tolis_01 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Από ποιά αποψη; Όπως ανέφερα, από τη...... Σταλλμανική άποψη Που συνήθως εγγυάται και την ελευθερία μου γενικότερα (δεν παρακολουθεί τις κινήσεις μου, σέβεται τα ανοιχτά standards). 3
KilliK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν ειχε ο Firefox adblock και Noscript σιγουρα τα ποσοστα του θα ηταν μεγαλυτερα oντως. οπως επισης και το ghostery.που κοβει πολλους τρακερς. παντως νομίζω πως ο chrome είναι ο πιο γρήγορος μέχρι στιγμής o chrome ειναι πιο γρηγορος μονο στην javascript engine του. το οποιο και αυτο δεν θα ισχυει σε λιγο καιρο. στο page rendering δεν ειναι καλυτερος του ανταγωνισμου.
bnvdarklord Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Όπως ανέφερα, από τη...... Σταλλμανική άποψη Που συνήθως εγγυάται και την ελευθερία μου γενικότερα (δεν παρακολουθεί τις κινήσεις μου, σέβεται τα ανοιχτά standards). Σωστά, αν και για το τονισμένο κομματι νομιζω ειναι αρκετά ευκολο να διαπιστωθεί από καποιον αν ο browser στέλνει επιπλέον tracking πακέτα οπότε δεν νομίζω οτι ισχύει κατι τετοιο.(για τον chrome δεν ξερω βεβαια τι παιζει δεν τον εχω βαλει ποτε)
League n Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Τι λέτε ο καλύτερος ειναι ο OPERA Πως να πω safari
deesnider Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 o chrome δεν ειναι πιο ελαφρυς. εχει μεγαλυτερη καταναλωση resouces απο οτι ο firefox. ποσες φορες θα το πουμε; ο chrome ειναι snappier. δηλαδη εχει ταχυτερη αποκριση, λογω της multi-core,multi-process αρχιτεκτονιης του γιαυτο και φαινεται πιο "ελαφρυς". Εξαρτάται από το τι είναι σημαντικότερο κατά την κρίση του καθενός. Αυτό που βλέπω εγώ - ανεξάρτητα από το καθαρά υποκειμενικό, ότι με βολεύει πολύ το λιτό περιβάλλον του - είναι ότι με τον chrome ανοίγω όλες τις σελίδες αισθητά ταχύτερα απ' ότι με οποιονδήποτε άλλον και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα...
KilliK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Εξαρτάται από το τι είναι σημαντικότερο κατά την κρίση του καθενός. Αυτό που βλέπω εγώ - ανεξάρτητα από το καθαρά υποκειμενικό, ότι με βολεύει πολύ το λιτό περιβάλλον του - είναι ότι με τον chrome ανοίγω όλες τις σελίδες αισθητά ταχύτερα απ' ότι με οποιονδήποτε άλλον και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα... αν το να ανοιγει καποιος "αισθητα" πιο γρηγορα τις σελιδες, εχει προτεραιτοτητα απο την ιδιωτικοτητα και την ασφαλεια του, τοτε ειναι αξιος της μοιρας του. το προβλημα ειναι το ελευθερο ιντερνετ τι φταιει; για να μην αναφερθω σε προβληματα πιο τεχνικης φυσεως οπως το κατωτερο rendering quality και το προβλημα με το white page flashing.
deesnider Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 αν το να ανοιγει καποιος "αισθητα" πιο γρηγορα τις σελιδες, εχει προτεραιτοτητα απο την ιδιωτικοτητα και την ασφαλεια του, τοτε ειναι αξιος της μοιρας του. το προβλημα ειναι το ελευθερο ιντερνετ τι φταιει; για να μην αναφερθω σε προβληματα πιο τεχνικης φυσεως οπως το κατωτερο rendering quality και το προβλημα με το white page flashing. Να σου πω την αλήθεια, όλος αυτός ο ντόρος περί ιδιωτικότητας και ασφάλειας, προσωπικά δε μ' έχει απασχολήσει ποτέ. Θα μ' ενδιέφερε ίσως, αν έκανα συναλλαγές μέσω internet, αν είχα καταχωρήσει π.χ. στοιχεία τραπεζικών μου λογαριασμών οπουδήποτε ή αν η επικοινωνία μου με φίλους ή ακόμα και συνεργάτες είχε στοιχεία τα οποία θα φοβόμουν μη τυχόν και διαρρεύσουν. Δεδομένου ότι τίποτα από τα παραπάνω δε συμβαίνει, γιατί να έχω πρόβλημα; Μήπως τσεκάρουν τα sites που μπαίνω και μου στέλνουν διαφημιστικά email; Zbutsam! Αν δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, ας στέλνουν! Όπως έρχονται, έτσι οδηγούνται αυτομάτως στα «σκουπίδια»...
KilliK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Να σου πω την αλήθεια, όλος αυτός ο ντόρος περί ιδιωτικότητας και ασφάλειας, προσωπικά δε μ' έχει απασχολήσει ποτέ. Θα μ' ενδιέφερε ίσως, αν έκανα συναλλαγές μέσω internet, αν είχα καταχωρήσει π.χ. στοιχεία τραπεζικών μου λογαριασμών οπουδήποτε ή αν η επικοινωνία μου με φίλους ή ακόμα και συνεργάτες είχε στοιχεία τα οποία θα φοβόμουν μη τυχόν και διαρρεύσουν. Δεδομένου ότι τίποτα από τα παραπάνω δε συμβαίνει, γιατί να έχω πρόβλημα; Μήπως τσεκάρουν τα sites που μπαίνω και μου στέλνουν διαφημιστικά email; Zbutsam! Αν δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, ας στέλνουν! Όπως έρχονται, έτσι οδηγούνται αυτομάτως στα «σκουπίδια»... επομενως δεν θα εχεις προβλημα να απαντησεις και στην παρακατω ερωτηση μου: ποιο ειναι το πραγματικο σου ονομα και που μενεις; το τηλεφωνο σου ποιο ειναι;
deesnider Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 επομενως δεν θα εχεις προβλημα να απαντησεις και στην παρακατω ερωτηση μου: ποιο ειναι το πραγματικο σου ονομα και που μενεις; το τηλεφωνο σου ποιο ειναι; ...επομένως;;; Σοβαρά τώρα, όπως ρωτά και ο bnvdarklord: Διάβασες τι έγραψα; Killik διαβασες το ποστ του καθολου; Έλα ντε! let me make my point. ...Make your point πρώτα και, αν κρίνω ότι υπάρχει λόγος να ζητάς τα στοιχεία που ζητάς, σου λέω και τι μάρκα σώβρακο φοράω...
martinoff Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 το sopa ξέρεις που τα βρήκε τα στοιχεία ε ? Μια καλή εταιρεία που ξέρει τι λινκ πατήσες ακριβός μετά το search "lady gaga"
KilliK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ...επομένως;;; Σοβαρά τώρα, όπως ρωτά και ο bnvdarklord: Διάβασες τι έγραψα; Έλα ντε! ...Make your point πρώτα και, αν κρίνω ότι υπάρχει λόγος να ζητάς τα στοιχεία που ζητάς, σου λέω και τι μάρκα σώβρακο φοράω... επομενως αρνεισαι να μου δωσεις το ονοματεπωνυμο σου. σωστα;
deesnider Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 το sopa ξέρεις που τα βρήκε τα στοιχεία ε ? Μια καλή εταιρεία που ξέρει τι λινκ πατήσες ακριβός μετά το search "lady gaga" ...και, ως γνωστόν το sopa, τη χρήση του chrome περίμενε και είχε ανάγκη... ...πριν από την εμφάνισή του - όταν ο firefox βασίλευε - δεν έβρισκε στοιχεία για τις αναζητήσεις...
bnvdarklord Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 το sopa ξέρεις που τα βρήκε τα στοιχεία ε ? Μια καλή εταιρεία που ξέρει τι λινκ πατήσες ακριβός μετά το search "lady gaga" Τι σχεση εχει ο browser με το tracking που κανει το google? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα