giannaros_mes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Εχω τη μητρικη Foxconn ag31-m1 με cpu intel celeron E1500. Θελω να του βαλω πανω εναν intel q9550 που επεσε στα χερια μου μιας και εχουν το ιδιο socket αλλα δε μπορω να βρω ουτε πληροφοριες ουτε οδηγους για τη μητρικη. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξεις: Θα τον αντεξει τον επεξεργαστη η μητρικη; Τι θα χρειαστει να κανω μετα την εγκατασταση π.χ.format ή να κατεβάσω τους οδηγους του cpu απ'την intel; Ευχαριστω πολυ!
rounsmith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δεν υπάρχουνε οδηγοί για το cpu. Μόνο αν η μητρική τον υποστηρίζει. Και από μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα τον υποστηρίζει. Το μόνο που κάνεις αλλάζεις τον επεξεργαστή , δεν χρειάζεσαι format.
giannaros_mes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ok ευχαριστω πολυ! Προχωραω αμεσα! 1
giannaros_mes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Τον εβαλα τον επεξεργαστη και θερμοκρασιες βλεπω γυρω στου 40-45 χωρις load. ΕιναΙ καλα ή μηπως εχει γινει τιποτα με την παστα; Με το manager 2013 να τρεχει το pc wizard δειχνει θερμοκρασιες μεχρι 58. Γενικα σε τι θερμοκρασιες πρεπει να κυμαινομαστε;
GP7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αν εισαι με τη στοκ ψυκτρα, οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες... 1
rounsmith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Θερμοκρασίες κάτω των 40 βλέπεις μόνο με Aftermarket ψύκτρα και με χαμηλές In room Θερμοκρασίες.
giannaros_mes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Οκ ολα καλα τοτε!Μια χαρα φαινονται ολα!Ευχαριστω πολυ και παλι!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα