PurpleNinja Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Απόσταση Θέασης: 2,5-3 μέτρα Video Games: σπανία αλλά θέλω να είμαι ικανοποιημένος από το οπτικό αποτέλεσμα TV Κανάλια: καθημερινή χρήση Media Player: καθημερινή χρήση κυρίως αρχεία avi,mp4,mkv συνοδευόμενα με srt (εάν δεν έχει ενσωματωμένο δεν με ενοχλεί έχω ένα WD TV Live) Μελλοντικά ίσως βάλουμε δορυφορικό πιάτο, διαθέτω μέχρι 800€ έχω τσεκάρει από κοντά την Samsung UE46EH6030(699€) εμεινα πολύ ευχαριστημένος, μου έκανε εντύπωση τσέκαρα με αρχεία και την Samsung UE46ES6570(1299,00€) και σε ταινίες υπερτερούσε η EH6030 μακράν(!) και σε trailers στα 720p & 1080p νομίζω πάλι υπερτερούσε σε μικρολεπτομέρειες, στην ζωντάνια και τα χρώματα. προσπάθησα να δω εάν έχουν αλλαγές στις ρυθμίσεις αλλά έδειχναν ότι ηταν οι ίδιες. Θα μου πείτε αναλόγως το αρχείο της ταινίας, πάντως στην EH6030 τις έβλεπες άνετα ενώ στην ES6570 ένιωθες ότι έβλεπες ταινία θαμπή σε πολύ κατώτερη ποιότητα. Στα trailers κονταροχτυπιόσασταν σε μικρολεπτομέρειες που στο μάτι μου έμοιαζε ότι η EH6030 υπερτερούσε πάλι, και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί έχω δει άλλη σειρά από της ES και ήμουν κατενθουσιασμένος ότι είναι οι καλύτερες tv ..τεσπα.. Τι άποψη έχετε για την ES6570, έχετε κάποια άλλη ίσως υπόψιν σας με καλό panel στις ίδιες ίντσες ή μεγαλύτερη με 800€? Επίσης η τεχνολογία 24p True Cinema αξίζει και εάν ναι, ποιες υποστηρίζουν τετοια τεχνολογία? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2012 από PurpleNinja Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θα έπαιρνα την 6030. Έχει και μεγάλη διαφορά στην τιμή, όπως και να το κάνουμε σημαντικό, την περίοδο που ζούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakass Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Όντας κάτοχος μιας 6030 (40'') μπορώ να σου πω ότι στα λεφτά της δεν βρίσκεις καλύτερη... 3d: Για απόσταση όπως λες μέχρι 3m θα είσαι εντάξει, για 3d θα σου πρότεινα να την φέρνεις όσο πιο κοντά μπορείς. 1080p mkv: Τέλεια εικόνα μετά από πολύ ψάξιμο με τις ρυθμίσεις γιατί οι εργοστασιακές ΟΥΤΕ ΚΑΝ. video games: Επίσης σούπερ εικόνα digea: Προσωπικά δεν μου πολυαρέσει. pvr: Δυστυχώς δεν έχει dlna: Επίσης δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 H 6030 εχει DLNA μέσω ethernet. Αυτό κανει το all share play που εχει μεσα. Κάνει και με wi-fi αλλα πρέπει να αγοράσεις το σχετικό usb dongle. Η 6570 έχει μακράν καλύτερους επεξεργαστές, οχι μονο στην κίνηση αλλα και στο κοντράστ λογω του λογισμικού τοπικού ελέγχου ζωνών που εχει (local dimming). Πιθανολογώ οτι μάλλον θα ηταν ενεργοποιημένο το πρόσθετη κίνηση led στην 6570 εφόσον την ειδες πιο σκοτεινή Εκτος εαν σου αρεσει γενικα το πιο επιθετικο χρωμα. Η 6570 ειναι γενικα πιο cinema friently και εχει καλιμπαριστει για πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα παρα εντυπωσιακό. Θεμα γούστου ειναι, περι ορέξεως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PurpleNinja Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Όντας κάτοχος μιας 6030 (40'') μπορώ να σου πω ότι στα λεφτά της δεν βρίσκεις καλύτερη... 3d: Για απόσταση όπως λες μέχρι 3m θα είσαι εντάξει, για 3d θα σου πρότεινα να την φέρνεις όσο πιο κοντά μπορείς. 1080p mkv: Τέλεια εικόνα μετά από πολύ ψάξιμο με τις ρυθμίσεις γιατί οι εργοστασιακές ΟΥΤΕ ΚΑΝ. video games: Επίσης σούπερ εικόνα digea: Προσωπικά δεν μου πολυαρέσει. pvr: Δυστυχώς δεν έχει dlna: Επίσης δεν έχει. μπορείς να μου περιγράψεις την ποιότητα της degea? H 6030 εχει DLNA μέσω ethernet. Αυτό κανει το all share play που εχει μεσα. Κάνει και με wi-fi αλλα πρέπει να αγοράσεις το σχετικό usb dongle. Η 6570 έχει μακράν καλύτερους επεξεργαστές, οχι μονο στην κίνηση αλλα και στο κοντράστ λογω του λογισμικού τοπικού ελέγχου ζωνών που εχει (local dimming). Πιθανολογώ οτι μάλλον θα ηταν ενεργοποιημένο το πρόσθετη κίνηση led στην 6570 εφόσον την ειδες πιο σκοτεινή Εκτος εαν σου αρεσει γενικα το πιο επιθετικο χρωμα. Η 6570 ειναι γενικα πιο cinema friently και εχει καλιμπαριστει για πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα παρα εντυπωσιακό. Θεμα γούστου ειναι, περι ορέξεως... δεν θυμαμαι στις ρυθμίσεις να είχε κάτι που να έλεγε πρόσθετη κίνηση, μήπως ονομαζόταν αλλιώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Στο μενού εικόνα, περισσότερες επιλογές η καπου γενικα σε ενα πεδιο που βρίσκεται χαμηλα. Ειναι η τελευταία επιλογή, Προσθ κιν LED. Στις samsung στην digea χαμηλώνουμε την ευκρίνεια αρκετα, καπου στο 35, παρομοίως το ιδιο και την αντιθεση και τον οπίσθιο φωτισμο (σε περίπτωση που την εχετε στο dynamic). Καλο θα ηταν στις προσθετές επιλογές να ενεργοποιήσετε και τα φιλτρα mpeg και θορυβου στο μεγιστο. Θα αλλαξει τελείως η εικονα. Δυστυχώς οι samsung εχουν μονιτορισιο calibration και θελουν πολυ αναλυση για να παιζουν σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PurpleNinja Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Στο μενού εικόνα, περισσότερες επιλογές η καπου γενικα σε ενα πεδιο που βρίσκεται χαμηλα. Ειναι η τελευταία επιλογή, Προσθ κιν LED. Στις samsung στην digea χαμηλώνουμε την ευκρίνεια αρκετα, καπου στο 35, παρομοίως το ιδιο και την αντιθεση και τον οπίσθιο φωτισμο (σε περίπτωση που την εχετε στο dynamic). Καλο θα ηταν στις προσθετές επιλογές να ενεργοποιήσετε και τα φιλτρα mpeg και θορυβου στο μεγιστο. Θα αλλαξει τελείως η εικονα. Δυστυχώς οι samsung εχουν μονιτορισιο calibration και θελουν πολυ αναλυση για να παιζουν σωστα. υπαρχει καποια άλλη μάρκα που να μην χρειαζετε τόσο πολύ παιδεμα κάθε φορά για να δεις κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δεν θελει παίδεμα, μια φιρα την ρυθμίζεις και τελος. Εσυ οταν αγοραζεις ενα αυτοκίνητο δεν ασχολείσαι λιγο με τις ρυθμίσεις του καθίσματος Η οδηγας οπως κατσει? Οτι tv παρεις για να παρεις το μεγιστο δυνατό θελει να ρυθμιστεί. Οι παραπάνω λυσεις ειναι απο τις πιο καλες στα χρηματα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVls Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά και εγώ στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι αλλά την θέλω κυρίως για ταινίες και video games καθώς στην πόλη μου δεν έχει ψηφιακό σήμα. Ποια από τις δύο προτείνετε : samsung UE40ES6100 ή UE46EH6030; (Δεν με πολυενδιαφέρει το smart tv) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά και εγώ στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι αλλά την θέλω κυρίως για ταινίες και video games καθώς στην πόλη μου δεν έχει ψηφιακό σήμα. Ποια από τις δύο προτείνετε : samsung UE40ES6100 ή UE46EH6030; (Δεν με πολυενδιαφέρει το smart tv) +τι είναι το pvr και το dlna που δεν έχει; το Pvr ειναι για να μπορεις να γραφεις σε σκληρο δισκο και το dlna για να συνδεεσαι με αλλες συσκευες και να παιζεις περιεχομενο. DLNA εχει παντως η 6030, o graphist 83 αναφερει πιο πανω H 6030 εχει DLNA μέσω ethernet. Αυτό κανει το all share play που εχει μεσα. Κάνει και με wi-fi αλλα πρέπει να αγοράσεις το σχετικό usb dongle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVls Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Ναι οκ τα βρήκα και εγώ πριν λίγο για αυτό το άλλαξα thanks πάντως. Άρα είμαι για την 46άρα ε; Δεν έχω άλλα προιοντα samsung για να συνδέσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχει να κανει με samsung προιοντα. Μπορεις να βλεπεις ταινιες απο ενα σκληρο δισκο που εχεις στο pc σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVls Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχει να κανει με samsung προιοντα. Μπορεις να βλεπεις ταινιες απο ενα σκληρο δισκο που εχεις στο pc σου Νόμιζα ότι το dlna λειτουργεί μόνο με προιόντα της ίδιας εταιρείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partalos2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Όντας κάτοχος μιας 6030 (40'') μπορώ να σου πω ότι στα λεφτά της δεν βρίσκεις καλύτερη... 3d: Για απόσταση όπως λες μέχρι 3m θα είσαι εντάξει, για 3d θα σου πρότεινα να την φέρνεις όσο πιο κοντά μπορείς. 1080p mkv: Τέλεια εικόνα μετά από πολύ ψάξιμο με τις ρυθμίσεις γιατί οι εργοστασιακές ΟΥΤΕ ΚΑΝ. video games: Επίσης σούπερ εικόνα digea: Προσωπικά δεν μου πολυαρέσει. pvr: Δυστυχώς δεν έχει dlna: Επίσης δεν έχει. bakass μια χάρη, θέλω να μου πεις πως ρυθμίζεις την ανάλυση σε 1080p, γιατί συνδέω ένα BD DVD με HDMI και παίζει μόνο σε 1080i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα