thanospr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Παιδια θα ηθελα να σας κανω 2 ερωτησεις.Υπαρχουν windows xp 64 bit.Και δευτερον αν βαλω στο laptop μου windows xp απο 7 που εχω τωρα θα εχω καποιο προβλημμα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ναι υπαρχουν αλλα γιατι να κανεις κατι τετοιο ??Εκτος και υπαρχει ειδικος λογος.
thanospr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ok.Θα εχω καποιο προβλημμα αν τα βαλω?Δεν θα τα βαλω αλλα μου ειπαν οτι επειδη το laptop το πηρα με τα 7 αν βαλω ΧΡ θα εχω προβλημμα
gokuthelegend Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πρέπει να βρεις drivers. Αν υπάρχουν τοτες δεν θα έχεις πρόβλημα.
aris 90 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Το φορματ απο το λαπτοπ σου το εχεις σε cd ή ειναι αποθηκευμενο μεσα στο σκληρο?
aris 90 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το εχω σε CD ε τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα να ξερεις καθε υπολογιστης δεν ειναι φτιαγμενος για ενα λειτουργικο μπορει να παρει οποιοδηποτε αρκει να ικανοποιει τις απαιτησεις του λειτουργικου συστηματος Υ.Γαν κανω λαθος να με διορθοσετε Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2012 από aris 90
headbanger Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 πέρα από τα ορθογραφικά λάθη πυο χρειάζονται διόρθωση, παραμελείς το γεγονός ότι ο εκάστοτε κατασκευαστής επικεντρώνεται σε παροχή οδηγών για συγκεκριμένο Λ/Σ, Βάλε και 98 εσύ δεν παίζει κάτι αδερφέ....
TheELF Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Όπως είπαν και τα παιδιά μπορεί να έχεις πρόβλημα να βρεις driver,κατά τα άλλα τα xp 64bit είναι αρκετά προβληματικά και δεν είναι τα κανονικά xp αλλά κάτι σαν server έκδοση,γενικά είναι να αποφεύγεται σαν τον διάολο(χειρότερα από τα vista ένα πράμα).
aris 90 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 παντως εγω εχω βαλει σε netbook που ειχε win xp τα εξης λ/σ 1)win 95 2)win vista home premium 3)win7 home premium 4)linux δεν αντιμετωπισα κανενα ιδιαιτερο προβλημα μονο τα vista κολουσαν λιγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα