xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Γιατί στην μπαταρία θα το δουλεύει; και 5 ώρες έιναι λίγο ή ζήτησε να κρατάει 10άωρο και δεν το είδα... :S '' Θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα και για παρουσιάσεις.'' Τι ακριβως εννοεις; Παιρνει ultrabook για να το δουλευει με ρευμα; Ποιο το νοημα τοτε να παει σε λαπτοπ; Οσον αφορα την αυτονομια: http://www.notebookc...ok.83304.0.html Λεει οτι κραταει κατι παραπανω απο 3ωρες. 5ωρο με 32 Wh μπαταρια, ουτε με σφαιρες. 1
Lector_Teo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Στην τιμη που ειναι τωρα (περιπου 820ευρω) δεν αξιζει. Καλυτερα να περιμενεις το sony να πεσει η τιμη του στα 800ευρω. Η αλήθεια είναι ότι το Sony από τις φωτογραφίες δε με τρελαίνει.Για εμφάνιση μιλάω. Όσο για το Lenovo u300s, τελικά στο review που πόσταρα, είναι με i7 επεξεργαστή και 256 GB SSD. Γι αυτό τα πάει και καλά στο test. Στην Ελλάδα αυτό που ξεκινάει από 799€ είναι με i5 και 128 GB SSD. Νομίζω υπάρχει διαφορά ... Μπορούμε να το βρούμε πουθενά στην Ελλάδα με αυτά τα χαρακτηριστικά; Γιατί στην μπαταρία θα το δουλεύει; και 5 ώρες έιναι λίγο ή ζήτησε να κρατάει 10άωρο και δεν το είδα... :S Το έψαξα κι εγώ και βρήκα τουλάχιστον 2-3 reviews που η μπαταρία τους κράτησε 2.5 με 3 ώρες. Ε θα δώσω που θα δώσω ένα σκασμό λεφτά, ε να κρατάει και λίγο η μπαταρία. 1
Lector_Teo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν έψαχνα να βρω το Lenovo U300s με i7 και 256GB SSD (το οποίο by the way "φυσάει") αλλά δεν το βρήκα πουθενά στην Ελλάδα. Έχουν μόνο το μοντέλο με τον i5 και τον 128GB SSD. Επικοινώνησα με πολλά μαγαζιά αλλά όλοι μου είπαν ότι δεν το έχουν αλλά ούτε και μπορούν να το φέρουν!!! Οι μόνοι που το βρήκα ήταν η Lenovo στη Γερμανία. Τους έχω στείλει email και περιμένω απάντηση. Κάποιος τρόπος να το βρούμε Ελλάδα;
xristoforos89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Και παλι θα σου βγει πανω απο 850ευρω απο το εξωτερικο. Αρκετα ακριβο δηλαδη. Ασε που ο ssd δεν παιζει ρολο μιας και αυτος με τον i7 εχει απλα μεγαλυτερη χωρητικοτητα. Και παλι ο i7 διπυρηνος ειναι. Δεν ξερω το κατα ποσο αξιζει.
Lector_Teo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Απλά μου έχει μπει στο μυαλό το συγκεκριμένο. Στα reviews που διάβασα τα πάει μια χαρά για τη δουλειά που το θέλω + ότι μου αρέσει κι όλας + ότι έχει όλες τις "λεπτομέρειες" (ελαφρύ, μικρό, κ.α.) που θέλω. Δεν ξέρω ... έχω κατα μπερδευτεί ... πφφφ ----- Το μοντέλο με τον i7 και τον 256 SSD έχει μεγάλες διαφορές από το μοντέλο με τον i5 και τον 128 SSD. Διαφορές και σε δυναμική ισχύ αλλά και σε ταχύτητα (νομίζω τουλάχιστον) ... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2012 από Lector_Teo
geopolit Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 το sony το απορρίπτεις για τους δικούς σου λόγους , το dell 14z που αναφέρεις στο αρχικό σου post για πιο λόγο το απορρίπτεις ?
Lector_Teo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα, Το 14z σε σχέση με το U300s είναι λίγο κατώτερο σε δύναμη γι' αυτά που το θέλω. Χθες που διάβασα λέξη προς λέξη αυτό το review, σχεδόν κατέληξα στο U300s ...
flea1313 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 εναλλακτικά αν δεν έχεις καταλήξει ακόμα http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2179
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα