Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Έχω ένα πρόβλημα με το PC μου και ζητώ τη βοήθειά σας. Αναλυτικά. Αρχικά έβαλα ένα στικάκι και έφαγε ένα κόλλημα για λίγο το PC. Το έβγαλα και ξεκόλλησε. Μετά απο λίγη ώρα ξαναέβαλα το στικάκι σε άλλη θύρα και αμέσως το PC έσβησε... Από εκείνη τη στιγμή δεν ανοίγει λέγοντάς πως δεν βρίσκει τον σκληρό και ο δίσκος δεν ακούγεται καν να δουλεύει. Το ίδιο στικάκι το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές σ΄αυτό το PC και 2 φορές μου έσβησε πάλι αλλά ξανάνοιξε κανονικά. Σε άλλο PC δε μου διμιούργησε ποτέ πρόβλημα. Τι μπορώ να κάνω; Ο σκληρός είχε σημαντικά αρχεία...

Δημοσ.

Κοίταξε κατ'αρχην τα καλώδια του και αν έχεις την πολυτέλεια άλλαξε τα.

Αν συνεχίσει το ίδιο τότε καντον εξωτερικό σε έναν άλλον υπολογιστή και προσπάθησε να πάρεις τα αρχεία σου.

Αν και έτσι δεν καταφέρεις κάτι τότε διαβάζεις εδώ > http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να μπεις πρώτα στο bios και να δεις τι λέει αυτό,αν σου εμφανίζει τον δίσκο ή όχι,κάνε και ένα load default ή γενικά reset μπας και το μόνο που φταίει είναι να κόλλησε το bios από το usb.

Δημοσ.

Για να μην ανοιξω νεο θεμα, και μενα παει να μπει στα win 7 ulti 64bit, και κολλαει στο εικονιδιο με το σημα των windows,εβαλα το dvd για να το διορθωσει και δε μπορει, και δεν ειναι κρατησει image ωστε να το επαναφερω εκει.

Ερωτηση. μπορω να κανω ενα image απ το laptop και να το περασω με στικακι ή dvd?

αν δεν γινεται, τοτε τι κανω?? το βαφω μπλε και θαλασσα.........??

Δημοσ.
Εγώ θα έλεγα να μπεις πρώτα στο bios και να δεις τι λέει αυτό,αν σου εμφανίζει τον δίσκο ή όχι,κάνε και ένα load default ή γενικά reset μπας και το μόνο που φταίει είναι να κόλλησε το bios από το usb.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω πως να το κάνω αυτό. Κάνοντας reset που μου λες, αλλάζει κάτι στο PC (κάποιες ρυθμίσεις);

Δημοσ.

Έβγαλα το καλώδιο και το ξανάβαλα (μήπως είναι κάτι τόσο απλό) αλλά τίποτα... Μπήκα στο Boot του Bios και είδα πως πρώτα είχε το Floppy. Το άλλαξα κι έβαλα Hard Drive. Πάλι τίποτα. Όταν ανοίγει μου βγάζει Primary Master Hard Disc Error.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...