dimitris2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Η εταιρία Net Applications δημοσίευσε σήμερα τα στατιστικά χρήσης των δημοφιλέστερων browser για το μήνα Οκτώβριο, με τους περισσότερους να βλέπουν μικρή μείωση στο ποσοστό τους, και με το μεγάλο κερδισμένο αυτό του μήνα να είναι ο Internet Explorer. Στο μήνα που πέρασε η Microsoft κυκλοφόρησε τον IE10 μαζί με τα νέα Windows 8 την προηγούμενη εβδομάδα, η Mozilla αναγκάστηκε να διακόψει για λίγες ημέρες την κυκλοφορία του Firefox 16 λόγω κενού ασφαλείας, ενώ ο Chrome browser είδε το μερίδιό του να μειώνεται για δεύτερο συνεχόμενο μήνα.Μέσα σε ένα μήνα ο Internet Explorer αύξησε το μερίδιό του κατά 0.50%. Ο Firefox είχε οριακή μείωση 0.09 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ η μείωση του Chrome ήταν πιο αισθητή της τάξεως του 0.31% σε σύγκριση με το Σεπτέμβριο. Οι Safari σημείωσε επίσης οριακή πτώση 0.05%, ενώ ο Opera είχε ελάχιστη άνοδο 0.01%. Στις 54.13 ποσοστιαίες μονάδες ο Internet Explorer φαίνεται να έχει πάρει για ακόμη μια φορά ανοδική τροχιά κατακτώντας πάνω από το μισό ποσοστό της αγοράς. Αρκετό ενδιαφέρον θα έχει η παρακολούθηση της πορείας του ύστερα από την κυκλοφορία του ΙΕ10, ο οποίος είναι διαθέσιμος αποκλειστικά για Windows 8. Ο Firefox έχει πλέον μερίδιο 19.99%, πέφτοντας λίγο κάτω από το 1/5 της αγοράς. Η έκδοση Firefox 16 κατέκτησε μόλις το 5.84% για το λόγο ότι δεν είχε ολόκληρο μήνα στη διάθεσή του. Ο Chrome browser όπως αναφέρθηκε μείωσε το ποσοστό του για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, καταλαμβάνοντας το 18.55 της αγοράς και παραμένοντας έτσι σημαντικά πίσω από το μεγάλο του ανταγωνιστή. Site: thenextweb.com
Leeroy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Με τον chrome κάνεις τη δουλειά σου γρήγορα. 3
Avatar_GR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω άλλα κάτι μου βρωμάει σε αυτά τα νούμερα... 5
arxaggelos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Με τον chrome κάνεις τη δουλειά σου γρήγορα. Το ίδιο και η Google. 14
gadgetakias1994 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Για αυτό το λόγο έβγαλε αμέσως η Google βίντεο που σου δείχνει πως να εγκαταστήσεις το chrome σε windows 8.. Δεν πιστεύω να συνεχίσει έτσι. Θα επιστρέψουν στους παλιούς broswers όλοι σιγά σιγά. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
nodas_21greek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πάντως παραμένω στο τίμιο 0,49%. Τίμιος Maxthon όσο για την έρευνα υπάρχουν ακόμα τόσα και τόσα μηχανήματα που είναι με IE 6 από μαμά, οπότε δεν νομίζω ότι δίνει και εικόνα προτίμησης...
ant_dls46 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ο internet explorer πάει ΣΦΑΊΡΑ σε Windows 8. 3
atsddd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ειχα να χρησιμοποιησω explorer απο τα windows 98. Δεν χρειαζεται να ρωτησει κανεις το γιατι! Τον εβαλα για δοκιμη στα 8, κι επαθα πλακα απ την πρωτη στιγμη και με την ταχυτητα και το βελτιωμενο κατ εμε interface. Πολυ καλη δουλεια 2
koulouri Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 να πω την αληθεια τελευταιο ετος ο IE ειναι παρα πολυ καλος..παρολα αυτα χρησιμοποιω chrome.. αλλα ειναι οντως πολυ καλος ο ΙΕ, καμια σχεση με το χρεπι που ηταν παλια 3
billstamaniac Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 λογικλο να ανεβει σε win7 με ΙΕ9 δεν υπάρχει λόγος να βαλεις αλλον browser
Achis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ειχα να χρησιμοποιησω explorer απο τα windows 98. Δεν χρειαζεται να ρωτησει κανεις το γιατι! Τον εβαλα για δοκιμη στα 8, κι επαθα πλακα απ την πρωτη στιγμη και με την ταχυτητα και το βελτιωμενο κατ εμε interface. Πολυ καλη δουλεια Πάω να τον τεστάρω τώρα , γιατί δεν μπορώ το πιστέψω!
jimex Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Όντως ο IE9 κοιτάει στα μάτια τους υπόλοιπους, ενώ ο 10 σίγουρα από αρκετούς θα θεωρηθεί και ανώτερος πολλών άλλων. Ήταν μέχρι να καταλάβει η microsoft τι θα πει web standards... 4
Razor911 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Google chrome για παντα τι Internet explore λεει ....
eftaxiaskostas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μου βρωμάνε μαγειρεμένα νούμερα για προώθηση των Win8 και του interner explorer 10, ο οποίος -δεν ξέρω αν τρέχει σφαίρα μιας και τον δουλεψα λίγο- από αισθητικής άποψης για μένα είναι χάλια (αισθητική tablet σε pc = browser για άτομα με προβλήματα όρασης!!!) 1
mikegad Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Τόσα χρόνια έβγαινε προεγκατεστημένος στα windows o explorer.Λογικό λοιπόν να έχει μεγάλο ποσοστό.Μακάρι να έχει βελτιωθεί όπως λέτε ,γιατί παλιά δεν παλευότανε. Εγώ από τότε που προτοέβαλα τον firefox(τωρά και πολλά χρόνια) δεν ξαναχρησιμοποίησα άλλον browser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα