Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Vs PlayStation Vita

SteelLord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Kilotakia, σε αυτή την περίπτωση κακώς πούλησες το 360. Εχασες ένα από τα καλύτερα jrpgs των τελευταίων χρόνων. Και το Alan Wake επίσης πολύ καλό.

Οσο για τις πωλήσεις του 360, δύο πιθανότητες εικάζω, χωρίς η μία να αποκλείει την άλλη.

1. Halo 4 (and COD).

2. Ατομα που δεν είχαν 360 και περίμεναν το WiiU, ξενέρωσαν και πήραν τελικά 360.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

kilotakias ενταξει ολοκληρη αφιερωση μου εκανες! :P :P :P

Eιναι και το halo ναι.Πως το ξεχασα.

Σιγουρα δυνατος μηνας για αμερικανικη αγορα.

Το Halo επειδη το χω τελειωσει εδω και κανα μηνα και βαλε ειναι γαμω τα παιχνιδια. Καμμια σχεση με τα παλια και ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που καταριπτουν τον κανονα καλα γραφικα = PS3.

Ως τελευταια στιγμη εννοεις την στιγμη που βγηκε στη αγορα. :P

Γιατι κυριολεκτικα τελευταια στιγμη να πουλησε 70 δυσκολο..

Από τέλη 2009 σε τίτλους και με την αρχική μείωση της τιμής. Πιο πριν δεν έβρισκες λόγο να αγοράσεις ps3, αν μέχρι τότε είχες 360 ή αν δεν είχες ένα εκ των 2, μπορούσες να αγοράσεις 360 πολύ φθηνότερα. Από τέλη 2009 και μετά το Uncharted 2 και την άφιξη του slim (παρόλο που δεν έχω μιλήσει με κολακευτικά λόγια για το slim), το ps3 αποτελεί για μένα σημαντικό λόγο αγοράς, πάντα όμως ως ανεξάρτητη αγορά χωρίς να λάβουμε υπόψη το λόγο vfm.

Αν τον λάβουμε υπόψη, η κατάσταση αγοράς value for money ισορρόπησε για το ps3 σε σχέση με το 360 τέλη του 2011 με αρχές του 2012. Από τότε και τα δύο μηχανήματα αξίζουν εξίσου ως προς το λόγο vfm και είναι πολύ δύσκολο να επιλέξει κάποιος ένα εκ των δύο. Μάλιστα πιστεύω πως μέχρι να βγει το SuperSlim το ps3 ίσως και να υπερείχε λίγο δεδομένου πως προσέφερε μεγαλύτερη χωρητικότητα δίσκου και blu-ray. (που δικαιολογούσε τη μεγαλύτερη τιμή)

Από το Superslim και μετά, η κατάσταση έχει αρχίσει να ανατρέπεται πάλι καθώς το μηχάνημα είναι απαράδεκτο, δεν έχει χωρητικότητα, ενώ παραδοσιακά ήταν το δυνατό σημείο του ps3 έναντι του 360 και υπάρχουν αρκετές ανησυχητικές αναφορές στα forums του playstation για προβλήματα στην αναπαραγωγή παιχνιδιών. Αυτό σε συνδυασμό με το Χριστουγεννιάτικο bundle του 360 με 250GB και Forza 4 και Oblivion πιστεύω έχει καταστήσει και πάλι πρόσκαιρα, ίσως, την αγορά ενός 360 πιο συμφέρουσα έχοντας υπόψη το vfm.

• Like 1

Καλα και το σλιμ ειναι γαμησετα στο θεμα του ματιου. Το δικο μου το 3000 (το οποιο το βαλα στην ακρη για να μη το σπασω, και χρησιμοποιω παλιοτερο 2xxx) και αλλων τριων φιλων μου(3000 και αυτα), στις 5 φορες που θα βαλουμε το Uncharted το 3, τις 2 θα κολλησει στο λογοτυπο και το drive θα μουγκριζει. Δε ξερω γιατι αλλα η σονυ εχει καποιο θεμα με τα ματακια των drive της. (κατι για fails λεγαμε τις προαλλες).

cortan εγω θα το εβαζα απο metal gear και μετα,αλλα ειδικα μετα το πρωτο uncharted ,εκει ισορροπησαν τα πραγματα.Βεβαια εσυ βαζεις και την τιμη μεσα,αλλα απο κει και μετα ηταν ανωτερη κατ'εμε,χωρις να υπολογιζω το γεγονος οτι ηταν ακριβοτερη(που σιγουρα μετραει και αυτο)..

Aνωτερη δε θα το ελεγα, ισαξια καλυτερα, αυτη ειναι τουλαχιστον η γνωμη μου σαν παραλληλος χρηστης και Xbox.

Κερδιζεις σε ποιοτητα exclusives χανεις σε multiplatform και σε ποιοτητα online.

