Maarks Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 συμφωνα με εδω https://pithos.grnet.gr/node/17 εχω ακολουθησει ολες τις οδηγιες που λεει για το linux,προκειμενου να βλεπω τα αρχεια μου στον Πίθο. ενω ομως τα εχω κανει ολα,δεν με αφηνει να κανω mount τελικα και το μηνυμα που βγαζει ειναι το εξης: > /sbin/mount.davfs: / is the home directory of user nobody. You can't mount into another users home directory τι κανουμε εδω παιδια,ξερει κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 chown nobody:nobody /home/path ? ίσως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maarks Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 chown nobody:nobody /home/path ? ίσως ? εννοεις αυτο>> > sudo chown nobody:nobody /media/pithos ??? οτιδηποτε αλλο εχω κανει δεν εχει πιασει,παντα μου βγαζει αυτο το λαθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Για δες εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maarks Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 και παλι το ιδιο προβλημα μου βγαζει.. upate:οκ το προβλημα λυθηκε.επρεπε αντι για mount pithos να πληκτρολογηθει sudo mount pithos. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα