητους λογους. Τωρα για casual vs hardcore εεεε οχι ακριβως. Ενα hardcore παιχνιδι δεν το μετραμε με την δυσκολια αλλα με το βαθος και τις σχεδιαστικες επιλογες. Το mass effect 1 ειναι hardcore παιχνιδι, το mass effect 3 οχι. Και τα 2 ειναι εξισου ευκολα/δυσκολα. Edit: Το FF6 ειναι ΠΟΛΥ ποιο πανω απο το 7. Επισης προσωπικα θεωρω και το 8 καλυτερο.
hollow_83 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δεν αναφερομαι στη δυσκολια πορταρισματος ή εκ νου δημιουργιας, αλλωστε οπως σωστα λες το Revelations στο 3DS βαζει γυαλια, αλλα αν πραγματικα εχει αναγκη ενα τετοιο παιχνιδι (επανεκδοση RE εννοω). Δε ξερω, πιστευω δε θα το περνα, τουλαχιστον εγω, οχι απο θεμα εμπειριας, αλλα οπως ειπα, το χουμε χιλιοπαιξει. Ενα καλο νεο Chapter στα χναρια του Revelations ομως δε θα με χαλαγε. Για το hardcore νταξει δε θελω να επεκταθω, ισως γιατι ο καθενας μας το εχει διαφορετικα στο μυαλο του, δε θα διαφωνησω ομως με τον ορισμο που δινεις. Το 8 μου αρεσε και μενα παρα πολυ, και ειδικα το concept, με την εναλλαγη του Timespace, οπου επερνες τον ρολο του laguna. Και το 7 ηταν καλο για να μην παρεξηγηθουμε, αλλα εμοιαζε σαν ξαναζεσταμενο φαι, στη σκια του 6. Δε ξερω ο Kefka για μενα ειναι πιο badass.
skanjos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 πιο Badass ο kefka απο τον sephiroth? για κανένα λόγο, ο κέφκας ήταν σαν τον Joker ένα πράμα, ο sephiroth ήταν πολεμιστής ,τρελή διαφορά.τέσπα το 7 ακόμα και με τις μπούρδες που κάνανε έμεινε θρύλος, αν τότε μας εδιναν το advent children αντί για το spirits within ίσως η square να μην είχε καταστραφεί,εκείνη και μόνο η ιδέα για το spirits within κόστησε τραγικά στην square και γιαυτό βλέπουμε τόσο τραγικά games τώρα,τέσπα καλές οι επανεκδόσεις αλλα πάνω απόλα οι κονσόλες αυτές θέλουν new ips και new games, το bravery default δείχνει promising ,θα δούμε
hollow_83 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δλδ ο Joker δεν ειναι badass ? Και στις δυο περιπτωσεις ενα sharp mind χρειαζεται, και μαλιστα οι μαχες με τον Sephiroth ηταν εξαιρετικα ευκολες, και στην angel μορφη του αλλα και στην τελευταια (καλα εκει με ενα Limit Break) τελειωνες ηταν στημμενο ουτως ή αλλος. Αnyway ειναι προσωπικη προτιμηση. H μεγαλη διαφορα που κανει το 7 και το 5, ειναι με τους θανατους της Aerith και του Galuf, με το πρωτο να εχει πιο συναισθηματικο αντικτιπο λογω του presentation σαν αποτελεσμα της τεχνολογιας (PS1) και του ισχυρου attachment των χαρακτηρων αυτων με την ομαδα και τον player. Απο την αλλη το 6 εχει δυο χλυαρους θανατους του Cid και του General Leo, οι οποιο ειναι και optional και φυσικα εξαιτιας του χαμηλου attachment me ton παιχτη περνανε απαρατηρητη. Σε αυτο το κομματι βγαζω το καπελο στο 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις