TheELF Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Πάλι από την αρχή,υπάρχει πρόβλημα να το αφήσεις αναμμένο;;;
STRS1992 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πάλι από την αρχή,υπάρχει πρόβλημα να το αφήσεις αναμμένο;;; Αν είναι έτσι, τρέχει 10 ώρες τώρα και δεν εχει βρει τίποτα ,μη το κόβεις. Αύριο το πρωί θα εχεις νέα Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2012 από STRS1992
The_Judas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 350 bad sectors και δουλεύει κανονικά; Παράξενο μου φαίνεται. Τρέξε καλύτερα το διαγνωστικό της seagate από cd ή flash-άκι στο boot και όχι μέσα από τα windows.
kostastnt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μου εχουν αλλαξει δισκο wd black 2 φορες με μηνυμα απο sentinel.. Και μαλιστα ο δευτερος ηταν απο rma(του πρωτου) και χαλασε μεσα σε 2 βδομαδες.. Αλλα σε μενα κολλαγε και το συστημα λογω του σκληρου οποτε αναφερα και αυτο στα μαιλ με την wd και μαλλον επαιξε ρολο.. Sent from my iPhone using Insomnia
skfn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Και το surface scan με το sentinel δεν βρήκε τίποτα .. αλλά ανέβασε τα bad sectors σε 415 από 323 που ήταν πριν. και η υγεία του .. επιδεινώθηκε στο 20% από 22 και οι μέρες του λιγόστεψαν σε 31 από 38! ???? ... μήπως να του κάνω ένα surface scan τη μέρα ? σε καμιά βδομάδα θα τα φτύσει τελείως! Μου εχουν αλλαξει δισκο wd black 2 φορες με μηνυμα απο sentinel.. Και μαλιστα ο δευτερος ηταν απο rma(του πρωτου) και χαλασε μεσα σε 2 βδομαδες.. Αλλα σε μενα κολλαγε και το συστημα λογω του σκληρου οποτε αναφερα και αυτο στα μαιλ με την wd και μαλλον επαιξε ρολο.. Sent from my iPhone using Insomnia Στο σύστημα που δούλευε πριν, υπήρχαν πράγματι κολλήματα και επανεκκινήσεις ( P4 2.8, s478), σ αυτό που τον ψάχνω τώρα όχι ( s775, e8400)
TheELF Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ε,πως δεν βρήκε τίποτα;! Αφού λέει 92 new realocated sectors found,αυτά είναι sector που το ίδιο το firmware του δίσκου τα αντικαθιστά με την καβάτζα που έχουν όλοι οι δίσκοι,για αυτόν ακριβώς τον λόγο,να μην αχρηστεύεται ο δηλαδή ο δίσκος με «την μία». Μιας και ολόκληρη η επιφάνεια του δίσκου είναι «ενεργή» δεν έχεις και δικαίωμα για αλλαγή.
skfn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ Τώρα δεν μπορώ να δω το δίσκο από τον υπολογιστή μου (δεν βγαίνει εικονίδιο) , ενώ στη διαχείριση συσκευών φαίνεται ενεργοποιημένος και το προγραμμα οδήγησης εγκαταστάθηκε οκ,
TheELF Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Όπως είσαι στην διαχείριση συσκευών,πάνε λίγο ποιο κάτω που λέει διαχείριση δίσκων,κάνε δεξί κλικ στον freeagent και δώσε γράμμα μονάδος.
skfn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Τοχω κάνει. Το laptop τον βλέπει. Το desktop όχι!
skfn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μήπως αυτό σημαίνει κλινικό θάνατο του δίσκου? Αλλά ουτε τα στοιχεία του δεν εμφανιζονται.
skfn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Τον ξεκανες.Τωρα εισαι ετοιμος για RMA. Πιστέψτε με είμαι αθώος! Ήμουν καλός μαζί του.Το ήθελα ναι το ομολογώ, αλλά δεν μου πήγαινε να απλώσω χέρι πάνω του. Δεν τον βοήθησα καθόλου, Πως γίνεται η διαδικασία . Υπάρχει κανένας οδηγός? ....και για την ιστορία (αλλά και επιβεβαίωση του κλινικού θανάτου)το fail του sentinel. Δυστυχώς ξαναζωντάνεψε!!! ....όνειρο ήταν το RΜΑ!
AiWaaa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Βάλε έναν δυνατό μαγνήτη πάνω του Περα απο την πλάκα τώρα πάρε back up και άσε τον χρόνο να κανει την δουλεία του
blacksuede Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 1037 μέρες ανοιχτός? Δηλαδή κοντά 3 χρόνια? Δεν τον έκλεινες ποτέ? Γουάου!!!! Δεν μου φαίνεται περίεργο το θέμα με τα sectors, συμβαίνει και σε πολύ λιγότερο χρησιμοποιημενους δίσκους.... Τα γεράματα δεν έρχονται μονα τους..... Ελπίζω να έχεις κανέναν άλλο γιατί οι τιμές είναι ακομα ψηλές...
skfn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 1037 μέρες ανοιχτός? Δηλαδή κοντά 3 χρόνια? Δεν τον έκλεινες ποτέ? Γουάου!!!! Δεν μου φαίνεται περίεργο το θέμα με τα sectors, συμβαίνει και σε πολύ λιγότερο χρησιμοποιημενους δίσκους.... Τα γεράματα δεν έρχονται μονα τους..... Ελπίζω να έχεις κανέναν άλλο γιατί οι τιμές είναι ακομα ψηλές... Ναι, έκανε συνεχές αυτόματο backup. Να τον συνδέσω πάλι νύχτα μέρα, να τον πεθάνω από φυσιολογικά ...πρόωρα γεράματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα