antonl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 το avast ή το Microsoft security essentials είναι καλύτερο? τι γνώμη έχετε για τα windows 7?? Για το mse είχαν ακουστεί πολλά παράπονα για την αποτελεσματικότητά του πριν κανα χρόνο. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε. Τα 7άρια είναι κατά κοινή ομολογία το πιο ολοκληρωμένο και σταθερό λειτουργικό της ms (τουλάχιστον πριν τα 8άρια). 1
sakaflias Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδη εγω που εχω μονο το AVG 2013 ειμαι χάλια?
yellow-black madness Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 η καλύτερη προστασία για ιούς από περιήγηση στο ίντερνετ ή απο download ποια είναι? το avg 2012 αρκεί ? κάπου είδα το ad-aware, τι είναι αυτό??? η καλύτερη προστασία για ιούς από περιήγηση στο ίντερνετ ή απο download ποια είναι? το avg 2012 αρκεί ? κάπου είδα το ad-aware, τι είναι αυτό??? sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να το ψαξω λιγάκι....
tolis_01 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Η καλύτερη προστασία από το internet είναι να προσέχεις τι κατεβάζεις Αν χρησιμοποιείς Firefox, υπάρχουν και μερικά add-ons που βοηθάνε στην ασφάλεια, όπως πχ: HTTPS Everywhere Ghostery NoScript (οι περισσότεροι το βρίσκουν ενοχλητικό, μιας που σου μπλοκάρει όλα τα scripts από όλες τις ιστοσελίδες, και πρέπει να τα ενεργοποιείς μόνο σου σε κάθε σελίδα).
disqualified Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ασε ενα antivirus πανω, εγω εχω το security essentials. ενα απο τα 2 antimalware που ειπωθηκαν, και το ccleaner για να κανεις κανεναν καθαρισμο που και που. Μην το ψαχνεις αλλο δε θα καταληξεις πουθενα εκτος και αν το κανεις απο γουστο. Απλα να προσεχεις λιγο που θα σερφαρεις. Αυτα. Μπορεις να κανεις και αυτο που ειπωθηκε πριν με το Noscript αν εχεις ορεξη Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2012 από disqualified 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα