Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Aπ'οσα εχω δει(χωρις να το εχω παιξει) οχι μονο δεν ειναι casual,αλλα και αρκετα ψαγμενο. Στο neogaf εχει τρελη αποδοχη και αναγνωριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kilotakias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Να σου θυμίσω οτι αποδοχή αναγνώριση και κρητικές ποτέ δεν με ενδιέφεραν. Με αυτή τι λογική θα έπρεπε φίλτατε pds13 να έπαιζα farmville και angrybirds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Εγω παντως τα κοιταω ολα.Και κριτικες και αποδοχη απο hardcore gamers. Το συγκεκριμενο παιχνιδι τα εχει και τα 2. Πιστευω οτι σε αρκετους ομως δεν θα αρεσει και ειναι λογικο γιατι ειναι ιδιαιτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kilotakias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ποιότητα ή ποσότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Για μενα ποιοτητα,αλλα η ποικιλια ειναι σημαντικο να υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kilotakias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Εμ ποιότητα = αντικειμενική;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Πιστευω οτι ειναι αντικειμενικη. Πολλα παιχνιδια εχω παραδεχτει,ασχετα αν δεν μου αρεσαν εμενα.Εφοσον αρεσει σε πολλους ενα παιχνιδι ,εχει παρει απο 50 reviews καλες κριτικες και σαν κερασακι πουλαει και καλα,μαλλον δεν μου αρεσει ειτε γιατι δεν ειναι για μενα αυτο το παιχνιδι,ειτε γιατι δεν μπορω να δω για καποιον λογο γιατι ειναι καλο. Συνηθως προσπαθω να καταλαβω γιατι αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kilotakias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Υποκειμενική ειναι η ποιότητα και οχι αντικειμενική. Μονο η ποσότητα ειναι αντικειμενική αν πχ το psp εχει 100 τίτλους και 50 το ds δεν μπορείς να το αλλάξεις ουτε να διαφωνήσεις. Μπορείς όμως να διαφωνήσεις για τη ποιότητα τους (που η ποσότητα φερνει και τη ποιότητα συνηθως πχ ps1) αρα δεν ειναι αντικειμενική ή διαφωνείς οπως το έθεσα; Δεν προσπαθώ να σου κάνω ματ κίνηση οποτε απάντας ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Καί οι 2 έχετε δίκιο. Όταν αναφερόμαστε σε διαδικασίες παραγωγής προϊόντος ή προσφοράς υπηρεσιών, η ποιότητα είναι αντικειμενική. Βλέπετε τα πρότυπα ISO-9000. Όταν αναφερόμαστε από τη πλευρά του πελάτη-καταναλωτή, η ποιότητα είναι υποκειμενική και έχει να κάνει με την σύγκριση μεταξύ της αξίας του προϊόντος όπως την αντιλαμβάνεται ο πελάτης και της προσδοκόμενης αξίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 kilotakias δεν γινεται να μην υπαρχει υποκειμενικοτητα. Θεωρω ομως οτι μπορει καποιος τουλαχιστον να προσπαθησει να ειναι αντικειμενικος. Το zero escape για παραδειγμα,μπορει να το δοκιμασω και να μην μου αρεσει ουτε εμενα,παρ'ολο που εγραψα πριν οτι ειναι καλο παιχνιδι. Θα εξακοκουθησω να λεω ομως οτι αντικειμενικα ειναι καλο παιχνιδι ,ασχετα απο τις δικες μου προτιμησεις( γιατι πληροι τις προυποθεσεις για να θεωρηθει αντικειμενικα καλο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kilotakias Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Βρε pds13γιατι το γυρνάς τώρα; Ειπές πως θα το αγόραζες αυτο εχει σημασία. Αντικειμενικά που δεν μπορούμε να το θέσουμε ετσι το παιχνίδι δεν ειναι ούτε για 10άδα. Εχει σαφως καλύτερα παιχνίδια το psvita και πέρα απο τα 4ρα που πόσταρες πρίν δεν θα αγόραζα κανένα αλλο. Γιαυτο σου είπα οτι εσυ με τρολλάρεις οταν εχεις τίτλους αν οχι διαμάντια μπροστά του τότε σαφώς καλύτερα. Το zero escape να το ξανα πω δεν κάνει ΚΑΝ για κονσόλα. Αν αγαπάς τέτοια παιχνίδια εσυ και το υπόλοιπο πανελλήνιο και αγοράζει κατι τέτοια τοτε κλάφτο Χαράλαμπε το ps vita. Καταλαβαίνεις ελπιζω, Αν οχι δες τι εγινε με το wii πχ οπου είδαμε 20+- καλα παιχνίδια και όλα τα άλλα ηταν άστα να πάνε. Στο psvita αντίστοιχα θα έχουμε παιχνίδια με touch και λαμακίες και νοήμα κανένα.Θα μου πεις το 3ds δεν εχει touch screen,Και θα σου απαντήσω ναι αλλά έχει 2 οθόνες οπου σε καμία περίπτωση ακόμα και το angrybirds να βγει δεν θα μιάζει σε tabletοπαίχνιδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Mα σου ειπα οτι το zero escape θεωρειται πολυ καλο παιχνιδι μου αρεσει δεν μου αρεσει,σου αρεσει δεν σου αρεσει. Αν δεν μας αρεσει ή δεν το βρισκουμε καλο ειναι υποκειμενικο.Αλλα αντικειμενικα ειναι καλο. Το ντεμο μου αρεσε αρκετα,αλλα θα το αγορασω καποια στιγμη για να εχω αποψη. Στα φορουμς το αποθεωνουν παντως και εκει δεν εχει casual gamers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ακομα για τo αποφάγι του ps3 μιλάτε (psp vita) ? Γιατι θα πρεπει ντε και καλα να δικαιολογησουμε μια άχρηστη αγορα σαν αυτη της αγορας ενος Psp ? Το psp δεν ειχε παρων και ποσο μαλλον μελλον σε μια αγορα σαν το mobile and portable gaming που το καταπιε με απιστευτη ταχύτητα. Τωρα τι λεει ο Pds και τα παράγωγα της Sony ουδείς ενδιαφέρεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 καλός το παιδί ,εσένα χρειάζεται το φόρουμ για να έχουν αντίπαλο κάποια άτομα επιτέλους(ή για να το πω αλλιώς να ακουστεί και η άλλη άποψη,άποψη και αυτή ,σεβαστή κτλπ κτλπ....να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε)χαχαχα ,go ahead ,grabs popcorn! 3ds>vita imo ,γιατί? γιατί δεν με νοιάζουν τα hardware, γιατί? γιατί είμαι gamer,θέλω να παίζω games ,το 3ds atm έχει πάρα πολλά καλά παιχνίδια ,το vita μετρημένα στα δάχτυλα του μισού χεριού μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Kαλα με τιτανομαχο ασχολειστε? ο vita μετρημένα στα δάχτυλα του μισού χεριού μου... Εχεις 15 δαχτυλα στο μισο χερι? Περα απο την πλακα διαφωνω.Εχει τουλαχιστον 15 παιχνιδια αρκετα καλα σε σχεδον 9 μηνες.Υπεραρκετα για μενα.Το ps3 ειχε λιγοτερα και δεν πιστευω οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα(ειτε πανω,ειτε κατω) με το 3ds στους 9 μηνες του.. Εγω αυτο το επιχειρημα δεν μπορω να το καταλαβω. Μπορω να καταλαβω ομως οτι οι πενιχρες πωλησεις απωθουν μελλοντικους αγοραστες μαζι με το γεγονος οτι το 3ds ειναι πιο ωριμο(εστω ενα χρονο).Αυτα τα 2 πανε πακετο στην περιπτωση του vita. Κατα τα αλλα ναι 3ds>vita και για μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις