alexitsios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Σοβαρα ? έχεις σκεφτεί ότι το κόστος μόνο για το ρεύμα που θα ξοδεύεις μηνιαία κοστίζει πολύ περισσότερο από το να πάρεις έναν φθηνό vps και hosting σε κάποια εταιρία hosting? Από εκεί και πέρα έχεις τα downtimes, χακαρίσματα και αμέτρητα άλλα που δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Βρες έναν δωρεάν web host στην τελική για να ανεβάσεις το site που θέλεις
lexmark Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Έχει έναν οδηγό για τον Apache HTTP Server στο wiki εδώ στο insomnia. Ρίξε του επίσης μια ματιά. Όλα τα άλλα είναι ακόμα πιο απλά. Το θέμα είναι να έχεις κατανοήσει το στήσιμο του Apache (και κατά προτίμηση να το έχεις κάνει κιόλας ). Αλλά γιατί δεν κάνεις το άλλο; Γράψου σε κάποια υπηρεσία όπως το 000webhost.com και ανέβασε εκεί το site σου. Αμέσως αμέσως έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα και είναι και δωρεάν και το παραπάνω πάλι δεν αποτελεί επαγγελματική λύση (για να μην έχουμε παρεξηγήσεις).
hud_red_ekfik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Λοιπών έκανα μια χαρά την δουλειά μου με το 000webhost μέχρη που μου έκλεισε το site για το πρόβλημα που δεν έχω καταλάβει ακόμα : " You are seeing this page because website has reached CPU usage limit of the server, and it was temporarily disabled. "Τι σημαίνει αυτό ?
alexitsios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ότι έχει πολλές απαιτήσεις το site σου και στο έκλεισαν το λογαριασμό για να μην επιβαρύνεις το server.
hud_red_ekfik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μήπως ξέρετε κανα site που να μην έχει αυτό το πρόβλημα ? Ενοώ hosting site
lexmark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ότι προσωρινά σου έχουν απενεργοποιήσει το site σου γιατί έφτασε στο όριο χρήσης της cpu του server τους. Sorry κιόλας, αλλά τι site είχες ανεβασμένο; Μήπως πρέπει να σκεφτείς να νοικιάσεις τελικά;
hud_red_ekfik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δηλ ενοεί οτι η σελίδα μου ήταν μεγάλη ή οτι έμπεναν πολοί άνθρωποι ?
lexmark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 χμ... καλή ερώτηση. Για να μάθεις τι εννοεί μπορείς να ρωτήσεις Site: εδώ ή ακόμα καλύτερα Site: εδώ ... ή το ανάποδο; δεν θυμάμαι!
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Πώς θέλεις να πάρεις απάντηση σε αυτό, ενώ δεν έχεις ακόμη διευκρινίσει αυτό που σε ρώτησε ο φίλος πιο πάνω; Sorry κιόλας, αλλά τι site είχες ανεβασμένο; Μήπως το site σου δεν ήταν κάτι απλό όπως π.χ. ένα προσωπικό site ή site εταιρικής παρουσίας με μερικές στατικές ιστοσελίδες. Αλλά κάτι πιο εξεζητημένο; Π.χ. μια βαριά πλατφόρμα CMS ή eCommerce; Ή κανένας IRC server ή κάτι τέτοιο; Καλά απάντησε ο lexmark για χαρτομαντείες και ταρώ! Βοήθα, για να βοηθηθείς...
hud_red_ekfik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 @ lexmark Συγνώμη , αλλά το 2ο site που δείνεις είναι χαρτομαντεία ??? πάντος το site είχε πολλές σελίδες , μήπως φταίει αφτό ?
dewn735 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Συγνώμη , αλλά το 2ο site που δείνεις είναι χαρτομαντεία ??? ...έλα, σκέψου το λιγάκι... Anyway, όχι, δεν έχει σχέση ο αριθμός των σελίδων - Κάποια από αυτές (ή ίσως όλες) είναι μάλλον κακογραμμένη (ή ίσως με πολλά plugins), με αποτέλεσμα να τραβάει πολλούς πόρους από το σύστημα. Από τη στιγμή δε που χρησιμοποιείς δωρεάν υπηρεσία, η καμπάνα από τον host έρχεται πολύ νωρίτερα. Θα μπορούσες να πας σε υπηρεσία επί πληρωμή, αλλά η λογική λέει ότι αργά ή γρήγορα το πρόβλημα θα ξαναπαρουσιαστεί (κανείς δε σου δίνει απεριόριστους πόρους). Οπότε, ή ξανακοιτάς τον κώδικά σου, ή (αν παίζεις με CMS) διώχνεις όλα τα plugins ώστε να δεις ποιο σου κάνει τη ζημιά. Σε κάθε περίπτωση, αν δε δώσεις περισσότερες πληροφορίες (ποια είναι η σελίδα σου, αν χρησιμοποιείς κάποιο CMS ή ακόμα καλύτερα ποιος είναι ο κώδικας της σελίδας) μη περιμένεις κάποια πιο συγκεκριμένη απάντηση
hud_red_ekfik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Λοιπών την σελίδα μου την έφτιαξά με το "web page maker" plugins : facebook liker, youtube sub button...Αφτά ! (και συνδέσμους) και αρκετές εικόνες. ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΛΛΗΠΛΟΚΟ
lexmark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Λεπόν, επειδή χρησιμοποίησες το web page maker μαντεύω ότι το site σου αποτελούταν από static pages και μάλιστα πάνω από 30(!!!). Επειδή σου έγραψαν αυτό το μνμ που σου έγραψαν και στο έκλεισαν μαντεύω ότι μπορεί να ισχύουν ένα από τα παρακάτω: 1) κάποιο script είναι κακογραμμένο και τρώει πολλούς πόρους από την CPU 2) κάποιο addon ίσως; 3) πολλοί επισκέπτες στο site σου (ωστόσο, αν και δεν είμαι καλός μάντης, μαντεύω εδώ ότι κάτι πρέπει να κάνεις με τα crawlers, γιατί για επισκέπτες... δεν σε βλέπω να είχες τόσους!). 4) ανάδρομος Ερμής που μπορεί να προκάλεσε το, γνωστό σε όλους, Server Error 669: http://www.servererror.net/?69. 5) Είχε κάτι το site σου που δεν ήταν σύμφωνο με το ToS τους. Αυτά... Για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτό γιατί δεν ανοίγεις ένα ticket με την υποστήριξή τους; Yours truly
hud_red_ekfik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δεν κατάλαβα τα : 3,5 ( το 5 σημαίνει οτι δεν συμφονεί με του όρους τους ? ) Γιατι το site μου είχε cracks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα