marduc812 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για εικόνες το οποίο να αναλύει στοιχεία για αυτές. Ξέρω ότι τα windows βγάζουν για τροποποιήσεις κλπ αλλά από ότι είδα να κάνουν σε πολλές εικόνες στο 4chan συγκεκριμένα βγάζαν πλήρη αναφορά των στοιχείων της. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος σε μία εικόνα ήθελαν να δούνε αν είναι πράγματι τραβηγμένη εκείνη την στιγμή και είχαν τα infos έτσι. Camera Maker: Apple Camera Model: iPhone 4S Image Date: 2012-10-31 13:00:54 (no TZ) Focal Length: 1.9mm (35mm equivalent: 35mm) Aperture: f/2.4 Exposure Time: 0.067 s (1/15) ISO equiv: 1600 Metering Mode: Matrix Exposure: program (Auto) White Balance: Auto Flash Fired: No (No Flash available) Orientation: Rotate 90 Color Space: sRGB GPS Coordinate: 32° 56′ 12.00″ N, 97° 4′ 31.20″ W GPS Altitude: 213m Software: 6.0 Ξέρει κανείς κάποιο software?
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πολλα software επεξεργασιας εικονας εχουν την ικανοτητα να διαβασουν το exif μιας φωτογραφιας. Πχ το Acdsee Pro, αλλα φανταζομαι και δωρεαν εργαλεια σαν το irfanview επισης θα κανουν ανετα τη δουλεια Yπαρχουν και αντιστοιχες online υπηρεσιες, σαν κι αυτη. Eχε κατα νου πως υπαρχει και η αλλη μερια του νομισματος, αυτη δηλαδη του editing των συγκεκριμενων πληροφοριων.
marduc812 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ Gi0! Με κάλυψες πλήρως! 1
nilosgr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 κι εγώ ο μαλακ* τις άνοιγα τόσο καιρό με notepad και ξεψαχιζα το header μπας και βρω τίποτα σε plain text... :/
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 κι εγώ ο μαλακ* τις άνοιγα τόσο καιρό με notepad και ξεψαχιζα το header μπας και βρω τίποτα σε plain text... :/ Εμ, δεν ήξερες... δεν ρώταγες; Σοφό ρητό. BTW, το δωρεάν Irfanview που ανέφερε ο GiO εμφανίζει κανονικά το exif από τις φωτογραφίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα