Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα

ξέρει κανένας αν στην περιοχή της Μαγνησίας Ζαγορά Χορευτό καθώς επίσης και Ευβοίας Μαρμάρι πιο δίκτυο κινητής έχει το καλύτερο σήμα?

θέλω να πάρω κάρτα sim το οποίο θα χρησιμοποιήσω για internet οπότε να διαλέξω αυτό που θα έχει περισσότερη ισχύ σήματος.

εκτός από τις περιοχές αυτές που θα είναι για τις διακοπές η μεγαλύτερη χρήση θα είναι εντός αθηνών.

Παρόλα αυτά είναι αναγκαίο λόγω της εργασίας μου να είμαι συνδεδεμένος.

Δημοσ.

Για πόσο διάστημα θα το χρειαστείς;

Ίσως να σε συμφέρει να κάνεις συμβόλαιο.

Για την κάλυψη η πας σε κατάστημα ή καλείς την εξυπ. πελατών του πάροχου που σε ενδιαφέρει για να ενημερωθείς.

Της Vodafone είναι το 13830! :D

Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2

Δημοσ.

Για πόσο διάστημα θα το χρειαστείς;

Ίσως να σε συμφέρει να κάνεις συμβόλαιο.

Για την κάλυψη η πας σε κατάστημα ή καλείς την εξυπ. πελατών του πάροχου που σε ενδιαφέρει για να ενημερωθείς.

Της Vodafone είναι το 13830! :D

σας παραθέτω ακριβώς τι ψάχνω

εχω μια απορία ενδιαφέρομαι να έχω ιντερνετ στο ταμπλετ όταν θα βρίσκομαι στο δρόμο για να μπορώ λόγω και της φύσης της εργασίας μου να βλεπω μαιλ και για τίποτα άλλο. στο σπίτι διαθέτω wifi ομοίως και στο γραφείο οπότε η χρήση του θα είναι περιστασιακή.

δεν θέλω συμβόλαια και δεσμευσεις οπότε μάλλον καρτοιντερνετ.

εχτές λοιπόν πήγα στην vodafone στην Λεωφ Βουλιαγμένης και τους ανέλυσα τι θέλω έτσι ακριβώς όπως τα αναφέρω και τώρα και μου είπαν ότι πληρώνετε 15€ την πρώτη φορά και αγοράζω μετά ΄κάρτες 5-10-20€ αλλά με περιορισμένη διάρκεια αν θυμάμαι μέσα στον μήνα να έχει τελειώσει.

Ενημερώνομαι από κάποιους φίλους λοιπόν ότι λένε μ......ιες γιατί μπορώ να αγοράσω μια κάρτα sim cu να την ενεργοποιήσω στο 3g ταμπλετ κανονικά όπως ένα τηλέφωνο και η διάρκεια του να είναι ανάλογα την χρήση.

Επαθα πλάκα παρόλα αυτά θα ήθελα και μια δευτερη γνώμη

περιμένω νέα σας

• Like 1
Δημοσ.

Ο όγκος στα καρτοκινητά τηλέφωνα είναι συγκριτικά μικρός άλλα η διάρκεια είναι μηνιαία.

Στο καρτοΐντερνετ ο όγκος είναι συγκριτικά μεγαλύτερος αλλά η διάρκεια μικρότερη.

Εφόσον το θες για e-mail και επιβεβαιώσεις πως έχεις κάλυψη στα σημεία που θα το χρησιμοποιείς, τότε μπορείς με 15€ τον μήνα να έχεις 5GB(συμβόλαιο), όγκος που είναι υπεραρκετός για χρήση mail.

Αν δεν θες συμβόλαιο, με το καρτοΐντερνετ θα πληρώνεις 40€ που είναι το κόστος της 30ημερης κάρτα με ΠΟΧ στα 5GB. Δηλαδή δεν σε συμφέρει.

Τώρα με το CU, μπες στο vodafonecu.gr να δεις όλα τα πακέτα mobile internet που υπάρχουν μιας και δεν τα γνωρίζω.

Στην θέση σου θα έκανα το συμβόλαιο με τα 15€.

Δημοσ.

Φίλε μου για να τσεκάρεις mail άντε και καμια είδηση εκτός σπιτιού και δουλειάς. τα 5giga είνα περιττα και θα πληρώσεις πολλά.

Εγώ για την ίδια δουλειά με εσένα επέλεξα κάρτα της Q, τη δίνουν δωρεάν στα καταστήματα wind, και μετά φορτώνω κάθε μήνα 5euros και έχω 600MB. Για εμένα είναι αρκετά και με 5ευρω το μήνα είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα

ξέρει κανένας αν στην περιοχή της Μαγνησίας Ζαγορά Χορευτό καθώς επίσης και Ευβοίας Μαρμάρι πιο δίκτυο κινητής έχει το καλύτερο σήμα?

θέλω να πάρω κάρτα sim το οποίο θα χρησιμοποιήσω για internet οπότε να διαλέξω αυτό που θα έχει περισσότερη ισχύ σήματος.

εκτός από τις περιοχές αυτές που θα είναι για τις διακοπές η μεγαλύτερη χρήση θα είναι εντός αθηνών.

Παρόλα αυτά είναι αναγκαίο λόγω της εργασίας μου να είμαι συνδεδεμένος.

τι εταιρία χρησιμοποιείς στο κινητό σου?

Δημοσ.

Φίλε μου για να τσεκάρεις mail άντε και καμια είδηση εκτός σπιτιού και δουλειάς. τα 5giga είνα περιττα και θα πληρώσεις πολλά.

Εγώ για την ίδια δουλειά με εσένα επέλεξα κάρτα της Q, τη δίνουν δωρεάν στα καταστήματα wind, και μετά φορτώνω κάθε μήνα 5euros και έχω 600MB. Για εμένα είναι αρκετά και με 5ευρω το μήνα είμαι ευχαριστημένος.

με την κάρτα της q είσαι ευχαριστημένος ?

είναι υποχρεωτικό να φορτώνεις κάθε μήνα 5€ ή μόνο όταν τελειώσει?

τι εταιρία χρησιμοποιείς στο κινητό σου?

vodafone έχεις καμμιά ιδέα?

Δημοσ.

σε συμφέρει καλύτερα συμβόλαιο παρά καρτοίντερνετ. ούτως η άλλως δε χρειάζεσαι εξοπλισμό (στικάκι) μόνο κάρτα sim οπότε θα το κάνεις αορίστου το συμβόλαιο και θα το κρατήσεις όσο το χρειάζεσαι.

http://www.vodafone....on?pageId=10676

κάνε αυτό με τα 15ε το μήνα για 2gb..

ή αν έχεις κάποιο φοιτητή ΄φίλο,παιδί, συγγενή κάνε αυτό με τα 4,70 ευρώ για 4gb.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11322

Δημοσ.

Τα 5 ευρώ τα φορτώνεις όποτε θέλεις...

πχ έχεις σε ένα "λογαρισαμό" της Q ένα ποσό 10 ευρώ (το αρνητικό είναι ότι για να βάλεις λεφτά στο λογαρισμό πρέπει να πας σε κατάστημα wind) και όταν θελήσεις φορτώνεις (μέσω internet) με 5ευρώ την κάρτα που ισοδυναμούν με 600mb. Αυτά διαρκούν για ένα μήνα. αν περάσει ο μήνας και δεν τα έχεις ξοδέψει, χάνονται. μετά φορτώνεις όποτε θέλεις.

Γεινικά πάντως τα 600 mb είναι καλά αν δε βλέπεις βιντεάκια sto youtube...

το σπίτι μου είναι Νέο Ηράκλειο και έχει 3g όπως επίσης και στη δουλειά μου στο Ελληνικό... Γρήγορες ταχύτητες γενικά.

Θεσσαλονίκη που δοκίμασα στις Συκιές ήταν μάπα το σήμα και σου έσπαζε τα νεύρα...\

Αυτα.

Δημοσ.

Στην Vodafone με 15€ το μήνα έχεις 5GB και όχι 2 όπως προαναφέρθηκε.

Τρέχει ήδη αυτή η προσφορά (15€/5GB) για online αιτήσεις και παίρνεις και δώρο το stick ( K3770 ή Κ3772 συνήθως).

;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...