gergeo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ok Ευχαριστω.κατι τελευταιο η motherboard nvidia gts250(αυτην εχω) ειναι καλη?δουλευω σε 1920x1980 ..
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει καθολικη απαντηση στην ερωτηση σου. Εξαρταται απο τη χρηση που κανεις. Εαν εισαι gamer και παιζεις τα αγαπημενα σου παιχνιδια ικανοποιητικα, προφανως ειναι καλη. Εαν δεν εισαι gamer, 3d developer, δεν χρησιμοποιεις cuda,κλπ, σιγουρα ειναι καλη μια και δεν την φτανεις στα ορια της. Με καταλαβαινεις ελπιζω
gergeo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ty.οποτε παω για παστα+ψυκτρα..ελπιζω να βρω και για τα 2 γιατι μεχρι 100 ευρω μπορω να διαθεσω και δεν ξερω γρι απ'αυτα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ty.οποτε παω για παστα+ψυκτρα..ελπιζω να βρω και για τα 2 γιατι μεχρι 100 ευρω μπορω να διαθεσω και δεν ξερω γρι απ'αυτα. Πριν προχωρησεις σε αγορες, κανε ενα κοπο να ελεγξεις την ηδη υπαρχουσα. Δεν χρειαζεται απαραιτητα να δωσεις λεφτα για να το διορθωσεις το προβλημα. Αλλαξε παστα, δες εαν παταει καλα επανω στη cpu, καθαρισε το εσωτερικο του κουτιου σου και οτι ψυκτρες-ανεμιστηρες εχεις. Μετα απ ολα αυτα δες τις θερμοκρασιες σου και κρινε εαν χρειαζεται να προχωρησεις σε αγορες.
gergeo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 GiO μηπως τελικα εχω προβλημα με την μνημη?γιατι ενω εχω 6αρα μου διαβαζει μονο τα 4!
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 GiO μηπως τελικα εχω προβλημα με την μνημη?γιατι ενω εχω 6αρα μου διαβαζει μονο τα 4! Τα Windows αναγνωριζουν 4 gb ή το bios? Ανεξαρτητως εαν ειναι αυτο το προβλημα σου ή οχι, το θεμα με τις θερμοκρασιες πρεπει να το λυσεις.
gergeo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 χτες κ σημερα κολλησε ο υπολογιστης γιατι απλα κουνησαμε το κουτι του υπολογιστη!μπορει να σημαινει κατι αυτο? υ.γ πως να δω την ram Στα bios GiO?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 χτες κ σημερα κολλησε ο υπολογιστης γιατι απλα κουνησαμε το κουτι του υπολογιστη!μπορει να σημαινει κατι αυτο? Mπορει να μετακινειται κατι το οποιο δεν ειναι καλα βιδωμενο και να προκαλει το κολλημα. Μπορει καποιο καλωδιο να εχει λασκαρει, κλπ, κλπ. Μπορει να εχει σχεση με τα κολληματα που εμφανιζεις, μπορει και οχι. Οπως καταλαβαινεις πολλα "μπορει" μαζευονται και θα πρεπει να αρχισεις να απορριπτεις για να βρεις την ακρη. υ.γ πως να δω την ram Στα bios GiO? Mπες στο bios σου και ριξε μια ματια στο General ή οτι παρομοιο εχει το bios σου. Εαν δεν βγαζεις ακρη, κατεβαζεις το manual της μητρικης σου απο το site του κατασκευαστη και μ ενα search βρισκεις το setting που θελεις. Για παραδειγμα Ενας μπακαλικος τροπος ειναι να δεις το νουμερο στο οποιο φτανει το memory check κατα την εκκινηση του υπολογιστη (κατα το p.o.s.t. δηλαδη), αλλα προτεινω να μπεις με την ησυχια σου στο bios.
gergeo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 μπηκα...4γιγα usable Λεει στο system information.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 μπηκα...4γιγα usable Λεει στο system information. Σιγουρα εχεις 6 gb κουμπωμενα? Τι μητρικη και τι μνημες εχεις?
gergeo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 με το cpu-z asus p6t ws pro x58 chipset κ a-data ddr3 6144 MBytes στο κουτι βλεπω 6..
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 με το cpu-z asus p6t ws pro x58 chipset κ a-data ddr3 6144 MBytes στο κουτι βλεπω 6.. Μπες στο bios και δες εαν υπαρχει επιλογη Memory Remap και ενεργοποιησε την (εαν δεν το βρεις, το manual της μητρικης θα σου φανει και παλι χρησιμο)
gergeo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 εκανα αυτο http://www.ehow.com/how_7197900_enable-memory-remapping-asus-p5b.html αλλα δεν εχει memory remap aΛλα revision B2 που δε μπορει να αλαχτει.
gergeo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 εβαλα πατα κ το καθαρισα με ειδικο μηχανημα και η θερμοκρασια επεσε 20 βαθμου!ελπιζω να ηταν αυτο το προβλημα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 εβαλα πατα κ το καθαρισα με ειδικο μηχανημα και η θερμοκρασια επεσε 20 βαθμου!ελπιζω να ηταν αυτο το προβλημα. Εαν κανει την επανεμφανιση του, συνεχιζουμε την αναλυση. Κατα τ αλλα η cpu σου σε ευγνωμονει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα