Kwkegr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Sapphire 7770 GHz Edition (PCI Express x 16 3.0, 1 GB, GDDR5) επειδη αυτη η καρτα που μου προτεινατε ειναι bulk και δεν χει τιποτα μαζι θα παω σε αυτην που εβαλα πανω η οποια εχει μεσα στο κουτι ανταπτορα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δεν σου πρότεινα αυτή την msi σου προτεινα η οποία έχει αντάπτορα. Μην πάρεις χειρότερη κάρτα, δεν υπάρχει λόγος.
Millennium Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Καλα λεει ο Δεινοσαυρος.Καλυτερη η MSI και εχει και adaptor.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Επειδή την έχω δουλέψει την msi μπορώ να σου πω ότι είναι και εξαιρετικά αθόρυβη.
XMorsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) H MSI που προτεινατε ειναι bulk. Αν οι bulk εκδοσεις δεν εχουν adaptor τοτε πρεπει να παρει την Sapphire. Aλλιως και εγω την MSI θα προτιμουσα. Δες και τη δικια μου προταση στα 700 ευρω, με καλύτερο κουτι και δυνατοτερη καρτα γραφικων. Προτιμησα Phenom X4, αν θες βαζεις Intel i3 3220, ουσιαστικη διαφορα στις επιδόσεις δεν θα δεις, απλα ο Phenom ειναι τετραπυρηνος και φθηνοτερος. EDIT: Οριστε και με i3. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2012 από XMorsX 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι bulk η msi, έχω το κουτί της μπροστά μου ρε παιδιά.
XMorsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι bulk η msi, έχω το κουτί της μπροστά μου ρε παιδιά. Eτσι γραφει στο πλαισιο. Δες (ειμαι και καλλιτεχνης ο μπαγασας).
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Τότε τις βγάζουν από τα κουτια ή δίνουν μεταχειρισμένες. Δεν εξηγείται αλλιώς, απο κει πήρα τη συγκεκριμένη msi πριν κανα μήνα.
XMorsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Τότε τις βγάζουν από τα κουτια ή δίνουν μεταχειρισμένες. Δεν εξηγείται αλλιώς, απο κει πήρα τη συγκεκριμένη msi πριν κανα μήνα. Και εγω θυμαμαι να μην ειναι bulk, το αλλαξαν φαινεται προσφατα.
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ωραια συνθεση XMorsX.Πριν δεν παρατηρησα οτι ειναι bulk η καρτα.Τα γνωστα του πλαισιου... 1
Kwkegr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 γιατι παιδια η sapphire den ειναι καλη δεινοσαυρε θα την επερνα την μσι αλλα ειναι bulk μηποσ να περιμενω να την βγαλουν retail ?? οσο για την συνθεση με τον phenom δεν ξερω πωσ να το πω ρε συ δεν μου αρεσουν οι amd επεξεργαστεσ ειμαι περισσοτερο intel τυποσ
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Πώς είναι οι intel τύποι? Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα για την msi, το πιθανότερο είναι να είναι λάθος. Αλλά και την sap να πάρεις τελικά, πάρε την 7770 όχι την 7750 που έλεγες αρχικά.
XMorsX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αφου είσαι Intel τυπος, σου εβαλα και την παραλλαγη με i3. Αν θες να ξεφύγεις λιγο απο το budget μπορεις να βαλεις την Gigabyte H77M-D3H, αλλα δεν ειναι απαραιτητο, παρα μονο αν σκοπευεις να βαλεις ssd στο μελλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα