Kostasd_G21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Έκανα πρόσφατα format στο λάπτοπ μου , είχε windows 7 και του έβαλα windows 8 , όμως από την μέρα που του έκανα format ο υπολογιστής άρχισε να κολλάει λόγω μνήμης υποθέτω. Ο υπολογιστής έχει 2 GB μνήμη ενώ στα Windows 8 minimum requirment είναι 1 GB.... Ανοίγοντας μόνο 5 σελίδες στον chrome (χωρίς youtube) , η χρήση μνήμης στο σύστημα μου είναι 1,1 -1,2 GB μνήμη!!! Σίγουρα δεν είναι φυσιολογική η κατανάλωση οπότε θέλω να μου πείτε αν και άλλος αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα και αν μπορώ να την κατεβάσω σε κανονικά επίπεδα... Παραθέτω εικόνες με την κατανάλωση μνήμης αλλά και των διεργασιών που καταναλώνουν την μνήμη.
alex00a Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 κλισε τον chrome πες μου ποσο πηγε μπορει ο φλασ πλειερ να ελλατοματικος και να σου τρωει τζαπα μνημη
Kostasd_G21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Με κλειστό τον chrome έχω κατανάλωση 0.7 (35 %) , ενώ ανοίγοντας μια σελίδα για να γράψω εδώ ανέβηκε 0.9( 45% ) δεν είναι κάπως μεγάλα αυτά τα ποσοστά ;
Jason 93 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Βασικα, οχι δεν ειναι μεγαλα τα ποσοστα. Οι 64bit εκδοσεις τραβανε ram απο παντου ειδικα αν βρουν. Αν ειχες 1gb ram θα καταναλωνε λιγοτερη αλλα θα σερνοταν περισσοτερο. Παρ' ολα αυτα καλο θα ηταν να βαλεις αλλα 2gb. Μικρο κοστος εξαλου.
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Παρ' ολα αυτα καλο θα ηταν να βαλεις αλλα 2gb. Μικρο κοστος εξαλου. Το κόστος δεν είναι μικρό μιας και οι ddr3 τώρα είναι φθηνότερες.... 2gb ddr3 κάνουν 10 ευρώ ενώ 2gb ddr2 ξεκινάνε με διπλάσια τιμή...20 ευρώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα