venumis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Προσωπικά δεν χρησιμοποιούσα ποτέ ie, μετά τις καραγκιοζιες του Firefox εδώ και αρκετούς μήνες ο ie έχει γίνει ο default browser και μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος.
agrimi_pontios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 συγνώμη ρε παιδιά αλλά τα τελευταία 2 χρόνια χρησιμοποιούσα opera. έκανε κάτι ψιλοκολληματάκια και μετά έπεσα πάνω στον maxthon . τον χρησιμοποιώ 9-10 μήνες και δεν μου κόλλησε ούτε για πλάκα. όσο για ταχύτητα απλά δοκιμάστε τον. http://www.maxthon.com/?other_lang 1
mariosCS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Συγγνώμη, αλλά εγώ γιατί θυμάμαι πριν λίγους μήνες πως ο Chrome ήταν πρώτος σε ποσοστά; θυμάμαι κάτι λάθος; Άλλαξε τόσο η κατάσταση; -εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ Firefox στη δουλειά / Chrome/Chromium στο laptop σπίτι. 1
chek2fire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αλήθεια υπάρχει κάποιος ακόμα που χρησιμοποιεί Internet explorer?
venumis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Συγγνώμη, αλλά εγώ γιατί θυμάμαι πριν λίγους μήνες πως ο Chrome ήταν πρώτος σε ποσοστά; θυμάμαι κάτι λάθος; Άλλαξε τόσο η κατάσταση; . Θυμάσαι λάθος,πάντα ηταν ο ie πρώτος και μάλιστα με πάνω απο το 50%,αδικαιολόγητα τόσα χρόνια φυσικά, αλλά τον τελευταίο χρόνο δικαιολογημένα θα έλεγα. Ο internet explorer 9 έκανε την διαφορά. Μάλλον το μπερδεύεις που ο Chrome απλά είχε μεγάλη αύξηση χρήσης τον τελευταίο καιρό αγγίζοντας το 20%
Still_Shady Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Και που να δοκιμασετε τον ΙΕ10. Chrome και Firefox ειναι πολυ πισω...
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 oυαου, οι μισοι εδω χρησιμοποιουν chrome και οι αλλοι μισοι ie. ο αλλος λεει παρατησε τον firefox για τα καραγκιοζολικια που κανε τους τελευταιους μηνες. μαλλον θα βαρεθηκε την συνεχη βελτιωση του browser. το συμπερασμα ειναι οτι δεν ειναι περιεργο που το ιντερνετ σιγα σιγα μετατρεπεται σε ενα controled corporate περιβαλλον, τα παντα ελεγχομενα και φιλτραρισμενα απο τις mega-corporations. καλα παμε. 8
Plug Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 chrome και firefox,δε τους συμπάθησα ποτέ,εδώ και πολλά πολλά πολλά χρόνια,χρησιμοποιώ όπερα,η εξέλιξη και βελτίωση του internet explorer όμως,ειναι εκθαμβωτική.
Pansp32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Εγώ μοζίλλα χρησιμοποιώ χρόνια τώρα. Είναι ο κύριος browser παντού. Έχω και τον chrome εγκατεστημένο αλλά άντε να τον χρησιμοποιώ κανά 2 φορές το μήνα. IE δεν τον χρησιμοποιώ ποτέ. Τώρα θα δοκιμάσω τον maxthon που ανέφεραν πιο πάνω.
kostas_dr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ Firefox, αλλά τώρα τελευταία κάτι προβληματάκια τα' χα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Τώρα ευτυχώς έχει καλυτερέψει η κατάσταση. Έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω ie.
ftp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Συγγνώμη, αλλά εγώ γιατί θυμάμαι πριν λίγους μήνες πως ο Chrome ήταν πρώτος σε ποσοστά; θυμάμαι κάτι λάθος; Άλλαξε τόσο η κατάσταση; Δεν θυμάσαι κάτι λάθος. Απλά η εταιρεία μετρήσεων που έβγαζε πρώτο τον chrome ήταν η statcounter και η εταιρεία μετρήσεων εδώ που βγάζει πρώτο τον ΙΕ είναι η net applications. Mε άλλα λόγια, τα στατιστικά που βγάζει η κάθε εταιρεία είναι απλά ενδεικτικά και όχι κάτι απόλυτα αξιόπιστο. Με σιγουριά όμως από όλα τα στατιστικά βγαίνει ότι η πίτα των μεριδιών χρήσης των browsers έχει μοιραστεί σε firefox,chrome,IE 1
jimex Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα με τον ie είναι ότι εκτός από τις βελτιώσεις σε απόλυτα νούμερα, οι αλλαγές στη σταθερότητα, στην ευχρηστία και γενικά στην αίσθηση που αφήνει στον τελικό χρήστη είναι τεράστιες και εκεί είναι που κερδίζει έναντι πολλών...
NoisePollution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο IE 100% δεν πάει γιατί εγώ απ'τον chrome δεν φεύγω.
mandos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ενώ ο Opera είχε ελάχιστη άνοδο 0.01% One step at a time, είμαστε λίγοι και καλοί (και σίγουρα πιο ευχαριστημένοι) Και μην σας ακούω να λέτε για web standarts για οποιονδήποτε άλλο, ούτε απλά CSS δεν μπορούν να δείξουν με σωστή σειρά... Όσο αναφέρουν τον Opera σε αυτά τα συγκριτικά εγώ είμαι οκ, όταν πάψει να εμφανίζεται θα ζορίσουν τα πράγματα.
Razor7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αλεπού forever....έχει βελτιωθεί αισθητά και μετά τα τελευταία updates οπότε δε βλέπω το λόγο γιατί κανείς να πάει σε Chrome, εκτός αν δεν του αρέσουν τα μπισκότα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα