Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

windows 7 ultimate 32 bit

motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)

5 gb ram

seagate 256 gb

intel core 2 duo E4500 2.20 ghz

geforce 210 1gb

AC 300 W

εχω τον επεξεργαστη intel core 2 duo E4500 2.20 ghz θερμοκρασια απο aida64 40 45 και ξεχωριστα τα cores του 36 με 37.... χωρις να εχω πολλα προγραμματα αλλα windows madia player και το google chrome εκτος απο το insomnia με τις σελιδες dod games facebook ... παει αποτομα απο 50% στα 100% .. ενω το κανονικο του με αυτα ολα ανοιγμενα ηταν 20 με 30% το πολυ... αν εχω παιχνιδι παει 100% με 80 ενω αλλες φορες 40% με 50%

αρχιζει και τα φτηνει ???? η φταιει που η καρτα γραφικων που κανει θορυβο και επισης εχω ν ακανω φορματ 1 χρονο :shock:

αν μπορειτε να βοηθησετε γραψτε απαντησεις

Δημοσ.

Εμένα σαν πρόβλημα ιού/ιών μου ακούγεται αν και δεν πιστεύω να σου κάνει Bottleneck ο επεξεργαστής με την 210(Αυτό μπορεί να μας το πει κάποιος πιο ειδικός).

• Like 1
Δημοσ.

Γνωμη μου, ριξ'του ενα φορματ και βαλ'του ειτε windows 7 ειτε 8 64BIT!!! Γιατι ηδη χανεις 2gb ram απ'το λειτουργικο συστημα και μονο..

Μπουκαλι δεν υπαρχει σε καμια περιπτωση...

• Like 1
Δημοσ.

μαλιστα αν ειναι ιος δεν μπορω και να το δω αλλιως εχω to eset smart security 4 αλλα δεν βρισκει τιποτα τωρα να φταιει κανα αλλο προγραμμα για καθαρισμους ας πουμε οπως advance syste care kai cclenaer... η μολη λυση θατανε το φορματ που σκεφτομαι ν ακανω σε 64 βιτ οπως και να αλλαξω καρτα γραφικων και τροφοδοτικο αλλα αν εχει προβλημα ο επεξεργαστης

ουτε καν ... νεο pc μετα

ααα μετα το ειδα το μηνυμα σου gp7 αυτο σκεφτομαι να δοκιμασω αλλα μη παει τσαμπα και εχει οντος προβλημα αλο ο cpu

Δημοσ.

Αποκλειεται να εχει προβλημα ο επεξεργαστης.. Για δες στο task manager τι ειναι αυτο που καταλαμβανει τη μεγαλυτερη χρηση της cpu οταν ειναι σε load!! (Πατα να δεις τις διεργασιες που τρεχουν απο ολους τους χρηστες)

Δημοσ.

μπηκα εκει αλλα που λεει το τι το ζοριζει?? εκει που λεει για τη χρηση της ραμ και του επεξεργαστη?? τωρα αυτη τη στιγμη παει απο 55 και 100 ετσι στο ακυρο η σταθερα 60 ......... με λιγα λογια με ενα φορματ ισως στροσει και κυριως 64 μπιτ?

α νομιζω το βρηκα

διεργασια taskhost.exe lei 50

ενα αλο trustinstall to idio

και διεργασια αδρ. pali 50 me 47

Δημοσ.

Πατα εκκινηση διαχειρισης εργασιων.. Μετα κανε κλικ στη λεξη "διεργασιες" ειναι στην οριζοντια λιστα διπλα στις εφαρμογες.. Μετα πατα στο κατω μερος της οθονης : Εμφανιση των διεργασιων απ'ολους τους χρηστες". Και μετα πατα στο πανω μερος της λιστα τη λεξουλα "CPU" προκειμενου να σου δειξει με τη σειρα τι ειναι αυτο που "απασχολει" περισσοτερο τον επεξεργαστη.. (Και πες μας τα 2-3 πρωτα)

Δημοσ.

Το taskhost ειναι διεργασια των windows, ενω διεργασια αδρανειας ειναι το idle του υπολογιστη.. Κανε click πανω στο trustinstall, και πατα κατω δεξια "Τελος διεργασιας".. Και ξανακανε την προηγουμενη διαδικασια απ'την αρχη και ξαναπες μας τα αποτελεσματα..

Δημοσ.

πατισα τελος εκει ναι αλλα γραψε μηνυμα οτη αδυναμια γι να κλεισει αυτη η διεργασια με X se ena mhnyma χριαζεται φορματ?? να διορθοθει?

Δημοσ.

Trustinstall ειναι οταν ο υπολογιστης επιχειρει την εγκατασταση καποιου προγραμματος.. Δεν μου αρεσει το Χ που εβγαλε.. :mellow: ! (Εγω σου προτεινα το format εξ'αρχης και για να μην χανεις αδικα 2gb ραμ).. Προς το παρον δεν εχω κατι αλλο στο μυαλο μου που μπορει να βοηθησει...

• Like 1
Δημοσ.

μπορω να βοηθισω σε αυτο το προβλημα που λες δε σαρεσει το X οταν κανω απεγκατασταση κατι μετα μου λει αδυναμια αφαιρεσης τοy shortcut alla το σβινω εγω.. θα υπαρξει προβλημα?? αν αργησω ν ακανω φορματ???? ισως ολα αυτα φτενε επιδη εχω παθει προβλημα με τ service pack λει πολλες μερεs prin to welcome failure to onfigure service pack reverting changes ...

Δημοσ.

Το να βγαζεις τα shortcut δεν ειναι τιποτα σοβαρο.. Αλλα το γεγονος οτι απετυχε να εγκατασταθει το service pack ειναι ΚΑΚΟ.. Ακου λοιπον τι μπορεις να κανεις μετα απο αυτο που μου ειπες.. Πηγαινε στη επαναφορα συστηματος, κι αν εχει κρατηθει αρχειο πριν την εγκατασταση του service pack, κανε επαναφορα σε εκεινο το σημειο!!! Κατα 99% θα λυσει το προβλημα σου...

• Like 1
Δημοσ.

δυστηχως δεν εχω κατι exei mono την ωρα που εμπενε το sp αυτο το ειχα δοκκιμασε πως τα απο ολα.... αρα φορματ θελει ε???? θα υπαρχξει προβλημα αν αργησω να κανω?? η θα γεμισω errors mono?

Δημοσ.

Λογικα θελει φορματ.. Το hardware δε θα παθει τιποτα (εκτος απ'το οτι θα ζοριζεται η cpu).. Αλλα θα τρως errors και το πισι θα ψιλοσερνεται.. Δοκιμασε να κανεις επαναφορα στο service pack ομως.. Γιατι το σημειο επαναφορας δημιουργειται πριν την εγκατασταση του service pack!! (Εκτος αν το εχεις δοκιμασει ηδη, απλα δεν ειναι πολυ καθαρο αυτο που εγραψες.. :P !)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...