MetalGearFan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Βάζω αυτό το μαραφέτι αλλά το sotfware δεν το βρίσκει http://www.logitech.com/en-us/349/6127. Καμία ιδέα ?
MetalGearFan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Πολλές φορές, απλά λέει "no unifying receiver is detected on your computer" Και έχω ανοίξει το κουτί, δεν ξέρω να θα το δεχτεί πίσω το public.
MetalGearFan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Με θλίβει το γεγονός πως δεν πέσατε όλοι πάνω στο πρόβλημα μου ! Έχει κανένας κάτι ασύρματο της logitech με παρόμοιο usb πομπό ?
akisk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Έχω ακριβώς το ίδιο και το εντόπισε με τη μία χωρίς να εγκαταστήσω drivers (win7 - win8 - PCLinuxOS)
MetalGearFan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 εκτός από το "unifying software" έχεις βάλει και το "Setpoint" ?
MetalGearFan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Απλά έβαλες το usb και άρχισες να πληκτρολογείς ?
MetalGearFan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Στο control panel στο keyboard, αν πας στο hardware τι σου βγάζει ? εμένα: "HID Keyboard Device" "PS/2 Keyboard"
gaspari Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν σου κάνει κόπο γράψε κάποια στιγμή τις εντυπώσεις σου για κ360 γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω.
MetalGearFan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν σου κάνει κόπο γράψε κάποια στιγμή τις εντυπώσεις σου για κ360 γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω. Είμαι στο παρά πέντε πριν το σπάσω.
akisk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Το έχεις στο on με μπαταρίες μέσα ελπίζω Επίσης στο bios βάλε usb keyboard support... To keyboard gamay πάντως
MetalGearFan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μόλις είδα ένα σχεδόν διάφανο "A" δίπλα στο on/ff, αυτό το "A" υποτίθεται πως ανάβει όταν είναι στο on ? (Οι μπαταρίες δουλεύουν τσεκαρισμένα)
akisk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Για να ανάψει το Α πρέπει να συμβαίνουν 3 πράγματα ταυτόχρονα. 1. Να είναι στο on το πληκτρολόγιο. 2. Να επικοινωνεί με το pc 3. Να έχει πατηθεί το caps lock. Δοκίμασέ το και σε άλλο pc, αν δεν δουλεύει πήγαινε στο κατάστημα να το αλλάξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα