Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λέω κ στον τίτλο εχω ένα 360 που το πήρα απο φίλο!εχει 2 ασύρματα χειριστήρια.το 1 ολοκαίνουργιο.Λοιπόν μπορώ να συγχρονησω μόνο το ένα!(όχι το καινούργιο) Το άλλο όχι! Πατάω το κουμπί sync κ στην κονσόλα κ στο joystick αλλα τίποτα! Ξέρει κάποιος;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κοιτα το παρακατω βιντεο κ κανε ακριβως το ιδιο.

http://www.youtube.com/watch?v=GpV-b1de2lM

Οταν πατησεις το κουμπι στη κονσολα κ αρχισει να γυρναει το φωτακι,τοτε πατας το κουμπακι στο χειριστηριο.

Προσεξε το κουμπι στη κονσολα θελει αρκετη δυναμη,εγω την ειχα πατησει ετσι.

Δημοσ.

Και όμως το δεύτερο δεν συγχρονίζει.Πατόντας κ τα δυο κουμπιά κ στο χειριστήριο κ στην κονσόλα,μόλις βλέπει το ένα α το άλλο απλά σταματάει το synch αλλά δεν το βλέπει! Δέν το αναγνωρίζει;;; Δέν ξέρω τι να πω!

Δημοσ.

Αναβοσβήνει δηλαδή απλώς το δαχτυλίδι στο χειριστήριο και δεν κάνει τίποτα;

Επίσης, χαζή ερώτηση, αλλά καμιά φορά τρώμε σκαλώματα. Μπαταρία έχει;

Δημοσ.

μη προσπαθεις να συγχρονισεις και τα δυο ταυτοχρονα ... πρωτα το ενα χειριστηριο και μετα το αλλο ε ?

Δημοσ.

Ναι εχει μπαταριές! Αναβοσβηνουν τα λαμπάκια και μόλις δείχνει ότι το βρήκε σταματάνε κ δεν συγχρονίζει! Ναι ένα ένα το κάνω! Δέν ξέρω τι σκάλωμα εχει φάει! Πχ ακόμα ανοίγω την κονσόλα κ το χειρηστηριο κ δέν το βρίσκει!Ενω άμα ανοίξω το άλλο το βρίσκει αμέσως!

Δημοσ.

Συνεχίζει το ίδιο βιολί!! Μόλις βλέπει το χειρηστηριο σταματάει την αναζητηση κ δεν συνδέονται!!! :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...