Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω εδώ και αρκετό καιρό το Forthnet Double Play 24 Mbit και απεριόριστα αστικά-υπεραστικά συν 60' κινητά. Πέρσι έβαλα και για ένα χρόνο δωρεάν NOVA (βασικό πακέτο).

Για όλα πάντα πλήρωνα περίπου 45 ευρώ το μήνα.

Τώρα τελείωνε το δωρεάν της NOVA και ήμουν έτοιμος να το κόψω γιατί θα έπρεπε να δίνω καμμιά εικοσαριά το μήνα παραπάνω. Με πήραν όμως και μου είπαν αν το ανανεώσω τώρα, θα συνεχίσει με την ίδια τιμή. Το θέμα είναι ότι μάλλον πιάστηκα κότσος και δέχτηκα, γιατί βλέπω ότι πακέτα double play ακόμα και η Otenet και η ίδια η Forthnet τα δίνει πολύ πιο φτηνά.

Δεν με ενδιαφέρει ουσιαστικά ούτε η NOVA ούτε και τα απεριόριστα πλέον, αλλά να ρίξω τα πάγιά μου (αν βέβαια υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης αφού έγινε η αίτηση τηλεφωνικά).

Ποιό πακέτο θα προτείνατε σε double play αυτήν την εποχή; Βάσει τιμής αρχικά και ποιότητας υπηρεσίας μετά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γιατί δεν κάθεσαι στην forthnet με το πακέτο μόνο για internet στα 17,90;Για ένα χρόνο βέβαια είναι η τιμή.Κάτσε άλλον έναν χρόνο και μετά βλέπεις τι μπορεί να βγει σε 1 χρόνο.Τώρα να πας στην wind που το έχει 15,17 ή με 15 η hol(αν έχεις κινητό vodafone) δεν θα στο πρότεινα.Μόνο και μόνο τα τέλη ενεργοποίησης να βάλεις απόσβεση στον χρόνο δεν έχει κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...