Το uncharted 3, 2 χρονια μετα ακομα μαλακιζεται οσον αφορα το online.

Το lag των COD δε παιζεται, και γενικα καποιος με Xbox θα κλαψει με το online του PS3, και το shop ειναι για κλαμματα, ειδικα μετα το τελευταιο update. Για παραδειγμα βρηκα στην τυχη οτι εδινε δωρεαν το AC2, μιας και δε το δειχνε στα δωρεαν plus παιχνιδια, και φοβαμαι ποσα ακομα θα εχω χασει.

Θυμαμαι την εποχη που βγηκε το uncharted1 απο μεριδα του τυπου ειχε αρχισει να χαρακτηριζεται η κονσολα με το καλυτερο software της χρονιας(βγηκε τελος 2007 το U1,οποτε μιλαω για το 2008).Κατι που δεν αλλαξε ιδιαιτερα τα επομενα χρονια.

Οταν κυκλοφορησε το MG4 απλα υπηρχε λογος αγορας της κονσολας χωρις να ειναι η καλυτερη.Για μενα δεν ηταν ισαξια τοτε,αλλα αρκετα χειροτερη κονσολα σε software απο το 360.

Για παραδειγμα βρηκα στην τυχη οτι εδινε δωρεαν το AC2, μιας και δε το δειχνε στα δωρεαν plus παιχνιδια, και φοβαμαι ποσα ακομα θα εχω χασει.

Δεν το εδινε το AC2 ποτε.Για trial μιλας.

Πως μπορεις να εχεις χασει κατι οταν ολα ειναι μαζεμενα και τα βλεπεις?Πατας τα παιχνιδια plus και στα βγαζει ΟΛΑ.

Θελει πολυ προσπαθεια για να το καταφερεις αυτο.

Αυτό σε συνδυασμό με το Χριστουγεννιάτικο bundle του 360 με 250GB και Forza 4 και Oblivion πιστεύω έχει καταστήσει και πάλι πρόσκαιρα, ίσως, την αγορά ενός 360 πιο συμφέρουσα έχοντας υπόψη το vfm.

Skyrim :P

Το κράξιμο για το νέο ps store ούτε εγώ το καταλαβαίνω. Ολα βρίσκονται πολύ εύκολα. Υπάρχει μια τάση για υπερβολή όποτε γίνεται κάποια αλλαγή σε τέτοια πράγματα. Και στο 360 τα ίδια λέγονταν όταν άλλαξε το dashboard, αλλά προσωπικά προτιμώ και τις δύο αλλαγές. Οταν ξέρεις πού να βρεις το κάθε τι - κάτι που το μαθαίνεις σε 2-3 λεπτά - είναι πιο γρήγορα και βολικά από τις προηγούμενες εκδόσεις τους.

Για τα υπόλοιπα συμφωνώ με τον hollow. Ισάξιες είναι οι κονσόλες αν υπολογίσεις +/- της κάθε μίας όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά.

PDS, νομίζω πως σε αυτό θολώνει λίγο η κρίση σου από το πόσο σου αρέσουν τα exclusives του PS3. Λογικό είναι, απλώς λέω. Και ναι, λόγος αγοράς του PS3 προέκυψε με το MGS 4, αν είναι να μιλήσω για μένα. (Ασχετο αν τελικά το μετάνιωσα για το συγκεκριμένο :P )

• Like 1

Εντάξει το Slim ήταν πολύ ανώτερο εσωτερικά απο το phat. Μπορεί να υστερούσε σε build quality, αλλά ήταν πιο αθόρυβο και εξαιρετικά αξιόπιστο σε σχέση με το original PS3. Σπάνια αναφέρονται περιπτώσεις failure σε Slim, αν προκύψει κάτι αυτό σχεδόν παρουσιάζεται αποκλειστικά στα πρώτα μοντέλα Slim (CECH-2000), και όχι στα μεταγενέστερα. Όχι τόσο για το YLOD που οφειλόταν κυρίως σε προβληματική πάστα, αλλά περισσότερο για το καλύτερης ποιότητας BD drive που ήταν και αυτό μέσα στις συχνές βλάβες των πρώτων PS3.

Για το Super Slim δεν έχω καλή γνώμη. Το clamshell του δεν μονώνει καλά το drive και ακούγεται πολύ έντονα το δισκάκι όταν γυρίζει (το ίδιο πρόβλημα με τα πρώτα 360), επίσης η ποιότητα των πλαστικών του είναι τραγική και δεν ταιριάζει με κανένα οικιακό είδος των '10s. Η σχεδίαση θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη.

• Like 1

εγω παντως με το fat των 80gb δωξατο θεο το εχω λιωσει απο το 2009 και δεν εχει παθει τιποτα πιο πριν ειχα νεα 60αρι που εβγαλε YLOD ελπιζω να αντεξει αυτο μεχρι το PS4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...