Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά καλησπέρα σε όλους!

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε : 1000 Ευρώ (το μέγιστο)

Χρήση υπολογιστή : Gaming (Dota2,Dota1,Ταινίες,Χρήση Stealthbot(για όσους γνωρίζουν) κανένα μελλοντικό παιχνίδι που μπορεί να βγει π.χ και να μ'αρέσει

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: MiRC π.χ Torrent, Gc ,Skype, Teamviewer,Garena.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? : Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Μιας και είμαι κάτοχος, laptop δεν έχω κάποια οθόνη στην κατοχή μου (ούτε υπάρχει κάποια διαθέσιμη από παλιά)άρα,θα χρειαστώ καινούρια.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : Ποντίκι έχω ήδη στην κατοχή μου πολύ καλό και καινούριο κατά συνέπεια δεν θα χρειαστώ. Όσο αφορά για πληκτρολόγιο/ηχεία(ψάχνω headset κυρίως) μπορείτε (εφόσον κάποιος απαντήσει) να μου προτείνεται μερικά αν και λογικά επειδή έχω ήδη κάποιες προσφορές στη διάθεση μου,θα επιλέξω κάποιο για gaming οι προτάσεις σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). : Τυγχάνει να είμαι φοιτητής στην Λαμία αλλά το πατρικό μου βρίσκεται στην Αθήνα. Λογικά (χωρίς να είναι σίγουρο όταν αποφασίσω για την αγορά θα ζητήσω να σταλεί στην Λαμία. Βέβαια αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σταλεί στην Αθήνα)

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω πρόβλημα ! Αν κάποιο κατάστημα δεν έχει κάποιο προϊόν που θεωρείτε κατάλληλο φυσικά και μπορείτε να ψάξετε σε κάποιο άλλο!

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : Δυστυχώς δεν γνωρίζω να συναρμολογώ,τον Η/Υ άρα θα πρέπει να συναρμολογηθεί από το κατάστημα. Αυτό έχει ως μειονέκτημα ότι,δεν θα μπορούμε να πάρουμε "ζωτικά" μέρη του Η/Υ από διαφορετικά καταστήματα καθώς,θα πρέπει όπως είπα να τον συναρμολογήσουν εκεί!

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο? : Χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή το Operating System(OS) Windows 7 Home Edition. Θα ήθελα μιας και έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές για το νέο OS της Microsoft Windows (Windows 8) να έχει αυτό !

Ευχαριστώ σε όσους διαβάσουν το εν λόγω κείμενο και ακόμα περισσότερο σε αυτούς που θα καθίσουν να ασχοληθούν

Ειλικρινώς Δικός σας

LuckOnADreaM

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά καλησπέρα σε όλους!

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε : 1000 Ευρώ (το μέγιστο)

Χρήση υπολογιστή : Gaming (Dota2,Dota1,Ταινίες,Χρήση Stealthbot(για όσους γνωρίζουν) κανένα μελλοντικό παιχνίδι που μπορεί να βγει π.χ και να μ'αρέσει

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: MiRC π.χ Torrent, Gc ,Skype, Teamviewer,Garena.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? : Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Μιας και είμαι κάτοχος, laptop δεν έχω κάποια οθόνη στην κατοχή μου (ούτε υπάρχει κάποια διαθέσιμη από παλιά)άρα,θα χρειαστώ καινούρια.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : Ποντίκι έχω ήδη στην κατοχή μου πολύ καλό και καινούριο κατά συνέπεια δεν θα χρειαστώ. Όσο αφορά για πληκτρολόγιο/ηχεία(ψάχνω headset κυρίως) μπορείτε (εφόσον κάποιος απαντήσει) να μου προτείνεται μερικά αν και λογικά επειδή έχω ήδη κάποιες προσφορές στη διάθεση μου,θα επιλέξω κάποιο για gaming οι προτάσεις σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). : Τυγχάνει να είμαι φοιτητής στην Λαμία αλλά το πατρικό μου βρίσκεται στην Αθήνα. Λογικά (χωρίς να είναι σίγουρο όταν αποφασίσω για την αγορά θα ζητήσω να σταλεί στην Λαμία. Βέβαια αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σταλεί στην Αθήνα)

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω πρόβλημα ! Αν κάποιο κατάστημα δεν έχει κάποιο προϊόν που θεωρείτε κατάλληλο φυσικά και μπορείτε να ψάξετε σε κάποιο άλλο!

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : Δυστυχώς δεν γνωρίζω να συναρμολογώ,τον Η/Υ άρα θα πρέπει να συναρμολογηθεί από το κατάστημα. Αυτό έχει ως μειονέκτημα ότι,δεν θα μπορούμε να πάρουμε "ζωτικά" μέρη του Η/Υ από διαφορετικά καταστήματα καθώς,θα πρέπει όπως είπα να τον συναρμολογήσουν εκεί!

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο? : Χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή το Operating System(OS) Windows 7 Home Edition. Θα ήθελα μιας και έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές για το νέο OS της Microsoft Windows (Windows 8) να έχει αυτό !

Ευχαριστώ σε όσους διαβάσουν το εν λόγω κείμενο και ακόμα περισσότερο σε αυτούς που θα καθίσουν να ασχοληθούν

Ειλικρινώς Δικός σας

LuckOnADreaM

Λειτουργικο δεν βαζω, εφοσοων εχεις ήδη τα 7 θα κανεις αναβαθμιση στα 8 με 15 ευρω. Το καταστημα ειναι το visionsudio στηα θεσσαλονικη, εχει καλες τιμες, μεγαλη ποικιλια και στελνει σε ολη την ελλαδα.

Δες το παρακατω, μαζι με αυτο το σκληρο: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21736&cat=6&sub=0&pmanuf=23&sort=undefined&step=undefined παει 1000 ευρω, υπολογισε 20-30 ευρω μεταφορικα εξτρα.

Απο gaming περιφερειακα να οι δικες μου προτασεις:

Πληκτρολογιο:

http://www.visionstu...&step=undefined

Headset:

http://www.visionstu...&step=undefined

http://www.skroutz.g...er-Electra.html

ΕDIT: Ο Δεινοσαυρος σου εχει βαλει καλύτερο κουτι και οθονη, εχει κανει όμως εκπτωση στην CPU και GPU. Επισης εχει υπολογισει την τιμη του πληκτρολογιου στα 1000 ευρω, εγω δεν το εκανα. Παντως θα ηθελα να επιμείνω να προτιμησεις την 660 απο την 650ti, πολυ καλη και η τελευταια για τα λεφτα της, αλλα σε 1080p αναλυση θα ζορίζεται στα καινουρια games, σε αντιθεση με την 660.

post-247983-0-39829600-1351725341_thumb.png

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Τα 7 δεν τα έχω σε cd για να τα κάνω αναβάθμιση φίλε μου laptop έχω το οποίο τα είχε αυτόματα και όταν το αγόρασα δεν υπήρχε cd των windows7. Καθώς και format να χρειαστεί να κάνεις,είναι "αυτόματα" εγκατεστημένα!

Όσο για τους σκληρούς ευχαριστώ πολύ, θα το σκεφτώ

Για keyboard όπως είπα παραπάνω έχω στο μυαλό μου το Razer Lycossa και μπορώ να το βρω μόλις 50 ευρώ (εκπτωτικό κουπόνι)

Headset ήμουν και είμαι κάτοχος του Razer Megalodon, το οποίο μου παρουσίασε αρκετά προβλήματα για αυτό σε θέμα headset δεν σκέφτομαι να ξαναγοράσω προϊόν Razer. Προσανατολίζομαι προς headset Logitech και θα σκεφτώ αυτό που μου έδωσες!

Ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας!

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα το Razer πληκτρολογιο ειναι καλύτερο, εφοσον μπορεις να το παρεις φθηνα δεν το συζηταμε. Επισης, εφόσων δίνεις τοσα χρηματα για headset, δες και τα πιο ακριβα της Logitech όπως αυτο: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=13268&cat=72&sub=0&pmanuf=318&sort=undefined&step=undefined

Οσον αφορα το λειτουργικο είναι κριμα να χαλασω τη συνθεση μου για να το συμπεριλαβω. Αντι αυτου κανε το εξης:

Παρτα απο το θειο τα 7 και κανε αναβαθμιση με 15 ευρω στα 8.

Χαρα μας που βοηθησαμε! Καλες αγορες!

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα την τελευταία φράση της απάντησης σου, φίλε μου.

Οσον αφορα το λειτουργικο είναι κριμα να χαλασω τη συνθεση μου για να το συμπεριλαβω. Αντι αυτου κανε το εξης:

Spoiler

Δημοσ.

Γίνετε αυτό? :huh:

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα την τελευταία φράση της απάντησης σου' date=' φίλε μου.

Spoiler

[/quote']

Η Microsoft δίνει προσφορά 15 ευρώ αναβάθμιση απο τα 7 στα 8 και δεν ελέγχουν αν είναι τα 7 αυθεντικα..

Δημοσ.

Η Microsoft δίνει προσφορά 15 ευρώ αναβάθμιση απο τα 7 στα 8 και δεν ελέγχουν αν είναι τα 7 αυθεντικα..

Μονο με paypal μπορεις να τα αγορασεις τα 8?

Δημοσ.

Ωραία όταν έρθει η ώρα για να επιλέξω λειτουργικό σύστημα θα επιλέξω τα Windows 7 Home Edition και θα τα κάνω update στα 8 μιας και η τιμή για αυτό είναι πολύ μικρή.

Προτάσεις για τα υπόλοιπα μέρη του Η/Υ εκτός από τον σκληρό!

Δημοσ.

Καλά ρε παιδάκια τι λέτε τώρα;Αν τα windows τα 7 παλικάρι μου τα έχεις εγκατεστημένα στο laptop δεν χρειάζεται να έχεις το cd τους για να αναβαθμίσεις στα 8 .Κατεβάζεις τον upgrade advisor ανέτρεξε στο θέμα windows 8 με `15 ευρώ από το laptop σου και εκεί επιλέγεις αν θα κάνεις τα 8 αναβάθμιση iso dvd ή usb stick αν τρέχεις 7 δεν χρειάζεται κάτι άλλο οπότε καις το cd με τα οκτώ στο laptop σου που τρέχει 7 και μετά το χρησιμοποιείς όπου θες.

Δημοσ.

Έλα είναι τουλάχιστον τραγικό αυτό που ζητάνε οι άνθρωποι.

Έχω αγοράσει αυτόν τον Η/Υ στις 1/9/2011, και εκείνοι ζητάνε πως πρέπει να έχω αγοράσει,από τις 2 Ιουνίου 2012 και μετά.

Έλεος τι μαλακίες είναι αυτές ??

"Θα πρέπει να αγοράσετε αποδεκτό υπολογιστή με Windows 7 μεταξύ 2 Ιουνίου 2012 και 31 Ιανουαρίου 2013 για να είστε αποδεκτοί για αυτή την προσφορά. Η τελευταία ημέρα για την εγγραφή και παραγγελία της αναβάθμισης σε Windows 8 είναι η 28η Φεβρουαρίου του 2013."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...