Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ζητήσω βοήθειά για ένα πολύ σημαντικό θέμα! Ο υπολογιστής μου έπεσε από ένα κάπως μεγάλο ύψος και από τότε δεν ξανά άνοιξέ! Όταν πατάω το κουμπί για να ανοιξει ,δεν ανάβουν τα λαμπάκια και δεν ακούω κανένα ήχο...Παρακαλώ βοηθιστε με γρήγορα γιατί αν το καταλάβουν οι γονείς μου θα με σφάξουν :Ρ και επισεις χρειάζομαι τον υπολογιστή για τις εργασίες μου! Ο υπολογιστής είναι παλιός Fujitsu Siemens Amilo Li 1705, και τρέχει λειτουργικό W8. Η κάθε βοήθειά για έμενα είναι χρυσός!

Δημοσ.

Δεν έχω μπαταρία.δεν την χρισιμοποιω πια,γιατί το λαπτοπ ήταν εκθεσιακό κομμάτι και η διάρκειά της μπαταρίας είναι 5-10 λ

Δημοσ.

Δεν μπορώ,οι γονείς μου είδαν ότι έπεσε.θα το καταλάβουν. Θα καταφέρω τίποτα αν το πάω για σέρβις? Και ποσό περίπου θα μου πάρουν?

Δημοσ.

Update!!! Κατάφερα να το ανοίξω,άλλα μόλις προσπαθισα να βάλω ένα στικακι στην σπασμένη θύρα που έγινε από το πέσιμο ξανά εκλεισε

Δημοσ.

Update!!! Κατάφερα να το ανοίξω,άλλα μόλις προσπαθισα να βάλω ένα στικακι στην σπασμένη θύρα που έγινε από το πέσιμο ξανά εκλεισε

ωραιος!!!!λογικα εγινε καποιο βραχυκυκλωμα,οποτε ευχησου να μην το εκαψες.ξανακανε οτι εκανες για να ανοιξει κα ιμην ξαναβαλεςι τπτ σε εκεινη τη θυρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...