AGGANIS13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Εχω το modem router μου στον δευτερο οροφο και θελω στο ισόγειο να εχω ιντερνετ και με καλωδιο και ασυρματα. Τι θα χρειαστω? Range extener ή Access Point? Ποιο να αγορασω? Το TP-LINK TL-WA730RE κανει για την δουλεια που το θελω? http://www.skroutz.gr/s/312224/TP-LINK-TL-WA730RE.html
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 οσο θυμαμαι και το tp link 801nd και το 701nd και το 730 και 830 re μπορεις να το βαλεις να λειτουργησει η σαν universal repeater η σαν client/bridge Καπως ετσι.στην πρωτη περιπτωση σου δινει ασυρματα και παιρνει ασυρματα ενω στην δευτερη περιπτωση σου δινει με καλωδιο και παιρνει ασυρματα.αλλα νομιζω αν θυμαμαι σωστα μην σε παρω και στον λαιμο μου οτι και Universal repeater να το βαλεις μπορεις να παρεις και με καλωδιο ιντερνετ.ας μας πει καποιος που το εχει ευκαιρο διοτι δεν εχω τωρα για να κανω δοκιμη.access point δεν θες διοτι access point σημαινει οτι παιρνεις με καλωδιο και δινεις ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο(αν υπαρχουν Lan θυρες) γιατι υπηρχαν και access point/repeaters με μονο μια θυρα. βεβαια τα tp link που λες πιο πανω παιζουν και σε access point mode.επισης σε πιο ακριβα αλλα πιο καλα υπαρχουν και τα air live.
AGGANIS13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση. Τελικα ειχε επιλογη Range extener και Access Point. Το εβαλα στο Range extener και μετα απο λιγη ωρα που παιδευτηκα με τις ρυθμισεις (οχι οτι ειναι δυσκολο αλλα για εμενα που ασχοληθηκα πρωτη φορα ηταν) μου εδωσε κ ενσυρματα κ ασυρματα.
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ειδες δεν ειναι κατι.το access point Να θυμασαι οτι ειναι παντα για να παρεις με καλωδιο και να δωσεις με ασυρματα αλλα και με καλωδιο αν εχει παραπανω απο μια lan.range extender universal repeater σκετο Repeater ειναι για να παρεις ασυρματα και να δωσεις ασυρματα αλλα και με καλωδιο πολλες φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα