Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλήθεια υπάρχει κάποιος ακόμα που χρησιμοποιεί Internet explorer?

Τον ΙΕ9 αρκετοί, και θα αυξηθούν πιστεύω λόγω ΙΕ10 που δένει εντελώς με το περιβάλλον των Windows 8.

Εγώ πάντως (ειδικά) το θέμα του browser το βλέπω Σταλλμανικά :P

Browsers that respect my Freedom:

-Firefox

Browsers that don't respect my Freedom:

- IE

- Chrome

- Opera

και η απόφαση γα εμένα είναι εύκολη :P

• Like 3
Δημοσ.

Ο IE σε windows 8 και ως default για είναι στυλ metro είναι κορυφή. Άλλα είναι μόνο να μπεις να διαβάσεις ένα άρθρο και να δεις ένα βίντεο τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

να δουμε πως θα ειναι και το meto ui του Firefox.

παντως ηταν αναμενομενη η ανοδος του IE,ειδικα με την ελευση των 8 θα ανεβει αρκετα.

ειπαμε δεν μπορεις να τα βαλεις με την αγελη.

ο καλυτερος browser ειναι ο λιγοτερο δημοφιλης και χαφιες, τωρα ποιος ειναι? :P

ο πληρης open source αφου μπορεις ο ιδιος να δεις ποσο χαφιες ειναι η οχι.

μαντεψε ποιος απο ολους αυτους ειναι full open source.

Δημοσ.

Εγώ τον Chrome τον είχα για το Igoogle(ειδήσεις,αθλητικά,εορτολόγιο,καιρός). Είπαν θα το κλείσουν όμως οπότε έκλεισα και εγώ το Chrome. Ο ΙΕ10 βολεύει στα windows 8 αν και εγκατέστησα πάλι και τον Chrome για το τιμημένο Adblock.

Δημοσ.

Εγώ τον Chrome τον είχα για το Igoogle(ειδήσεις,αθλητικά,εορτολόγιο,καιρός). Είπαν θα το κλείσουν όμως οπότε έκλεισα και εγώ το Chrome. Ο ΙΕ10 βολεύει στα windows 8 αν και εγκατέστησα πάλι και τον Chrome για το τιμημένο Adblock.

Γιατι δεν δοκιμαζεις τον Firefox που εχει ανωτερη υποστηριξη του Adblock?

Δημοσ.

εγω πιο γρήγορος browser sto tablet mou (android) θεωρώ ότι είναι με διαφορά ο firefox. μεταμορφώνεται σε ταχύτητα όλο το tablet και kentrarei και σωστά τις παραγράφους. σπίτι και στο kin (4core ) chrome γιατί είναι και ελαφρύς και συγχρονίζουν σχεδόν τα πάντα από κει μεσώ του google account.

Δημοσ.

o chrome δεν ειναι πιο ελαφρυς. εχει μεγαλυτερη καταναλωση resouces απο οτι ο firefox. ποσες φορες θα το πουμε;

ο chrome ειναι snappier. δηλαδη εχει ταχυτερη αποκριση, λογω της multi-core,multi-process αρχιτεκτονιης του γιαυτο και φαινεται πιο "ελαφρυς".

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το προβλημα δεν ειναι μονο o IE αλλα και η πλατφορμα Webkit που αναπτυσσουν μαζι οι Google και Apple και η οποια κυριαρχει στα οικοσυστηματα των δυο εταιρειων.

οι δυο εταιρειες ηδη προσθετουν δικα τους standards τα οποια οι web developers αποδεχονται για τον λογο που ειπωθηκε παραπανω. με αποτελεσμα πχ να βλεπεις ηδη καποιες σελιδες στα smartphones να μην εμφανιζονται σωστα στον firefox επειδη ακριβως

δεν ακολοθουν τα επισημα web standards.

Ειπαμε η καθε εταιρεια, google,apple,microsoft προσπαθει να μετατρεψει το ιντερνετ σε δικο της τσιφλικι και ο browser ειναι η κερκοπορτα που θα το επιτρεψει, αφου εδω και καιρο δεν αποτελει ενα απλο κομματι software αλλα ο φορεας των υπηρεσιων που προσφερει η καθε εταιρεια.

Γιαυτο και ειναι επιτακτικο, projects οπως ο Firefox και το Firefox OS να καταφερουν να επιβιωσουν διοτι αποτελουν την μοναδικη εναλλακτικη για ενα πραγματικο ελευθερο ιντερνετ απεναντι στον ανταγωνισμο.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο έχει να κάνει με τις ανάγκες του καθενός...Αν κάποιος μπαίνει σε site μόνο απλά τότε διαφορά εύκολα δεν θα δει...Αν παίξει όμως π.χ. παιχνίδια στο facebook εκεί θα δει την διαφορά σε ταχύτητα η οποία και αυτή είναι σχετική γιατι παίζει ρόλο και το hardware. Από εκεί και πέρα καλύτερο είναι αυτό που βολεύει σε interface και λειτουργίες τον καθένα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...