Downloadpercent Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Θέλω να φτιάξω μια σελίδα που θα φορτώνει από την βάση κάποιες ειδήσεις και θα τις παρουσιάζει, το θέμα είναι ότι θέλω απλά να έχει μια περίληψη και αν θέλει κάποιος να διαβάσει περισσότερα τότε να πατήσει "Read More" και να ανοίξει μια καρτέλα (ενιαία για όλες τις ειδήσεις, θα φορτώνει τα ανάλογα δεδομένα) με όλη την είδηση. Σκέφτηκα να δημιουργήσω έναν extra πίνακα που θα δέχεται μέχρι 200 χαρακτήρες πχ και το υπόλοιπο να πάει περίπατο, και ταυτόχρονα σε άλλον πίνακα να αποθηκευτεί ολόκληρο το μήνυμα. Αν μπορείτε δώστε κάποιο link για το πως υλοποιείται κάτι τέτοιο. (όχι με τα 2 tables)
kalogeros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις όλο το κείμενο σε έναν πίνακα και να εμφανίζεις τους 200 πρώτους χαρακτήρες. Αυτό, όμως, μπορεί να κόψει την τελευταία λέξη στη μέση, κάτι το οποίο δεν θέλεις να συμβεί. Αντ' αυτού, μπορείς να εμφανίσεις τις πρώτες χ λέξεις ή τις πρώτες ψ προτάσεις. Δεν έχω κάποιο link να σου δόσω. Η υλοποίηση είναι πολύ εύκολη. Προσπάθησε να το κάνεις μόνος σου και θα δεις.
Downloadpercent Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 σωστός ο φίλος, ξέχασα ότι υπάρχουν και οι πίνακες, φίλε kalogeros αυτό που λες μπορεί εύκολα να διορθωθεί με ένα javascript όπου θα βρει το κενό και θα το σταματήσει εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα