Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια

εχω ενα προβλημα με εναν εξωτερικο δισκο. τον ανοιξα πριν 5 μερες και μου εβγαλε ενα πινακακι που ελεγε κατι για σκαν κλπ παταω και γω οκ. απο τοτε οταν τον ανοιγω μου τον δειχνει αδειο ενω ειναι γεματος. δε ξερω τι φταιει ουτε φορματ του εκανα ουτε τιποτα. καπου λεει file fat 32 δε ξερω αν φταιει κατι παντως εχω πολλα δεδομενα μεσα που δε πρεπει να χασω... σωστε με

Δημοσ.

Αυτό το μηνυματάκι που σου έβγαλε ήτανε ότι έλεγε για ανίχνευση λαθών στο δίσκο. Επειδή το έκανες αυτό μάλλον κατέστρεψες το partition για αυτό στο έκανε και αυτό και δεν βλέπεις τίποτα. Αν μπορείς δοκίμασε το Active File Recovery να δεις αν μπορείς να πάρεις τα δεδομένα πίσω.

Θα το βρείς από τον "θείο" το πρόγραμμα.

Θείο ονομάζουμε αυτόν που πάντα μας βοηθάει :P (Δεν μπορώ να σου πω ποιος είναι ο θείος)

Δημοσ.

Αυτό το μηνυματάκι που σου έβγαλε ήτανε ότι έλεγε για ανίχνευση λαθών στο δίσκο. Επειδή το έκανες αυτό μάλλον κατέστρεψες το partition για αυτό στο έκανε και αυτό και δεν βλέπεις τίποτα. Αν μπορείς δοκίμασε το Active File Recovery να δεις αν μπορείς να πάρεις τα δεδομένα πίσω.

Θα το βρείς από τον "θείο" το πρόγραμμα.

Θείο ονομάζουμε αυτόν που πάντα μας βοηθάει :P (Δεν μπορώ να σου πω ποιος είναι ο θείος)

Μπορείς με πμ

• Like 1
Δημοσ.

παιδια παω να κατεβασω το προγραμματακι και δεν ειναι δωρεαν θειεεεε στειλε pm :cry:

τωρα το κατεβαζω απο τορεντ και ο θεος βοηθος.... α εκανα και μια βλακεια που διαβασα στο start/cmd αλλα τιποτα... μου βγαλε δυο φακελους εκει

Δημοσ.

Πρώτα δοκίμασε με αυτό που είναι ελεύθερο,δεν επαναφέρει αρχεία αλλά ξανά φτιάχνει τα διαμερίσματα,αν είσαι τυχερός γιατί το scan που έκανες μπορεί να τα έκανε όλα μπάχαλο.

http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-r281

Αν δεν απαντήσει ο θείος δοκίμασε και το ελεύθερο recuva πρώτα,άδειο δίσκο που να παίρνει όλα τα αρχεία που θέλεις έχεις;;Γιατί πάνω στον ίδιο δίσκο δεν γίνεται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχως δεν εγινε τποτα και ουτε καν βλεπει αν ειναι γεματος τωρα ο δισκος οποιος ξερει ας μου στειλει ας μου στειλει pm να μιλησουμε τηλεφωνικως μπας και σωσω τα αρχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...