takis_koll Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Οπως λέω κ στον τίτλο εχω ένα 360 που το πήρα απο φίλο!εχει 2 ασύρματα χειριστήρια.το 1 ολοκαίνουργιο.Λοιπόν μπορώ να συγχρονησω μόνο το ένα!(όχι το καινούργιο) Το άλλο όχι! Πατάω το κουμπί sync κ στην κονσόλα κ στο joystick αλλα τίποτα! Ξέρει κάποιος;; Sent from my iPhone using Insomnia
tool1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Κοιτα το παρακατω βιντεο κ κανε ακριβως το ιδιο. http://www.youtube.com/watch?v=GpV-b1de2lM Οταν πατησεις το κουμπι στη κονσολα κ αρχισει να γυρναει το φωτακι,τοτε πατας το κουμπακι στο χειριστηριο. Προσεξε το κουμπι στη κονσολα θελει αρκετη δυναμη,εγω την ειχα πατησει ετσι.
takis_koll Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Και όμως το δεύτερο δεν συγχρονίζει.Πατόντας κ τα δυο κουμπιά κ στο χειριστήριο κ στην κονσόλα,μόλις βλέπει το ένα α το άλλο απλά σταματάει το synch αλλά δεν το βλέπει! Δέν το αναγνωρίζει;;; Δέν ξέρω τι να πω! Sent from my iPhone using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αναβοσβήνει δηλαδή απλώς το δαχτυλίδι στο χειριστήριο και δεν κάνει τίποτα; Επίσης, χαζή ερώτηση, αλλά καμιά φορά τρώμε σκαλώματα. Μπαταρία έχει;
v0rtex Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 μη προσπαθεις να συγχρονισεις και τα δυο ταυτοχρονα ... πρωτα το ενα χειριστηριο και μετα το αλλο ε ?
takis_koll Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ναι εχει μπαταριές! Αναβοσβηνουν τα λαμπάκια και μόλις δείχνει ότι το βρήκε σταματάνε κ δεν συγχρονίζει! Ναι ένα ένα το κάνω! Δέν ξέρω τι σκάλωμα εχει φάει! Πχ ακόμα ανοίγω την κονσόλα κ το χειρηστηριο κ δέν το βρίσκει!Ενω άμα ανοίξω το άλλο το βρίσκει αμέσως! Sent from my iPhone using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μπορείς να το δοκιμάσεις σε καμιά άλλη κονσόλα;
takis_koll Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχώς όχι! Sent from my iPhone using Insomnia
takis_koll Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Συνεχίζει το ίδιο βιολί!! Μόλις βλέπει το χειρηστηριο σταματάει την αναζητηση κ δεν συνδέονται!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα