Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα βαλει τα windows 8 enterprise 64 πρι 1,5 μηνα ειχα μετα 10 μερες παγωματα 1-2 φορες την ημερα..μετα απο 3+ βδομαδες εκανα φορματ εβαλα τα ιδια κ μετα απο 3-4 μερες παλι τα ιδια(επρεπε να πατησω το power button μεχρι να κλεισει το pc).πριν 4 μερες εβαλα απο αλλο site αλλα win 8 τα pro 64 και εχω 2 μερες εχω 3 παγωματα!δεν πειραξα ΤΙΠΟΤΑ!ΜΟΝΟ κατεβασα απο το store και χτες κατι παιχνιδια απο το warez-bb..το windows firewall & defender ειναι onΠΑΝΤΑ!

Τι συμβαινει?φοβαμαι με τοσα παγωματα κ επαννεκινησεις μην παθει τιποτα το pc.οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω..ευχαριστω.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με furemark (benchmark 1080 preset)

SCORE:735 points (12 FPS, 60000 ms)

Max GPU Temp: 70°C

Resolution: 1920x1080 (FS) - AA:0 samples

FPS: min:13, max:14, avg:12 - OPTIONS: DynBkg

GeForce GTS 250/PCIe/SSE2 (10DE-0615)

9.18.13.697 (10-2-2012) - GL:nvoglv64

GPU core: 738 MHz, memory: 1101 MHz

Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz

cpu speed 2672 MHz

system memory 4087 MB

Windows 8 64-bit build 9200 [No Service Pack]

furmark burn-in test 15 min

BURN-IN SCORE: 1127 points

11018 frames, 12 FPS, 95°C

Resolution: 1920x1080 (FS) - AA:0 samples

FPS: min:13, max:14, avg:12 - OPTIONS: DynBkg

GeForce GTS 250/PCIe/SSE2 (10DE-0615)

9.18.13.697 (10-2-2012) - GL:nvoglv64

GPU core: 738 MHz, memory: 1101 MHz

Intel® Core™ i7 CPU 920 @ 2.67GHz

cpu speed 2672 MHz

system memory 4087 MB

Windows 8 64-bit build 9200 [No Service Pack]

Δημοσ.

αυτα που εγραψα για furemark λενε τιποτα ή μπα?υπαρχει περιπτωση να φταινε ταwin 8 ή εχω θεμα με hardware σιγουρα?

• Moderators
Δημοσ.

αυτα που εγραψα για furemark λενε τιποτα ή μπα?

Η gpu σου φαινεται να ειναι οκ.

υπαρχει περιπτωση να φταινε ταwin 8 ή εχω θεμα με hardware σιγουρα?

Kαι τα δυο ειναι πιθανα και αυτο προσπαθεις να εντοπισεις για αρχη. Απορριπτεις το hardware και προχωρας στα Windows.

Δημοσ.

εβαλα το core temp +prime 95 και σε 4 λεπτα φτασαν ολα στους 99 βαθμους κελσιου(tj max 99 ειχε) και παγωσε παλι το pc.

• Moderators
Δημοσ.

εβαλα το core temp +prime 95 και σε 4 λεπτα φτασαν ολα στους 99 βαθμους κελσιου(tj max 99 ειχε) και παγωσε παλι το pc.

Οπως καταλαβαινεις, απο οτι φαινεται εχεις προβλημα με θερμοκρασιε. Ελεγξε την ψυκτρα του επεξεργαστη σου, παστα και τη ροη αερα του κουτιου σου.

Προφανως εαν εχεις κανει overclocking, επιστρεφεις στις default ρυθμισεις.

Δημοσ.

δεν εχω κανει overclocking.Το πρπβλημα ειναι η θερμοκρασιες λες?γιατι sta 7 Δεν ειχα προβλημα ομως?το προβλημα ξεκινησε πριν 1,5 μηνα με την εγκατασταση των 8.μηπως τα 8 στρεσαρουν πολυ παραπανω το pc?

• Moderators
Δημοσ.

δεν εχω κανει overclocking.Το πρπβλημα ειναι η θερμοκρασιες λες?γιατι sta 7 Δεν ειχα προβλημα ομως?το προβλημα ξεκινησε πριν 1,5 μηνα με την εγκατασταση των 8.μηπως τα 8 στρεσαρουν πολυ παραπανω το pc?

Δεστο διαφορετικα. Δεν σημαινει απαραιτητα πως η αλλαγη των Windows ειχε σαν αποτελεσμα να ανεβουν οι θερμοκρασιες σου. Οταν ειχες τα 7 προφανως το προβλημα με τις θερμοκρασιες δεν ηταν τοσο μεγαλο (ισως δεν εφτανες το tjmax) με αποτελεσμα να μην το εχεις παρατηρησει, ενω τωρα -x μηνες μετα- εχει επιδεινωθει.

Οπως και να χει παντως, πρεπει να το διορθωσεις το συγκεκριμενο προβλημα και εαν συνεχιστουν τα κολληματα συνεχιζεις την ερευνα:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...